Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz McCartman #2700 üzenetére
Semmi személyeskedő nem volt a hozzászólásomban, ha alaptalanul degradáló jelzőkkel illetnélek, még megérteném, de tanúsított viselkedésedért egészen biztosan nem én vagyok a felelős, ezt nyugodt szívvel garantálhatom neked. Márpedig egy röpke óra alatt sikerült mind az amerikai mind a magyar nézők jelentős része fölé emelned magad, a legkisebb jelét sem mutatva a belátásnak. Mifelénk ezt nagyképűségnek nevezik, de itt és most megkövetlek amiért nevén neveztem a dolgot, őszintén mondom, hogy nem a te minősítéseden volt a hangsúly, hanem az álszenteskedő kritizálást szándékoztam csak leleplezni.
Mindenesetre akárhogy is értettél félre, javaslom ne offoljuk szét ezt a topikot ennél jobban ezzel, privátban szívesen válaszolok, ha valami nem tiszta.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Vladi
nagyúr
The Walking Dead: a sorozat, amit mindenki néz, és mindenki utál.
il sole non sorge più ad Est!
-
McCartman
őstag
válasz Viszlát #2701 üzenetére
Dying_star fórumtárs véleménye nyomán jegyeztem meg, hogy a nézettségi adatokat látván mindenki eldöntheti saját belátása szerint mennyiben fekszik a tengerentúli közönségnek ez a fajta történetvezetés, amire ő maga is célzott.
Az pont Te voltál aki ahogy fogalmazol a magyar nézők jelentős része fölé emelted magad reagálásként, lenézve mind az általad linkelt 32%ot.
Innentől vicces pont a te szádból álszenteskedő kritizálásról és nagyképűségről olvasni,
bagoly mondja verébnek, ugye.A pejoratív értelemben vett minősítgetés mint olyan már személyeskedésnek számít hiába próbálod szépíteni, de mint mondtam engem nem zavar, lelked rajta.
@Vladi: A lényeg, hogy valami összehozza az embereket.
[ Szerkesztve ]
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
-
Иван
őstag
válasz McCartman #2704 üzenetére
Szerintem ha nem tetszik a nézőknek, akkor az hosszú távon fog kijönni. Az utolsó pár részt leszámítva a sorozat elég jó volt, és én is azért tartottam ki, mert reménykedtem hogy jobb lesz, és kíváncsi, hogy hova fut ki.
A következő évadba is 90%, hogy belekezdek és csak akkor állok le, ha ez a lagymatag teljesítmény még 3-4 részen keresztül megy.Ha a sorozat ilyen nem történik semmi lett volna végig, garantálom, hogy 6 részt se élt volna meg, mert ilyen területen (is) Amerika az egyik legkeményebb verseny.
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
McCartman
őstag
Én a másodikkal voltam így, akkor még folyamatos volt az érdeklődés és a lelkesedés mert reménykedtem, hogy csak beindul aztán tapasztaltuk, mi lett belőle.
Aztán kb. a harmadik évad hatodik részéig tartott ki a türelem onnantól elkönyveltem magamban, hogy ez már nem az a sorozat aminek indult / aminek várnám, de a téma/világ miatt még mindig hiánypótló (lehetne) a piacon.Látod, amekkora hype övezi 1-2 gyengébb évadot/több gyengébb mint jó részt is simán kibír, úgy tűnik.
[ Szerkesztve ]
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
feka007
veterán
Én persze, hogy nézem, nekem egészen eddig bejött végig, nem vagyok az a ratyipisti, akik beírják folyton minden részhez, hogy "szarazegész" az eleje óta, de azért nézik..
Azért én bízok benne, hogy most meghallgatásra talál azért a sok sirám, mert ahogy én is látom a többségi vélemény mindenhol ugyanez, mint itt, és 4. évadra összeszedik, máskülönben sztem nem sokáig fogják már ezt a nézettséget élvezni. -
feka007
veterán
Talán Breaking Bad-et lehet olyannak mondani, hogy igazából egyszer se volt szó szerint szar rész, viszont annak meg az elejét kellett átvészelni, amíg az unalmas része lemegy a történetnek. Game of Thrones meg más, mert az ugye megfilmesítés, úgy azért könnyebben lehet hozni a színvonalat regény alapján.
-
McCartman
őstag
válasz feka007 #2718 üzenetére
Ezt mástól is hallottam (mármint, hogy az eleje unalmas) nekem már a pilottol kezdve tetszett.
Drót, Oz, Róma, ezeket is élveztem végig. Kár, hogy a Rómából nem forgott le mind az 5 évad, nagyon híján vagyunk az igényes ókori/középkori/történelmi filmeknek, sorozatoknak.
Trónok harcából a fantasy rész nem jön be, azt sosem szerettem, Spartacus meg CGI hegyek.[ Szerkesztve ]
-
JackFeryll
őstag
Most járok a 25. képregénynél és egészen más. Kb 20 százalékban egyezik a sorozattal. Hozzá kell szokni a képregényhez, de eléggé tetszik. Sokkal kevesebb logikátlanság van benne mint a sorozatban és picit keményebb is.
-
McCartman
őstag
Ugyanarra gondolunk, eredetileg 5 évadra tervezték de a 100 millió dolláros költségeket még a HBO-BBC-RAI trió sem vállalta tovább, később pedig már hiába fogták a fejüket az Emmy eső és a remek visszhangok után.
3-4. évad játszódott volna Egyiptomban, 5. éved Palesztinában.
Nagy kár érte.[ Szerkesztve ]
-
McCartman
őstag
Azt nem értem, minek ad az RTL Breaking Bad, Róma nívójú sorozatokat, ha mindig éjfél után megy, hogy lehetőleg senki se láthassa.
Az a durva, hogy ilyen kaliberű sorozatok jönnek-mennek a csatornán, de soha egyetlen ajánlót sem adnak ezekről.
Így aki nem néz bele a műsorújságba vagy nem kapcsol véletlen oda éjnek évadján fogalma sincs róla miről marad le.[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz McCartman #2726 üzenetére
Ez azért van, mert nincs rá igény. Én úgy vettem észre Magyarországon erre nincs igény, rajtam kívül senki sem ismeri a Borgiákat pl. nem is hallottak ilyen családról sosem, valaki a második világháború kezdetét és végét sem tudja megmondani, szóval nekem ebből az jön le a történelem sokaknak nem létezik.
Egyébként én ha TV-t nézek, akkor az vagy M1, vagy Duna TV vagy ilyesmi, mert csak ezeken megy néha olyan műsor, ami érdekel is, vagy NatGeo és Spectrum, de ott a sok reklám irritáló lett.Azt nem tudom, hogy máshol (EU) mennyire, mire van igény, csak minimálisan, illetve csak sejteni tudom, de mikor itthon fikázzák az amerikaiakat, akkor szoktam mondani, hogy bagoly pattog verébnek, meg egyik kutya másik eb. Ugyanarra van igény itthon is, mint tengerentúlon.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
McCartman
őstag
Szerintem pedig lenne rá igény, csak ez sosem fog kiderülni.
Én az igénytelen, suttyó, magyar proli szövegtől megyek a falnak, mikor különösebb ok nélkül valamiféle intellektuális piedesztálra emelkedve szeretik lenézni úgy en bloc a magyar társadalmat.
Én egyáltalán nem látom ilyen borúsan a képet pedig én sem az elit köreiben mozgok.
Az USA témába nem folyok bele megint, más kultúra, más szokások, más igények.Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
doc
nagyúr
kezd NAGYON off iranyba menni a beszelgetes, ha kerhetem ezt inkabb ne folytassatok, koszi
-
McCartman
őstag
Mi várható a negyedik évadban.
@doc: Eléggé, bár ha leállunk az offolással síri csend és hullaszag lakja át a topikot októberig.
[ Szerkesztve ]
-
Dyrtyho
őstag
SPOILER ALERT !!!
S3E08
A rész elején érkező újabb túlélő csapatra kíváncsi leszek, amikor majd összefutnak Rick csapatával. Annál a résznél viszont kicsit meglepődtem, amikor Glenn kitépte a földön fekvő zombi karját, azt hittem először hogy megakarja enni étel hiányában. Rick azért hogy neki esett a lakásba megérkező öreg tatának, de azért meg kell hagyni elég hatékony módszerrel kihozta Glennt & Maggiet ahová Merle vitte őket a megtámadása után, de ahogy látom Darylt eléggé felvillanyozta a Merle-ről hallott hír. Governort azért már előre sajnálom, hogy nem tudja hogy mekkora erővel is áll szemben. Carl viszont elég merész egy kis kölyök, hogy így egyedül elindult a sötét börtönben a hang irányába, jó látni hogy így hasonlít az apjára, főleg hogy egy kicsit segített is az új túlélőknek. Michonne elsőre azért eléggé ledöbbent a 3D-s tv láttán. Azt viszont végkép nem értem, hogy ez a g*nyláda kormányzó mit problémázott azon amikor Michonne átszúrta a kis zombi csaj torkát, de sajnáltam azt a részt amikor Andrea belépett, pedig kajak élveztem volna ha egy kicsit átszabja a kormányzót a kis kenyér vágó késével. Ettől az Andreatól viszont undorom, így kiállni egy ilyen emberért mint amilyen a kormányzó, de legalább rá döbbent hogy mi is folyik a háttérben java részt. Merle & Daryl találkozásának azért örülök, csak annak nem hogy ilyen helyzetben kellet találkozniuk.
Mindent egybevetve egész izgalmas volt ez a félévadzáró epizód, és ahogy látom még jobban felfognak az események pörögni
[ Szerkesztve ]
best regards, egy fórumozó blogger
-
leslieke
Jómunkásember
-
brownus
veterán
A The Walking Dead akkor lehet ismét jó, ha a szereplőit valódi veszélynek teszi ki, és minden rossz mozdulatnak ismét lesz tétje. Mivel az évad messze legjobb epizódját, a Michonne-Rick-Carl kirándulásról szóló Cleart az a Scott Gimple írta, aki jövőre az egész bolhacirkuszt irányítja majd, nagyon optimista vagyok a folytatást illetően,
de ha Lori szelleme még egyszer megjelenik, belevágok egy macskát a tévébe. - a comment blogról! az a rész nekem is nagyon tetszettáthúzott rész: tuti nem fog. bőven elég volt ennyi rick "thing&stuff" seriff látomásaiból
(#2740) Keldor papa , jaja
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
Nem lesz már benne, azért volt most utsó rész végén a legutolsó jelenetben, hogy már nem volt ott neki amikor felnézett oda, ahol mindig megjelent neki, mikor költöztették be a nyuggereket. Valahol olvastam, hogy nem lesz mindig ilyen zavart Rick, szóval gondolom ez volt a jel arra, hogy megbékélt lelkileg.. Bár ezt se egészen értem hogy sikerült neki..
Amúgy én is jobban bízok ebben az új showrunnerben, 2. meg 3. évad kedvenc részeimet is ő írta, jó lenne, ha abba az irányba mozdulna el minőségileg, és el lehetne felejteni főleg ezt az utsó részt, mert én még azért nem kukázom pár sz.r rész miatt (de szerintem az is ugyanúgy nézni fogja októberben, aki most azt mondja.. ) -
félisten
-
leslieke
Jómunkásember
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
brownus
veterán
-
leslieke
Jómunkásember
Nagyon leült a topik.
Íme néhány régebbi plakátötlet: Walking Minimal
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- Diablo IV
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok