Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  The Elder Scrolls V: Skyrim (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:00:15

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25979) MrYoniko válasza ®abstract® (#25978) üzenetére


MrYoniko
aktív tag

Hali, nagyon pacek az a házikó, van benne minden IS!
Ha meg túlterhelt az ember akkor lóháton Whiterun, kapunál már a kovácsnál le lehet pakolni a motyó egy részét (de ezt a streamben is elmondtam). Sok trade miatt meg a beszédkészségünk is fejlődik és ha jól osztjuk ki a pontokat akkor több gold lesz náluk és megvesznek mindent...

A farkasember opciót el lehet kerülni, mert azt küldetésért kapod, és dönthetsz hogy kell-e vagy sem. Mivel csak pozitív dolgokkal jár egyrészt a 100% disase resistence miatt, másrészt mert te döntöd el mikor alakulsz át.
A vámpír oldal tudtommal elkerülhetetlen. Ha harcolsz velük akkor közben megfertőzhetnek és így idővel vámpírrá válsz ami szerintem túl sok kötöttséggel jár. (bár ha naponta kérsz a szobroktól álldást akkor az elején leszedi ami vámpírrá változtat.

Ezért is választom a farkasember opciót, a farkassá válás meg sokszor hasznos, eleinte ha gyengébb bandita tábort fogok ki akkor jön az átalakulás és lekaszabolom őket és felfalom.
Így Human hearth farmnak is jó és fejlődik a farkasember is. Majd a következő stream alkalmával megmutatom magát a farkasember fát is.

Továbbá ki is lehet gyógyulni mindkét állapotból amire van egy küldetés lánc.

Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  The Elder Scrolls V: Skyrim (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.