Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tescodr
aktív tag
Sziasztok én most kezdtem el a játékot (Story mode),eS valami eszméletlen hangulata van,mind az átvezetőknek, mind a kegyetlen túlélésnek!És tényleg kegyetlen!Eddig csak egyszer haltam meg akkor is csak azért mert ki próbáltam mi van ha leugrok a szikláról,de sokszor kerülgetett már fagy,illetve éhhalál is
De a legjobb mikor beértem Miltonba, 15 percig fogócskáztam a farkassal valahogy így: Farkas kerget=>Beugrok egy autóba és magamra csukom az ajtót,várok hogy el mennyen az a szemét=>Eltelik némi idő,kiszállok ,gyűjtögetek, majd azt veszem észre hogy morog, és fut felém,persze engem sem kell félteni, én is rohanok, de az ellenkező irányba,tiszta benny hill show.Aztán autóba be majd rohanás megint,zseniális ez a játék,folyamatosan oda kell figyelni mindenre de még sem monoton soha és folyamatosan fenntartja a feszültséget,régóta nem kötött le semmi ennyire, hogy órákig csak próbáljak túlélni, és felfedezni magam körül a világot, és a rejtélyt ami a storyban van!Számomra instant év játéka!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology DS918+ NAS (8GB RAM), gyári garanciával 2026.08-i, számlával, dobozában eladó.
- Samsung S25 Ultra 12/512GB Titanium Grey
- Új Dobozos HP 17-cp Nagyképernyős Multimédiás Laptop 17,3" -35% AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16/512 FHD
- AQUA Computer Ultitube D5 100 + 120mm fan mount
- Nintendo Switch OLED, V2, V1 Joy-Con pár
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De a legjobb mikor beértem Miltonba, 15 percig fogócskáztam a farkassal valahogy így: Farkas kerget=>Beugrok egy autóba és magamra csukom az ajtót,várok hogy el mennyen az a szemét=>Eltelik némi idő,kiszállok ,gyűjtögetek, majd azt veszem észre hogy morog, és fut felém,persze engem sem kell félteni, én is rohanok, de az ellenkező irányba,tiszta benny hill show.Aztán autóba be majd rohanás megint,zseniális ez a játék,folyamatosan oda kell figyelni mindenre de még sem monoton soha és folyamatosan fenntartja a feszültséget,régóta nem kötött le semmi ennyire, hogy órákig csak próbáljak túlélni, és felfedezni magam körül a világot, és a rejtélyt ami a storyban van!Számomra instant év játéka!