Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
Lett egy kis upgrade a gépemen, így beújítanék a játékra, a div1-gyel már játszottam. Ahogy nézem a Warlords of NY edition ad level 30 boostot plusz pár dolgot. Megéri azt választani a standarddal szemben?
Talán nem is a storyline érdekelne a leginkább, hanem a pvp része, sokan jászanak még a játékkal? Adott esetben jó lenne csapatban is játszani, úgy az igazi.
-
HdRew
őstag
válasz Anonymus23 #28912 üzenetére
A helyzet az, hogy cheaterek/toxic játékosok mindenhol vannak, már kezdek beletörődni..
Rendben van, akkor nagy valószínűséggel megveszem a WONY-t, köszi a gyors választ!
@bobobalazs
Neked is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
HdRew
őstag
Hát srácok, elkezdtem a játékot, ahogy felszabadítottam őket a bázison, kifagyott
De utána mentem egy kicsit, élvezetes, még vissza kell szoknom erre a játékra. Szerintem gyorsan kinyomom a játékot az ünnepek alatt, aztán mehet a pvp.
-
HdRew
őstag
Sziasztok,
Közben mondhatni véletlenül beültem a helikopterbe, és elkezdődött az NY dlc. Erről nem tudtam. Egész jó, már 35-ös szintű vagyok.
Ha ezt megcsinálom végig, akkor ha visszamegyek az alapjátékba, a WONY-s szintemen leszek, vagy mi lesz most?
PS: Azóta nem crashelt a játék.
[ Szerkesztve ]
-
HdRew
őstag
Kraftolni csak al-Khaliq-nál lehet? Most jönne a boss. Wony-ban nem lehet kraftolni? Nem feltétlenül érzem a legacélosabbnak a karakterem.
-
-
HdRew
őstag
válasz arnikusz #28954 üzenetére
Köszi szépen a segítséget!
Ahogy nézem azt is javasolják, hogy countdown-t farmoljak. Elég sokat droppol heroicon, de fokozatosan ad jobb cuccokat csak. Gondolom azért kéne klán, hogy utána megoszthassák velem a cuccukat, nem? Aki magasabb szinten van, azoknak talán jobbakat is droppol.
-
HdRew
őstag
válasz arnikusz #28957 üzenetére
Igen-igen, de ha közös játékban vagytok, akkor meg tudjátok osztani.
Egyébként amiket countdown indítása előtt látok, ha rámegyek a nevekre, akkor mit takarnak? Hogy milyen szintű a countdown besorolásuk?
És köszi a tippeket, lett is memento exo zsákom és badger mellényem is.
Hogy tudok minél jobb fegyvereket kapni mondjuk? Hol kell level upolnom minél gyorsabban? Mert a sebzésem az alig létezik.
-
HdRew
őstag
válasz Zen_Ronin #28963 üzenetére
Már segítettek, akiket ajánlottál. Köszi!
Épp reggel farmoltuk a scorpiot, az egyikőjüknek kiadta, odaadta nekem. Elég jóféle, magas értékekkel. De furdalt a kíváncsiság már, hogy nekem mikor adná ki. Farmoltam tovább a countdownt heroicon randomokkal. (Meg persze hátha dob egy godroll-félét.)
Utána kidobott egy sweet dreamst majd sokáig semmi. Este 2 kör alatt 2x is beadta a scorpiot. De egyik sem kapott jobb értékeket, mint amit kaptam délelőtt.
Ahogy nézem az exotic cuccokat nem lehet kalibrálni?
Ez a scorpio egy csalás kb, iszonyatosan megkönnyíti a countdownt.
Most már csak úgy érzem, hogy az shd lvl-t kellene minél gyorsabban kinyomnom.
-
HdRew
őstag
válasz DiamondBack #28965 üzenetére
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
Holsterhez, kneepadhez hol találok resource-t az optimizationhöz?
Amikor rámegyek az optimizationre, akkor a 4 resource-ból 3 oké, de 1 fullosan 0-án van mindkettőn. (Jobbról a második, mindkettőnél)
Köszi szépen a segítséget!
-
HdRew
őstag
Ja, értem, köszi.
-
HdRew
őstag
Srácok, a pentagon nekem bugos, vagy nem tudom. A side missionjét (breach) nem látom a térképen, pedig tuti megcsináltam, csak épp nem soloban. (Másra csatlakoztam rá.)
Meg lehet valahogy buherálni, hogy a breachet meg tudjam csinálni?
-
HdRew
őstag
válasz Anonymus23 #29060 üzenetére
Az oké, de a pentagon küldire meg azt írja, hogy hiányzik a side missionöm. Tehát azt meg egyedül nem tudom megcsinálni.
-
HdRew
őstag
Catharsis-t honnan tudok kifarmolni? Mentem summitot, countdownt, mindent.. semmi.
És persze vettem 21 exo cache-t, abból 1 coyote maszk, 2 scorpio, az összes többi olyan semmilyen.
Ha legalább idővel megajándékozna valamivel a játék.. Oké, a scorpio majdnem godroll-os, le is cseréltem az idáig használatban lévőt.
-
HdRew
őstag
válasz Anonymus23 #29079 üzenetére
Igen, direkt maszkra tettem a targeted lootot, plusz heroicon mentünk summiton.
Hol érdemesebb? Countdown, summit?
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
Mellényből tudok szerezni valahogy czeskát és obliterate talenttel? Van már egy czeskám és sikerült weapon damage-re, chc-chd-ra kalibrálni, viszont nem obliterate talent van rajta, hanem az, ahol bónusz páncél esetén kapok weapon damage-et.
Már nem tudom mióta járom a countdownokat, hogy szerezzek egy jó mellényt belőle, de sehogy sem akar sikerülni. Lehet nem is lehetséges az, ahogy én szeretném.
-
HdRew
őstag
válasz spleenszuru #29216 üzenetére
Szerintem van értelme, ha nem akarsz, nem farmolsz.
Lehet egyedül is, van storyline. Még több is, mint Div1-ben volt.
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
Mi a leggyorsabb módja, hogy minden extended magazine-t kiszedjek? Van a weekly project, ahol adományoznom kell, illetve a control pointok, és ennyi, ugye? Sajnos még a felét a blueprinteknek ki kell szednem.
-
HdRew
őstag
válasz Anonymus23 #29241 üzenetére
Ja igen, az lemaradt, hogy control point szint is kell, de azzal nincs gond, heroicon ha nem kezdek el egyedül berohanni az npc-k közé, akkor viszonylag könnyen összejön.
köszi szépen!
-
HdRew
őstag
Valami hasonlót raktam össze én is Kingbreakerrel, de nem igazán jön be. (Adrenaline rush backpack, spotter mellény, catharsis maszk, és kraftolt holster, kneepad, és kesztyű. A backpacken és mellényen kívül minden armor, chc-chd. Azon a kettőn wd. Elite protection mod mindegyikre.)
Jobban tetszik a hunter szett mementoval, picaro's holsterrel, amit vectorral és skorpió shotival használok. Az utóbbi felszereléssel picit jobban lehet rohangálni, annak ellenére, hogy sebezhetőbb vagyok, de kill esetén a környező ellenfeleket könnyebben lehet sebezni.
Egy jó heartbreaker szetthez csak annyi kéne már, hogy kapjak nagyobb magazine-t az rpk 74-hez. Negevvel nem olyan nagy móka menni. Pedig ahhoz van egy large pouchom is, így 150 töltény mehet bele.
-
HdRew
őstag
válasz Anonymus23 #29261 üzenetére
oh köszi. szerintem 1-et még korábban tuti kukáztam.
-
HdRew
őstag
Countdownban iszonyat emberekkel rak össze. Van olyan, aki bejön 3 improvised cuccal, semmi buffot nem ad a csapattársaknak. Mindennel próbálkoztam, hogy lehetne bukás nélkül megcsinálni. Most egy olyat buktunk, ahol még 25% weapon damage-et is kaptunk 15 méteren belüli enemyre. Én strikerrel, coyote maszkkal, obligerate mellénnyel, minden wd, chc, chd, olyan 4 milla környéki max. damage-em volt 1 tölténnyel. Még így is simán bukta volt. Azt hiszem olyan 43 killt hoztam össze.
Csináltam ongoing szettet, ott úgy éreztem, hogy a társaknak nem elég jó a sebzése még így sem pár alkalommal (lehet nem az én hibám persze), mentem hunterrel, hogy killnél a környező enemy legyen sebezhető, csináltam olyan szettet is, ahol armort adok a csapatnak.. sehogy sem akar összejönni egyes esetekben. Még ez a striker tetszik a legjobban, mert én legalább hasítok. De a többiek egyes esetekben lepkefing. Van egy maxos heartbreaker szettem is, ott sem rossz a sebzésem, de azért a strikert jobban szeretem.
Vagy felveszem én is a solo-s improvised cuccomat, catharsis maszkkal, aztán max. a végjátékban egyedül élem túl a 69%-os elit védelmemmel.
Ha mindenki felvenné a dps buildjét, semmi gond nem lenne a countdownnal. Vagy kéne 6 dps buildes, 1 ongoing, 1 pedig galvanized talentes, ahol armort ad a csapattársaknak. És minden fasza lenne. Meg persze túl egyszerű is.
-
HdRew
őstag
válasz havast #29304 üzenetére
Egyet kell értenem sonyval, nekem sem jön be a Chameleon.
Most elkezdtem a Heartbreaker szettet használni Kingbreakerrel, ami egész jó. Techniciannel fel tudom rá rakni azt a kiegészítőt, amivel rögtön pulse-olni tudom az ellenfelet, és akkor a HB szettemen is megy fel az armor és a wd. Coyote maskot és ceska holstert használok mellé, a többi hb cucc, a backpack és mellény hasznos HB szetten, egész jó a sebzés + kapok szépen armort mellé. (yt-n egy olyan build volt vele, ahol a fox's prayer kneepadet használták, de akkor meg nem olyan magas a chc, lehet a fox-szal jobb lenne, franc tudja.) Ti mit gondoltok? 50% körüli chc elég lenne hozzá? Én jobban szeretek 58% fölé menni.
De igazából tényleg a legtöbb a csapattársakon múlik, ha ők pudingok, akkor én sem feltétlenül fogok tudni életben maradni. Na jó, raktam hozzá egy pajzsot vagy mit, szóval az még tud segíteni az életben maradásban, de ha nagyon sokan tank szettel jönnek, akkor hamarabb nyírnak ki minket, mint mi őket.
Egész sok szettem van már, a control pointokat simán tudom hozni, csak a kiegészítőket kell még farmolnom, pl. a Carbine 7-re csak a +10 magazine-t tudom rátenni, a +20-ast még nem kaptam meg, viszont a Kingbreakeremre már van +20-as magazine, meg az LMG-kre, ott már megkaptam a nagyobb tárat, szóval egyelőre azokat priorizálom.
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
Már egy ideje játszok a játékkal, de összességében a storyline nem foglalkoztatott, viszont most bántja a lelkem, hogy a main mission-ökből 1-et kellene még megcsinálnom, hogy mindet befejezettnek nyilváníthassam. A progression 95%-os, és sajnos ha megnézem, akkor csak a completed missionöket dobja fel, azt nem, hogy mi az, ami még hiányzik.
Ezt honnan tudnám kideríteni?
Köszi szépen a segítséget előre is.
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan Ceska backpack, ami csak wd-chc-chd-t ad? Valami mindig nem oké, pedig bepörgetném wicked-re a talentjét, de így meg sehogy sem tudom tökéletesen.
De ha ilyen nincs, akkor szóljatok, és nem pörgetem tovább a countdownt miatta..
-
HdRew
őstag
válasz Anonymus23 #29427 üzenetére
Igen, a neves itemeket vágom, meg ugye az exo cuccoknál sem lehet más.
Ma 4 óra farmolás után a legjobb ceska hátizsák, ami jött, az egy godrollos wd-chc éééééééés.. headshot damage. Úgy, hogy a talentet pörgetnem kéne. Egyáltalán nem esik hátizsákban nekem wd-chc-chd. Érthetetlen. Lehet ezzel fogom még az elején az ongoing directive-es szettemet kiegészíteni, amíg nem jön valami normális.
Gondolom ceskára kell tenni a lootot, nem hátizsákra, ugye? Mert én ceskára rakom ilyenkor.
-
HdRew
őstag
válasz NoOne1976 #29440 üzenetére
Köszi, végül én is láttam, hogy jött minden, csak sajnos egybe ezek nem akarnak sehogy sem.
Van Vigilance-em ceska backpack-ből, viszont ott ugye az egyiket már átpörgettem, és van adrenaline rushom is. Ott is sajna az egyik attribútumot pörgetni kellett.
Most ez mintha lehetetlen küldetés lenne.
-
HdRew
őstag
Na, végül pár nap után megérkezett, a talent jó volt, az egyik attribútumot kellett csak forgatni már.
Úgyhogy már van ceska backpackem vigilance-szel, adrenaline rush-sal, wicked-del és galvanize-zal. Azt hiszem így elég fullos.
-
HdRew
őstag
Rengeteg az újonc játékos, és countdownban ennyit nem lehet carryzni. Nem mellesleg a többi is csak lő a vakvilágba. Az egyiken 4-et kellett carryzni, max. 150-es shd-juk volt.
Előttem van a hunter, mellettem meg a piros kanna, ami lövésre felrobban, hát nem azt lövik el a társaim. Az terít le úgy, hogy a shieldet is használtam közben. Instant halál. Grat. nekik, úgy, hogy ongoingos felszerelésben megyek, tehát még támogatom is őket, de totál nem éri meg.
Rengeteg az olyan játékos, akit tökre nem érdekel senki és semmi, egy plusz damage-et nem ad a közösbe, vagy armort. A végén én is kiválasztok egy olyan buildet, ahol kb. halhatatlan vagyok, improvised cuccokkal, elit elleni védelemmel, aztán csak nézni fogom, ahogy térdel mindenki, míg én vígan extraktálok.
Komolytalan az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bundle topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Androidos tablet topic
- Hardcore café
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen egeret válasszak?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest