Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Nagyon bejön a sorozat pár hete kezdtem el nézni a mai részt még nem láttam, a feliratra várok.Kár hogy még1 rész és vége az évadnak Végre egy jó izgalmas sorozat Amúgy a felirat 9-10 között várható
-
Bencus88
nagyúr
Az lenne a morbid, ha Lori leküzdené a vírust a baba viszont nem és kirágná magát a csajból vagy csak nekem vannak ilyen beteg ötleteim?
-
Bencus88
nagyúr
Megvan a felirat
-
Bencus88
nagyúr
Nincs mit én most nézem nagyon izgalmas
-
Bencus88
nagyúr
Na én is túl vagyok ezek a részen.Nem volt rossz bár évad zárásként azért ütősebb befejezést vártam volna.
-
Bencus88
nagyúr
-
Bencus88
nagyúr
Volt egy videó amikor belebújt valaki egy leveles ládába és amikor valaki beleobta a levelet rögtön a srác kidobta.Ilyen vicces megtréfálós műsor volt.Ám volt aki a 3-ik 4-ik próbálkozás után elővette a fegyverét és bele durrantott 3-at 4-et a ládába.Nem tudom mekkora ennek a valószínűsége, hogy igaz történet, de nem szeretnék így járni Kellett neki szórakozni
mondomén: ja hogy ilyen útmutatást is adtak, hogy otthon ne próbáljuk ki?
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
juhuuu este én is nézem!
-
Bencus88
nagyúr
Jó kis rész volt!
Mint mindenki engem is felettébb érdekel, hogy mi lesz a baba sorsa
-
Bencus88
nagyúr
Látom kicsit elszabadult a fantáziátok, de mókás
Fater életbe marad sztem is.De már izgatottan várom a következő részt
-
Bencus88
nagyúr
válasz szőröscica #1580 üzenetére
SPOILER
Én is most akartam beírni ezt ide.Úgy látszik az emberek már teljesen megőrültek.Mi jogon van életbe akkor a többi ember a kis civilizációjukba? Ennyi erővel lehetnének 10-en, vagy pár pasi meg jó sok csaj Fura miket találnak ki, de hát ez van
-
Bencus88
nagyúr
SPOILER
Emberek ezt nevezem Az első negyed órában nem rágtam le a körmöm, de utána nem pislogtam Baromi jó lett ez a rész a végén eskü még be is könnyneztem
-
Bencus88
nagyúr
(ezt nem hagyhattam ki)Szóval nem tudom Ti hogy vagytok vele, de a generátoros bódéban ugye lelőtte a feka fiú a "társát" Én itt érzek még nagyon nagy fordulatokat.Most Rick meg fog bízni benne vagy legalábbis jobban mint eddig és jól át fogják verni őket és mehetnek megint az erőbe
-
Bencus88
nagyúr
válasz feka007 #1672 üzenetére
Persze, de Rick kicsit többet tud a kinti világról mint az aki ott él egy éve a generátoros szobában. Lehet kiszed belőle pár infót és lelécel.Érdekesen várom mindenesetre a foyltatást.
mepet: Ezek nem tudom, de szaporodnak egyre több ilyenről hallani.Kell is Magyarországnak 2-3 vetélkedő meg csilalgszületik szükségünk van rá tényleg.Na bocsi az offért.
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
Na akkor had szóljon elkezdem nézni én is.
-
Bencus88
nagyúr
Elég hamar elröpült az idő Látom a beteges fantázia beindult nálatok is
Spoiler
Na mármost elég beteg dolognak tartom, hogy ilyen viadalokat szerveznek a kis közösségben.Nem hinném, hogy ezt sok ember tolerálná, plusz gyerekek is vannak akiknek így nem jó példát mutatnak.Oké kénytelenek elviselni, mert valószínűleg kint a szabadban meghalnának, de akkor is ezt nem tartom reálisnak.a közösség 4-5 beteges lakójának okés lenne, de hogy ezt mindenki ekkora üdv rivalgásként fogadná kétlem.
más:
Már régóta zavar egy dolog.A fog kijött persze mintha egy régi rozsdás lötyögő szöget húznánk ki a fából, de amikor az emberre harapnak 10 cm mélyen felszakítják a bőrt és lerágják az emberről.Amúgy is bomlásnak indultak már én nem tartom valószínűnek, hogy ilyen masszív legyen a fogazat.Jó oké látványosság miatt is kell, de akkor is ez annyira valótlan, hogy gyakorlatilag lehántják a bőrt az emberről
Mindezek mellett nagyon tetszik továbbra is a sorozat, gondolom lesznek akik eget értenek velem és akik nem is, de hát én így látom
-
Bencus88
nagyúr
Kivételesen nem voltam elájulva ettől a résztől, de a következő jónak ígérkezik.Várom a folytatást.
-
Bencus88
nagyúr
Ej ha jó kis rész volt ez
SP
Már most látom előre, hogy a kis csaj oda lesz Rickért a következő epizódba kap egy puszit.A kisfiú féltékeny lesz és be is indul az ellent mondás és a botrány.Várom a folytatást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest