- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atainprison
senior tag
válasz
TazLeacher #12830 üzenetére
Pont az ellenkezője igaz annak amit leírtál. NG+-ban azt a rengeteg plusz képességpontot, amit a plusz szintekért és erőhelyekért kapsz, arra lehet felhasználni, hogy olyan (irdatlan brutális) buildeket rakjál össze, amire a sima játékban nem volt lehetőséged (amellett, hogy kinyitod mind 4 plusz képességhelyet, amit a sima játékban nem lehet kimaxolni). Abban igazad van, hogy a páncélt/fegyvert itt is majd cserélni kell (mindegyik witcher felszerelésnek lesz NG+-ban "legendás" fokozata), de én nagyon jól szórakoztam (legnehezebb fokozaton) az új buildek adta lehetőségek miatt (plusz én mindig bekapcsolva tartom az ellenség felkonvertálását, mert úgy akad egy kis kihívás is). Szóval leginkább az NG+ azoknak készült, akik szeretik a Witcherben lévő harcrendszert és szeretnek kísérletezni a különböző buildekkel. És ha okosan osztod a pontokat és egymással összhangban lévő képességeket választasz aktívnak, akkor nagyon élvezetesek a NG+ harcok.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Most értem igazán mi a problémád. Én pl a történet és a karakterek miatt fogom mégegyszer végigvinni, és a másféle párbeszédbeli választások miatt, nem azért hogy tovább fejlődjek. Az pl kotta nem érdekel. Ha te emiatt kezdenél NG+ ba akkor értem miért vagy demotivált...
-
MM01
tag
válasz
En is igy vagyok.. fullra felfejlesztettem Geraltot, erre meg a pancelom Velenben mar semmit nem er..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged