- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
válasz Tirexi #17292 üzenetére
Te most azt hitted, hogy be akarok szólni. Finoman arra céloztam, hogy talán nálad lehet a moncsi kicsit felhúzva, így a sötétek nem annyira sötétek, ezért sötétebbre állítod a képkidolgozást, és mások moncsiján ez kopp sötétként jelenhet meg.
Én graf kidolgozáshoz vettem moncsit, ami igencsak SRGB kalibrált. Fotós vagyok, és ott bizony nem szabad az etalontól nagyon eltérni, mert a nyomatok a beállításoktól függnek.
Mondjuk én pont az ellentettje vagyok. Ahogy eddig is írtam, nem szeretem a sötétet, bár ez már túl világos lett, mikor készült, azóta állítva lett az ENB-n. Lényeg az volt, hogy addig kísérleteztem, míg az árnyék világos lett, de mégsem szemcsés. Elég kis kontraszt van... viszont ezen számomra csak fényerő probléma van, amit az alapcsúszkával lehet korrigálni a játékban.
Szerintem valahol középen van a Das Ideal eredmény a tiéd és az enyém közt. De ha videokat készítesz, akkor nem mindegy, hogy másoknál hogy jelenik meg. Amúgy Peace, nem kioktató akartam lenni.
És abban kellene segítség, hogy ezt a narancs színezetet hogyan lehet kiszedni. Túl meleg színek vannak az északi tájakhoz képest. Nem szabadna ilyen sárgának lennie...
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
veterán
Úgy látszik, süt a nap és valamikor már nap közepén járunk, ennek ellenére ez nagyon sötét - konkrétan fekete. Az árnyék napsütésben nem ennyire fekete. Szerintem ez nagyon sötét és nem valósághű.
Verőfényes napsütés és lehetetlenül sötét táj, árnyékok. Mintha elvakította volna a karaktert a nap.
Ez persze csak megérzés, vélemény.
[ Szerkesztve ]
-
Lézerparaszt
őstag
Tudom mire gondol, nekem is az volt az enyémmel a bajom. Ha sütött a nap, akkor sem éreztem azt hogy világos van, hanem inkább hogy mindig be van borulva. A galériában amit linkeltél az első jó pár kép tényleg olyan "szürkés", de utána jönnek a szép fényes fotók is.
Közben kipróbáltam a Picasa-t, mert az állítólag jó mert guglés. Mivel nem használtam még soha, remélem működik és Ti is látjátok: [link]
Még csak a felénél járok, most jön majd a csinosítgatás hogy ne legyen annyira kihalt a táj.A játék nem játék! Hypperkarma#2958
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest