Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Én ebbe jobban bele mélyültem mint az előző részbe. Lehet azért, mert végig azt vártam mikor dönti meg a kiscsajt
-
Bencus88
nagyúr
Elég uncsi volt, de legalább jót ettem alatta
-
Bencus88
nagyúr
[link] felirat
-
Bencus88
nagyúr
Ezt is megnéztük még sincs este
Ebben a részben is találtam egy kis kritikát mint az előző részekben.
Spoiler
Annyira tipikus, hogy oda megy a negró segíteni harcolni megölnek még 5-öt kb 1 marad kettőjükre és persze, hogy az harapja meg az öreget. De előtte 4-el elbírt és 1 marad és az valahogy nagyon ügyesen mögé lopakodik és megharapja. nevtséges...
Mellesleg tényleg van ilyen tábla, hogy a stopposok szökött rabok lehetnek?
-
Bencus88
nagyúr
Olyan rég volt el is felejtettem, hogy megpistult a kormányzó hát vegyes érzelmek megint. Érdekes rész volt.
Spoiler
Annyira tudtam, hogy el lesz játszva hogy Rick zombivá alakul és mégsem. Ez annyira gáz volt nem értem miért volt rá szükség. A kis szaros düh kirohanásait sem értem, na majd talán a következő rész
Valamiért mielőtt bement Carl a szobába mondtam magamba, hogy mi lenne rátalálna valami fasza is szobára tele játékkal erre ott tornyosulnak az xboxos játékok. Jók a megérzéseim
-
Bencus88
nagyúr
éljennnn nézem is
-
Bencus88
nagyúr
válasz enginev3.0 #3795 üzenetére
Sparacust és végig néztem. Lehet el kéne kezdenem a Trónok harcát.
-
Bencus88
nagyúr
Amúgy a sok "negatívom" mellett egynek nagyon örülök, hogy elkerültek a börtönből
-
Bencus88
nagyúr
SPOILER
Látom sokatoknak bejött ez a rész. Nem volt sok baj vele viszont én besokaltam. Örülök, hogy szünet lesz tényleg. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy a kormányzónak mindent elhisz mindenki és ugranak. A másik Rick 10000 méterről adja a fejeseket és most 1 méterről nem tudta lelőni. Kezd nagyon bosszantó lenni a sorozat. Biztos megoszlanak majd a vélemények, de továbbra is erőltetenek érzem.
Ha ezt is túl éli a kormányzó nem fogom tovább nézni. Majd kitalálják, hogy nem őt lőtte le vagy vissza tér zombiként na akkor tényleg vége.
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
Ismét lightosabb rész, de nekem tetszett Következőben azt hiszem kárpótolva leszünk izgalommal.
-
Bencus88
nagyúr
Gyorsan elrepült ez a rész is
Spoiler:
Figyi már lehet félre értem, de én úgy gondolom kutyáknak már nem kéne benne lenni a sorozatban. A kutyák ember barátok és szeretik a társaságukat oda mennek hozzájuk, vagy tudnak már különbséget tenni a zombi és az emberek közt? Mert olyan boldogan szaladgáltak a legelején. Ja és annyira tudtam, hogy a legvégén felbukkan ez a szemétláda Amúgy jó rész volt csak már monoton nekem kicsit, de azért még nézni fogom, remélem lsz valami fordulat most.
-
Bencus88
nagyúr
Na hozzá szólok bár csak ovlasgatom mostanában a topikot.
Páran fikázzák a részt, véleményem szerint nagyon megragadó volt. Beszippantott ez a rész nyugisabb, nem volt túl eseménydús még is valamiért nagyon nagyon tetszett. A végén a zene nagyon tetszett és már elhittem, hogy ez megtörténik. Nem kell mindig ezer zombit ölni. Tetszett
-
Bencus88
nagyúr
Megnéztem.
Kicsit Spoiler!
Egyik rész nagyon tetszett, mikor kocsival megálltak és ott volt vagy 10ezer zombi hát akkor tátva maradt a szám. Amúgy átlagos rész volt. Nem unatkoztam rajta, de a körmömet se rágtam le.
-
Bencus88
nagyúr
Érdekes én is akkor kezdtem el kajálni mikor elindítottam az új részt
Vérbeli WD-sek vagyunk
-
Bencus88
nagyúr
Bocs srácok ez jutott eszembe a malacos vírusról
-
Bencus88
nagyúr
válasz james001 #2965 üzenetére
Spoiler
Nem hiszem, hogy túl kell gondolni. Lehet csak rosszul lett a srác belázasodott aztán átalakult
Sok hasznát nem vették volna, de kíváncsi vagyok kit fog lemészárolni
A feje szerintem is azért véres mert elesett, azt se kombinálom túl.
Remélem fordulatos folytatás lesz. -
Bencus88
nagyúr
válasz b.daniel #2960 üzenetére
Spoiler
james001, b.daniel
Ez Nektek szól, szóval lehet már a nagyon gyenge immunrendszerű egyéneket is elpusztítja, átalakítja a vírus.
Jelen esetben a disznónak annyi a srác pedig átalakult. Vagy lehet evett valamiből, de ha megfigyeltétek mikor elesett tiszta vér volt a feje. -
Bencus88
nagyúr
Na megnéztem, hát mit mondjak, vegyes érzelmek. Ezzel talán nem árulok el sokat.
-
Bencus88
nagyúr
SPOILER
Mit mondjak ez elég nyugis rész volt
-
Bencus88
nagyúr
Nagyon jó és izgalmas volt a rész vége, meg is ijedtem meg tátva volt a szám
Viszont ez a Glen gyerek kezd az agyamra menni
-
Bencus88
nagyúr
Ej ha jó kis rész volt ez
SP
Már most látom előre, hogy a kis csaj oda lesz Rickért a következő epizódba kap egy puszit.A kisfiú féltékeny lesz és be is indul az ellent mondás és a botrány.Várom a folytatást.
-
Bencus88
nagyúr
Kivételesen nem voltam elájulva ettől a résztől, de a következő jónak ígérkezik.Várom a folytatást.
-
Bencus88
nagyúr
Elég hamar elröpült az idő Látom a beteges fantázia beindult nálatok is
Spoiler
Na mármost elég beteg dolognak tartom, hogy ilyen viadalokat szerveznek a kis közösségben.Nem hinném, hogy ezt sok ember tolerálná, plusz gyerekek is vannak akiknek így nem jó példát mutatnak.Oké kénytelenek elviselni, mert valószínűleg kint a szabadban meghalnának, de akkor is ezt nem tartom reálisnak.a közösség 4-5 beteges lakójának okés lenne, de hogy ezt mindenki ekkora üdv rivalgásként fogadná kétlem.
más:
Már régóta zavar egy dolog.A fog kijött persze mintha egy régi rozsdás lötyögő szöget húznánk ki a fából, de amikor az emberre harapnak 10 cm mélyen felszakítják a bőrt és lerágják az emberről.Amúgy is bomlásnak indultak már én nem tartom valószínűnek, hogy ilyen masszív legyen a fogazat.Jó oké látványosság miatt is kell, de akkor is ez annyira valótlan, hogy gyakorlatilag lehántják a bőrt az emberről
Mindezek mellett nagyon tetszik továbbra is a sorozat, gondolom lesznek akik eget értenek velem és akik nem is, de hát én így látom
-
Bencus88
nagyúr
Na akkor had szóljon elkezdem nézni én is.
-
Bencus88
nagyúr
válasz feka007 #1672 üzenetére
Persze, de Rick kicsit többet tud a kinti világról mint az aki ott él egy éve a generátoros szobában. Lehet kiszed belőle pár infót és lelécel.Érdekesen várom mindenesetre a foyltatást.
mepet: Ezek nem tudom, de szaporodnak egyre több ilyenről hallani.Kell is Magyarországnak 2-3 vetélkedő meg csilalgszületik szükségünk van rá tényleg.Na bocsi az offért.
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
(ezt nem hagyhattam ki)Szóval nem tudom Ti hogy vagytok vele, de a generátoros bódéban ugye lelőtte a feka fiú a "társát" Én itt érzek még nagyon nagy fordulatokat.Most Rick meg fog bízni benne vagy legalábbis jobban mint eddig és jól át fogják verni őket és mehetnek megint az erőbe
-
Bencus88
nagyúr
SPOILER
Emberek ezt nevezem Az első negyed órában nem rágtam le a körmöm, de utána nem pislogtam Baromi jó lett ez a rész a végén eskü még be is könnyneztem
-
Bencus88
nagyúr
válasz szőröscica #1580 üzenetére
SPOILER
Én is most akartam beírni ezt ide.Úgy látszik az emberek már teljesen megőrültek.Mi jogon van életbe akkor a többi ember a kis civilizációjukba? Ennyi erővel lehetnének 10-en, vagy pár pasi meg jó sok csaj Fura miket találnak ki, de hát ez van
-
Bencus88
nagyúr
Látom kicsit elszabadult a fantáziátok, de mókás
Fater életbe marad sztem is.De már izgatottan várom a következő részt
-
Bencus88
nagyúr
Jó kis rész volt!
Mint mindenki engem is felettébb érdekel, hogy mi lesz a baba sorsa
-
Bencus88
nagyúr
juhuuu este én is nézem!
-
Bencus88
nagyúr
Volt egy videó amikor belebújt valaki egy leveles ládába és amikor valaki beleobta a levelet rögtön a srác kidobta.Ilyen vicces megtréfálós műsor volt.Ám volt aki a 3-ik 4-ik próbálkozás után elővette a fegyverét és bele durrantott 3-at 4-et a ládába.Nem tudom mekkora ennek a valószínűsége, hogy igaz történet, de nem szeretnék így járni Kellett neki szórakozni
mondomén: ja hogy ilyen útmutatást is adtak, hogy otthon ne próbáljuk ki?
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
-
Bencus88
nagyúr
Na én is túl vagyok ezek a részen.Nem volt rossz bár évad zárásként azért ütősebb befejezést vártam volna.
-
Bencus88
nagyúr
Nincs mit én most nézem nagyon izgalmas
-
Bencus88
nagyúr
Megvan a felirat
-
Bencus88
nagyúr
Az lenne a morbid, ha Lori leküzdené a vírust a baba viszont nem és kirágná magát a csajból vagy csak nekem vannak ilyen beteg ötleteim?
-
Bencus88
nagyúr
Nagyon bejön a sorozat pár hete kezdtem el nézni a mai részt még nem láttam, a feliratra várok.Kár hogy még1 rész és vége az évadnak Végre egy jó izgalmas sorozat Amúgy a felirat 9-10 között várható
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Ryzen5 3600 fèlkonfigot vennèk lap proci ram èrdekelne
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
- Gamesir Nova Light Space Purple Bluetooth Kontroller
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB használt videókártya, 12 hó garancia, Áfá-s számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest