- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
centrino #22875 üzenetére
Szerintem ahogy velizare is írja, fenris mellény + Fox's prayer, nekem is így van összerakva:
AR-el 58% CHC.
Lehet kevésnek tűnik a CHD, de a lőtéren a számok mást mutatnak, ugyanez a Fox helyett egy fullos Grupoval nagyobb a CHD, de a DTOOC az a totál sebzésre hat, és olyan 5%-al nagyobb a sebzés így átlagban.
A lényeg, hogy a fegyveren CHC modok legyenek, mivel ott elvileg ugye csak 5% CHC vs 5% CHD, mígnem a gear itemeknél meg 6% CHC vs 12% CHD.
Nekem a táskán és a Foxon van 6% CHC, mindenhol máshol CHD (Fenris értelemszerűen CHC+CHD).A számok alapján ugye a sbezés
Bakersnél (ebből van fullos) CHD +4,5%, alap sebzés +11%
P416 - CHD 99-101% (test/fej) ugyanannyi, alap +8% sebzésÍgy gyakorlatilag nem veszítek semmi a pure CHD buildhez képest, de amit alapot lövök ott mindenképpen nyerek vele, nem beszélve a rifle plusz sebzésről, mivel ezzel is bőven fel lehet jelölni egy legendáson vagy akár már a heroicon is a mobokat.
-
granini
őstag
válasz
centrino #22875 üzenetére
A problem hogy a Nego akkor rajka fel jól a markert ha critelsz.. ezért kell egy pörgős AR vagy LMG 750-850 rpm-mel és 55-60 CHC, akkor fog jól működni.
Ha nincs jó chc/chd-t egyelőre, akkor egyébként elindulhatsz olyan irányba is, hogy petrov contractor gloves, fox prayer és e mellé 3 WH darab.. elvileg heroicra ez is elég kell legyen, ugyan nem fogsz sokat critelni, de lesz nyers dps-ed és a damage to our of cover, dmg to armor sorok azért sokat dobnak.. nekem volt ilyen karim, survivalist, nem mondom hogy szénnégyakott mindent, de heroicot szólóban simán farmoltam vele..
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vicces képek
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest