Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
válasz horvathkrisz #1500 üzenetére
Ti mit néztek? Mindenki fertőzött, a harapás/sérülés csak felgyorsítja azt a folyamatot, hogy meghal a delikvens, aztán újraéled járkálóként.
-
Apollyon
Korrektor
Jah ok Azt hittem a gringóra
(#1500) horvathkrisz: Igen, de ha megharap és a véráramba kerül (és nem vágják le a megharapott részt) akkor néhány órán belül bekövetkezik az átváltozás. Az első évadban is így hullott ki valaki.
(#1501) hamham: már rothadt szétfele, de tessék már kicsit a fantáziára is bízni, ne mindenbe atomos szinten belekötni
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
juliabrilke
veterán
Figyeljetek azért jobban a részletekre a filmekben.
Akkor nem lenne ennyi kérdés. -
oriic
HÁZIGAZDA
Nagy király volt a rész, tetszik hogy Rick kicsit bedurvult.
Live-Die-Respawn
-
cipecati
csendes tag
Láttam már ennél jobb részt is
Semmi extra nem volt benne
Egy hetet várhatok a következőre, ami remélem jobb lesz -
Avicularia
veterán
Kellemes volt ez a rész is,nem eresztettek le nagyon,ennyi dráma simán elviselhető volt.
SPOILER!!!
Zlatannak jól a fejébe állította Rick a machetet,végre normálisan farkastörvények szerint ahogy ilyen helyzetben elvárható cselekednek.
Csak arra kell gondolni,hogy meglátták volna hogy nők is vannak a csapatban,simán kinyírták volna a férfiakat,hogy a nőket megkaphassák. -
leslieke
Jómunkásember
Remek rész volt. Ezt a szintet kellene tartani a következő epizódokban is.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Közben megnéztem újra előzetest, hát érdekes dolgok fognak történni...
Live-Die-Respawn
-
Dyrtyho
őstag
Istennem, ez a pár nyargalvást, hogy ez a 2. rész silány volt, szerintem meg pont hogy jó volt, végre kezd felpörögni a sorozat, már a második évadban is ehhez hasonló cselekmények kelletek volna, de most már mindegy, a 3. évad már most kárpótol a másodikért.
Spoiler :
Rick végre tökös volt, jól tette, hasonló helyzetben én is ezt tettem volna, ahogy látom a következő rész előzetesét újabb túlélők kerülnek elő, erre azért kíváncsi leszek hogy ebből mi fog kisülni, viszont az a vicces hogy amikor megláttam a következő rész előzetesét akkor már azt hittem hogy egy másik sorozatot promoznak bebest regards, egy fórumozó blogger
-
feka007
veterán
válasz Dyrtyho #1513 üzenetére
Szerintem is jó volt az S02. Más kategória volt mint az első évad meg aminek most a 3. ígérkezik, az tény. Az olyan részekkel volt a baj, mint amikor nem tudták eldönteni, hogy kinyírják-e a foglyot, vagy hogy a pajtával mit csináljanak, sok volt a szerencsétlenkedés.. Meg ugye kevés volt a walker.
-
Vladi
nagyúr
válasz juliabrilke #1505 üzenetére
Hát igen. Olvasni kellene egy kis zombi biológiát, akkor evindens lenne.
Ki kér egy kis korrepetálást zombi élettanból Dr. Vladitól??
Azt tenném hozzá a részhez spoileresen, hogy azért billeg itt a dolog, hogy legyen brutális állatok, vagy maradjanak humánus emberek.
[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
-
keIdor
titán
válasz leslieke #1518 üzenetére
Azért ez egyelőre csak egy évadról mondható el (második), az elsőre ez nem volt igaz, a harmadik meg majd kiderül, de eddig nagyon biztató! Meg csak 10 részes lesz IMDB szerint, ami megint pozitív jel, a másodiknál is ha csak 9-10 lett volna 13 helyett, nem lett volna annyira nyújtott.
A harmadik részben úgy tűnik lesz Govenor végre, meg Merle. Walk with me (spoiler-es lehet)
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
leslieke
Jómunkásember
Itt a videó is:
The Walking Dead S03E03 Promo - Walk With Me (HD) Spoiler-es ez is.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Dyrtyho
őstag
Itthon nem lesz vérhányás főműsorban (A The Walking Deadet is megemlíti a cikkben)
best regards, egy fórumozó blogger
-
rizso
addikt
válasz Dyrtyho #1523 üzenetére
Mit várunk Magyarországtól? VV, BK, Jóban-rosszban, Gyanú árnyékában, és további "színvonalas" műsorok
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
-
feka007
veterán
16 részes lesz (8+8) Szerintem ebből a börtönös témából ki lehet hozni ennyi részt. 2. évadba a farmra jutott az egész 13 rész, ebben azért jóval több van
-
rizso
addikt
Hát igen...Én tv-t nem nagyon nézek - na jó, X-faktort szoktam, szeretem magam mérgelni, hogy hogy a francba kerülhetnek be egy ilyen műsorba az énekléshez abszolút nem értő versenyzők
Keldor papa: ebben is van igazság. Csak én azt veszem észre, hogy sokaknak tetszenek is a magyar műsorok, hiába nézhetnének helyette bármit. Pl anyós él-hal a Barátok köztért, ki nem hagyna egy részt sem...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
keIdor
titán
Csak azért mondom, mert olyan az ország, amilyen a lakosság teszi. Ha belegondolok az országban még találok is szépet, de a nép az 600 éve birka és az is marad. Itt pedig nincs igény jó sorozatra, Lost se ment, Supernatural se ment, szerintem a Prison Break se ment annyira, mint kellett volna, The Walking Dead meg el sem kezdődik, ezek nálam pedig nagyon jó sorozatok. De mindegy, eddig sem néztem TV-t, csak a konzol meg a sorozatok, filmek (PC-ről vagy Blu-ray) miatt tartom.
Én sem X-faktor-t sem egyéb RTL-es műsorokat nem nézek. Spectrum meg NatGeo megy néha, nekem csak ilyen tudományos csomag kéne HD-vel, havi 1800ft-ért és kész.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
adyz.
aktív tag
amíg hülyítik a népet (90%-a meg hagyja magát hülyíteni) addig ne is várjunk minőségi sorozatokat.
bezzeg a sok valóságshow meg a hülye tehetségkutató műsorokat nyomni kell...
[ Szerkesztve ]
-
szmatyi93
tag
Ez így van egy ilyen tehetségtelenkutatóval kb 5 ször annyi lé folyik be az sms-ekből meg az egészet húzzák fél évig aztán már kezdik 1 hónap múlva meg jön az őszi tehetségtelenkereső 8000 mert sztár csak 1 van de műsorból csinálnak kismilliót, és nem arra mennek rá hogy az ember idejét jó műsorral töltsék ki ez szerintem hidegen hagyja őket úgy ahogy van...de hát a tv-t rá lehet kötni a gépre aztán ott a saját csatornánk és csak egy netet kell venni, mi így nyomjuk albérletben, olcsóbb is meg szerintem jobb is
«««««Ba dumm tss...»»»»»
-
Avicularia
veterán
Nehogy azt higgyétek ez csak Magyarországon van így. A svéd tévében több reklám van mint a magyaron. Kis túlzással 5 percenként mennek a reklámok.Persze a szokásos éneklős táncolós vetélkedők garmadája is megtalálható a repertoárban.
Állandóan idióta vetélkedők mennek. Pld főzőverseny 3-4 különféle verzióban,szánalmas kórházas sorozatok meg ilyen harmadik műszak féle műsor ,persze igazi kórházból igazi szereplőkkel.Csak minél olcsóbb legyen.
Ami viszont a legdühítőbb számomra mint forma1 rajongó,hogy nem úgy mint otthon itt a forma1 a viasat motorsporton megy ami mindenhol csak a legdrágább csomagban van benne. Havi 600 koronát (20K) kellene fizetnem a tévéért ha nézni szeretném a forma1-et.Hát bekaphatják,legtöbbször letöltöm torrentről kis késéssel.[ Szerkesztve ]
-
bobsys
veterán
válasz Avicularia #1536 üzenetére
Itt szinten es az f1 alatt ugyanugy mennek a reklamok aztan utanna elmeselik, hogy jah volt egy baleset meg safety car de abbol nem lattal semmit a reklam miatt.
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
szmatyi93
tag
válasz Avicularia #1536 üzenetére
ez igaz, mi valami német adónak nézzük az online közvetítését bár én már kiábrándultam a F1-ből, de kb verseny után 4 órával már leszedhető de ez így van minden mással is, twd este megy kinn tv-ben és hétfő reggel 5 kor töltik már fel és nézhető felirat nélkül
«««««Ba dumm tss...»»»»»
-
mepet
addikt
Az tény, hogy a viktorországban a törvények és a mögöttes intézmények milyensége miatt a néphülyítés céljából kifolyólag tilos lenne akármi értelmeset leadni (pl: Walking Dead, magyar parlament érdemi vitái, ...), de pl a Spartacust sem adták le anno, amikor még szabad országban éltünk, mert a magyar embereknek túl sok annyi vér?!?
Hogy is van ez? -
leslieke
Jómunkásember
-
-
leslieke
Jómunkásember
Csak halkan merek szólni, de van Formula-1 topik is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest