Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz keIdor #5093 üzenetére

Mesélhetek, de csak nagyon Spoileresen. És nem tudom mennyire akarod tudni, mert a sorozatba még nem lőtték el például az egyik elég komoly dolgot.

Szóval nagyon Spoileres lesz amit leírok csak az olvassa akit ez nem érdekel!

A kormányzórol a képregény alapján. Nos, a képregényben a 6. kötetben tűnik fel. És nagyon nincs bevezetés, rögtön bemutatják, hogy mennyire elmebeteg. Elfogja Ricket, Michonnet, és Glennt. Majd, hogy megmutassa nem viccel, levágja Rick bal kezét a p*csába. Nincs itt bevezetés, hogy de szépen igazgatja Woodbury-t. Aztán kikötözi Michonne-t és többször megerőszakolja. És nagyobb hangsúlyt kap az arénaharc is a képregényben, az ott elesett emberekkel eteti a lányát, aki ugye zombi. És igazából a képregényben Woodbury lakói is tudják mennyire elmebeteg, de nem foglalkoznak vele míg nyugodtan élnek. Ez persze csak a 6. kötetig igaz. Még a 7. kötetet nem olvastam, bár kétlem, hogy emberségesebben ábrázolják majd. És a 8.kötet borítóján is ő van. Szóval lesz még sokat alakulhat a karaktere. Ja és miután Michonne kiszabadul, elmegy megbosszulni azt amit vele tett. Ez konkrétan úgy néz ki, hogy kikötözi, fúróval szétfúrja a vállát, letépi a körmeit csipesszel, levágja a jobb kezét kardal, majd egy kanállal turkál egy kicsit a seggében, majd azzal a kanállal kikanalazza a jobb szemét. Szóval elég brutális.

Itt tartok most, szerintem ma elolvasom a 7. kötetet.
    Nagyon tetszik, hogy eléggé különbözik a képregény és a sorozat. Így mindkettő teljes mértékig leköt. A változtatások bejöttek a sorozatban, ott még jobban kibontakozik egy egy karakter, míg a képregény tömörebb, lényegretörőbb. Bár ezt még 6 kötet után lehet elhamarkodott kijelenteni.

Új hozzászólás Aktív témák