- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
Nekem sem volt még soha map bug!?,
több mint 2 év alatt (az saját hiba nem a játéké), vagyis volt a NFS-ben mikor kevés RAM volt a gépbe (beestem a semmibe). Amint megtoldottam 8GB-al többet nem jött elő.
Valószínű eszi ott valami a memóriát, le-fel töltés, egyéb program, OS hiba, stb.
Más: a PvP befagyás meg legtöbbször akkor jött elő, ha valaki a kilépett a cél előtt ALT+F4-el és játék nem tudta mi van ilyenkor.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szami777
addikt
Köszi az infót!
Na nekem ilyen még sosem volt.
Mondjuk nem "panaszkodom", van más bug helyette, amitől a falra mászok.
Mostanában azt vettem észre, hogy a zsaruk sokkal keményebbek lettek crate küldiknél, és ha lesodródok az útról, bejön a crash cam és egyből azt írja, hogy elkaptak, korábban ez nem volt, elég zavaró.
-
-
MrDerekas
addikt
A géped a hunyó sztem. Valami leragad a folyamatok között, (esetleg ha nem ssd-én van, akkor fejparkolás a hdd-ben...) vagy instabil a neted. Vagy a vidkari hibásan tölti be a textúrát. De csak ötletelek. Nálam a minap volt, hogy gyerekkel toltuk volna a frakciót, de erősen belaggolt, plusz a civil autókból csak a kerekek látszódtak, még beléjük nem rohantam. Abort és utána ment minden ahogy kell.
-
Lathronos
őstag
Na meg a váltakozó időjárás. Szép meg jó, tényleg változatossá teszi a játékot, de elég irreális amikor ragyogó napsütésből 1 pillanat alatt félhomály lesz és elkezd szakadni az eső, a pupillám meg ilyenkor bolhakolbász méretűre zsugorodik és pár pillanatig amíg újra "rázoomolok" a cselekményre
szintén azt se tudom hol vagyok. 1-2 évig napi szinten 30-40 perc játék ezzel és olyan vakok leszünk mint a bányalovak. 
-
Lathronos
őstag
Nem a járművekre és épületekre gondolsz? Azok valóban nagyon el lettek cseszve. Hiába a 8x-os élsimítás, meg HBAO+ és ultra felbontás, a konturjaik akkor is pixelesek, 2 méternél nagyobb távolságról megfigyelve pedig Doom 1 szintű pixelhalmazzá válnak és éjszaka főleg esőben a látótávolság is kb. 10 cm. Arról nem is beszélve, hogy kivilágítatlan országutakon mindig lemegyek ez miatt az útról. Na meg ha a nap szemből süt, akkor se látni semmit. Valamit igazán kitalálhattak volna erre, mondjuk egy opcionális napszemüveg használat lehetőséget.

-
regener
veterán
Írtam Uplayen hogy megoldottam:
1. lépés:
Windows újratelepítés fájlok megtartásával -> inkább megölte magát a win, mert minden program crashelt utána
2. lépés:
fájlok vinyóra, vinyó lehúz, ssd formáz, win reinstall
3. lépés:
minden fel, vinyó vissza, játék start, mapbug megszűnt
Fórumon írták hogy nem szabad minden hangdrivert felrakni, így csak a realteket raktam fel (legfrissebb) az alaplapi karihoz és az NV-s HDMI-t nem mivel úgyse használom (lehet ennekis van köze hozzá).
Windows update tiltva, azóta nincs mapbug, koppkopp

-
COLBrattShaw
csendes tag
-
szami777
addikt
Nálam is, kidob a menübe, elég frusztráló.
Nem volt amúgy sok dolguk, copy-paste nfs rivals, csak itt még 5 percenként ki@asz a rendszer is.
Jó dolog ez a 10 cucc után kocsi kapás, legalább külön az autókra nem kell költsek, már 2 majdnem össze is jött, mehet a pénz a tuningra inkább.
(#8836) CJ4567
Yepp.
6 után meguntam a küldetést.
-
Darko_addict
őstag
Aha,... nagy francok ezek az Ubisok! Sajnos nem olvastad végig az ajándék melletti üzenetet. Tied a GTR ingyen, de előbb meg kell venned a CAU-t, hogy tudd is használni. Bármilyen új járművet csak úgy tudsz megvenni, ha van CAU-d. Mindezt akkor írja ki, mikor bemész a garázsba, rámész arra, hogy beszerzés, átirányít a dealerhez, rámész konkrétan, hogy vásárlás és kiírja, hogy előbb vedd meg a CAU-t, te kis mohó.
-
-
regener
veterán
Egy srác kommentelte hogy megfigyelve a játékot amikor a bug van egy thecrewgame.cfg-t keres állandóan a gyökérkönyvtárában, de olyan sehol sincs és nemis volt eddig. Ha létrehozott egyet akkor csak megnyitotta és bezárta végtelen ciklussal.
Illetve az audioeszközöket is összevisszta próbálta változtatni. -
COLBrattShaw
csendes tag
Jo autozast!

Azert is kezdtem az egesz projectet, mert sokszor nem volt tervunk merre induljunk.
Amugy mivel elotte még nem osztottam meg FDC-ket, mindig azt gondoltam, hogy csak 10et lehet megosztanom, ezert is keszult csak 10, de jobban belegondolva szerintem korlatlant hozhatsz letre(a kod miatt), mind1ik mukodo marad, viszon a jatek csak 10et enged menteni, magyarul gyorsinditon tarolni.
(a tobbi csak a koddal lesz elerheto)
Ha ezt tudom akkor min csinaltam volna meg 3-4-et, nagyon nehez nagy teruletet 10 checkpoint-al lefedni, ugy, hogy egy adott utvonalon tudd tartani, remelem hamarosan megemelik ezt a szamot.
Mindenesetre annal jobb, csinalok meg 10-et, es akkor mar 1500km folott leszek.
Majd kirakom ide is, de legkozelebb csak terkep lesz, ez a videozas faraszto volt. 
(#8080) sisu2
En ultem Silveradoban tobbszor, valo eletben a gyari is erosnek erzodik. Van egy kar, azt at lehet tolni 4 kerek meghajtasra, meredek emelkedon megpakolva is ugy repeszt mint egy 1299-re tuningolt raid spec!

-
-
G4ga
őstag
Sziasztok!
nah, legalább nem vagyok egyedül a problémával.
A vasat láthatjátok a profilomban.
Free Ride-ban nem találkoztam még evvel a hibával, viszont versenyek kellős közepete már igen.
Az elsö ilyen ( elfogy a palyá és megáll az autó mint a cölöp a Porsches Xfinity küldetésben volt.
Ott még nem izgatott annyira mert egy sima vissza az útra témával megoldottam, ám mondom végig tolom a Frakcio küldtés 163k bucks-os 2,5 órás mokát és egy óra játék után csinál egy ilyet... hát mit mondjak, nem kevés hiányzott hogy ne törjem ripityára a billenytüzetet...most már értem miért adták ingyen a játékot...
Esetleg van tipp, hogy mi lehet a baj? -
UFO1
senior tag
Az hogy mi a leggyorsabb szinte nem is nagyon számít, kivéve oválon vagy nagyon egyenes szakaszú versenyeken. Pl. Miami-tól balra a tengerparton van egy P küldetés (kanyar kanyar hátán) és ott a Zonda F-el mentem a legjobbat, mert sokkal jobban tapadt, mint bármi más és viszonylag gyors is.

(#7989) tixem
Pedig javíthatnák már!! Amíg nem volt ingyenes általában elsőre mentem egy 500. helyet (tisztán) drag-on, most 2-3-ból csak 900-lettem. A sok ingyenes vérpistike mindig kihasználja a hibákat + esetleg külső progikat! A rükverces bugot a sivatagban is kijavították talán ez is sikerül valamikor.

-
UFO1
senior tag
+ Régebben próbálgattam az oválon mi lehet a legjobb és a Viper gyorsult a legjobban NOS nélkül (nitrója az harmat gyenge) és az tartotta a legjobban a sebességet a kanyarban. Végre nem tudom, mert free-ben egyedül mentem, de én azért csak megmaradok a jó öreg króm CTR-nél. Csukott szemmel is végigmegy mindkét kőrpályán!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
regener
veterán
Nincs bajom egyik klienssel sem, csak a játékkal.
(#7901) Emunem
Miután lementél még mentünk 2-t, majd a 3-nál állandóan kifagytam már a crash képernyőn, feketeség és a kis loading karikával 2x, majd kiléptem és letöröltem (ragequit) XD
S igen, már leszedte. Még szerencse hogy délutánra kell mennem.Viszont csodamód most kijelzi az Uplay hogy fel van telepítve, eddig nem látta feltelepítettnek hanem a Letöltés gomb volt ott.
-
regener
veterán
A sima speceket ennek a táblának a mintájára (most az alkatrészt típust már nem nézve Smart Loot miatt) ugrásokkal ezek ajánlottak (amiket biztos megtudnak ugrani):

+(#7833) hunfatal
+(#7834) SyMbioTe
Nekem estefelé is jó, még Storm is jön és megis vagyunk 4-en az awardokhoz
Ha valaki hiányozna akkor pedig Zero-t addig spamelem (Steamen és Uplayen egyaránt) amíg nem jön. -
UFO1
senior tag
Egyáltalán nem mindegy mivel mész drag-on az sem mindegy milyen alkatrészek vannak benne! Elárulom a gyorsulás a menő nem a speed és főként nem a fék. Itt egy teszt a drag-ról.
Különben a 4 perfect sem szentírás nekem jobb időm van néha ha 3.-ban bad-id huzatom annyi a hátránya, hogy 2 kerékre áll és elkezd kacsázni. Nem szoktam kuplung bugozni, de elsőre CTR-el kb. 500. helyet megyek, ha kicsit jobban ráérek akkor kicsit előbbre is sikerül végeznem.
Az ingyenesség egyik hátránya, hogy jön vele a szemét a sok kis vérpistike (és esetleg tolja a csalást is), mert a fizetőst nem tudta volna megfizetni.

Írtam már: szerintem a Charger a legjobb drift-re, ha hosszú nyújtott kanyarok vannak, ha szűk a pálya RX7, vagy BMW M5 esetleg Focus.

(#7823) tixem
Hill climb-en meg a monster Hummer-t használom a legstabilabb nem pattog kicsit nehezen fordul, de szokható. Néha a motorok a jók, ha nagyon meredek a lejtő és sima a terep.+ A drift-nél nem mindig számít hányas szinten van az leginkább akkor fontos, ha emelkedőn megy a pálya, mert akkor oda már kevés a 800 lvl.
-
fatal`
titán
Mert a pontot a szorzóval együtt méri. Ne kormánnyal driftelj mert nem fog menni, billentyűzettel simán lehet. Egyébként a szorzó akkor növekszik ha folyamatosan csúszol, ha fél másodpercnél tovább abbamarad már reseteli is. Nehéz a drift, de a mostani pályán 30 ezer pontot simán összeszedtem úgy, hogy 3 napja kezdtem újra a játékot, a wild runnal jóformán nem is játszottam pedig a megjelenés napján vettem még.
Egyébként nem kell mindenhol platina érem a platinához, sőt, nekem egyedül dragben van, driftben arany, az összes többi ezüst, 1 bronz (stunt).
-
fatal`
titán
Dragben a már feljebb is írt manuális kuplunggal lehet előre jutni (hogy ez bug vagy feature azt nem tudom, de gyanítom hogy bug amivel nem kezdenek semmit).
Végre sikerült platinába tennem magam a summiton, remélem nem csúszok nagyon hátrébb, mert nem lesz időm játszani már holnap

-
hakydakillah
senior tag
Szerintem inkább a türelmeddel van baj, nem a játékkal. Én is bronz szinten kezdtem Summitozni, mostanra meg már nem is töröm magam, de platina a vége (igaz sokat könnyít a helyzeten, hogy többen vagyunk most). Persze ott vannak a topban a csalók, akikkel sajnálatosan semmit se csinálnak.

Nem élek a játéknak, 2gyerek mellett nem is tudnék, valós pénzt nem is öltem bele - csak vásárláskor. De nem tudom ha venném is a cc-t, akkor az mire lenne jól. Itt valós pénzért nem jutsz előnyhöz.
Kocsikat ki kell ismerni, főleg, hogy melyik ül neked igazán (egyedüli kivétel a Drag, ott a RUF verhetetlen). Extreme tuningok drágák, de ha játszol a játékkal, annyi ingyen packot kapsz, hogy nem győzöd őket kihasználni
-
HartgeH3-2.8
addikt
A legtöbb eredmény legális "bug kihasználással" vagy harmadik személytől származó programmal történik ha megnézed pl a Skill mission eredményeket, a második fut pl 25 ezret mondtam valamit , és 50-100 ezreket csinálnak főként orosz nevű felhasználók (megnyom egy gombot és 800-al megy pl vagy repül). Én a drag bugot se használtam ki, nem fogom ezért a konfigomat átállítani ami bevált és jó.
A skill meg egyéb mission még ok, de hogy az official summitban ezt engedik csinálni az szégyen.
Sokan becsületes módon küzdünk aranyig, platináig. Van aki egyszer belép megnyom pár gombot kész.
The Crew bot farmingról is lehetett hallani.Én írtam nekik egy levelet amiben ezt a sérelmem kifejtettem.
Pofámba röhögött a ubisoft. Eltűröd és játszol, vagy letörlöd és felejtesz.Ennyi..
Szerk:
Diabloban ilyenért a blizzardnál nem hogy a játékból tiltanak ki, hanem hiába megveszed újra soha többet nem léphetsz be. Itt kezdődnek a szint különbségek fejlesztő és fejlesztő között. -
UFO1
senior tag
A WR eléggé összehozta a mezőnyt, így egész kiegyenlített lettek a vasak (sajnos), de azért vannak különbségek.
A Huayra nagyon stabil és gyors lett a Zonda kicsit lassabb, de jobban tapad.
A La Ferrari végre a Huayra alatt van annak inkább a gyorsulása a jobb viszont csúszkálós.
Az Agera nagyon stabil lett régebben alig fordult és csúszkált, azért nem lett olyan mint a Zonda, de különösen jégen nagyon jó, de pl. a Salt Lake-i kieséses versenyben az Aventador verhetetlen.
Nagyon kanyargós vagy városi pályán (ahol nincs sok egyenes) Mini-vel megyek az fordul a legkönnyebben. Ezekben nekem csak grip-es cuccok vannak, kivéve Aventador.C-ben a 370z univerzális, gyors, stabil, jól fordul. A Mini ott is városban jobb. A C8 régebben jobb volt a WR lerontotta és nehezebben fordul, de nagyon gyors. Oválon a 3400K az etalon igaz mentek már el mellette a Focus-al lestem is.
Megj.: a Ferrari 458 a fizetős és állítólag C-ben nagyon megy.Az sem mindegy honnan vezetsz motorházról sokkal stabilabb minden míg hátulról ugyanaz csúszkálhat, viszont könnyebben fordulhat. Jó kormánnyal vagy gémpaddal jobban fordulhatsz, mert nem olyan szögletes mint billentyűvel.
Az alkatrészek is segítenek a stabilitásban nagy első spoilertől és hátsó szárnytól jobban tapadnak a járgányok, viszont lehet nem fordulnak olyan könnyen ezt a Huayra-án vettem észre a gyári billegős szárnyakkal sokkal könnyebben irányítható.Nem tudom meg e van a WR, mert pár helyen a motorok verhetetlenek nem csúsznak igaz nehezebben fordulnak (P, C), de mindent legyorsulnak, végre viszont elmaradnak a csúcsgépektől.
PvP-n próbálj meg valaki után szélárnyékban menni ez 2-300 m is lehet, mert úgy egy P-s kocsival is mehetsz 420 körül!
Különben, ha elküldesz a barátlistádról 2-2 embert a 9 leghosszabb (legjobban fizető) faction küldetésre, ezt 12ó-ként 1x lehet + egy 33.000-re akkor naponta 214.000-et kaszálhatsz. A belépéskori kp.-val ez majdnem 300.000/nap, így hamar megvan az összes kocsi. -
nap
addikt
Ez mind attól függ, melyik pálya, és hogy mivel irányítod, meg milyen a vezetési stílusod.
P-ben Huayra, LaFerrari, Zonda, Agera, Viper, Exige, GTR-3, esetleg a két Nissan.
Agera, LaFerrari elkönnyűlt már többször is, leestem vele az útról. A GTR-3 titkos favorit, gyors, hosszú pályán, nagyívű kanyarokkal nagyon jó, de lassú, éles kanyarokkal tűzdelt pályán nem hozza magát.
C-ben Saleen, McLaren, 370, Murci, Skyline, 2010 Camaro, Mini, 8C
Emlékeim szerint a 458 a packos, a LaFerrari viszont megvásárolható.
Oválpályán a 370 nyerő, atomstabil, a Skyline egy kicsit gyorsabb, de kevésbé stabil. Murci, Viper, Gallardo is nagyon jó. Városi vagy vidéki pályán a 2010-es Camaroval szoktam menni, esetleg Minivel. A 458-as is jó, de olyanom nincs. A hotrod is gyors, csak kevésbé stabil. -
Mike Farrel
tag
Lehet venni. VPN-el csináld, amit brazilhonba állítasz be, így a paypal se fog sírni és szigorúan a brazil oldalon vásárold ne az angolon. Én 15 db-ról tudok ami innen van és semmi probléma nincs velük a mai napig(megjelenéskor lett vásárolva mind, plusz alapjátékom is innen van).
-
regener
veterán
Derítsd fel a műholdas hálózatot és utána mutatni fogja, addig csak ott ahol felvan

Ebben bennevan 2 rész összes tornya, választ a legördülő bal listából a Data Station-t.
Illetve ha találsz egy vonatálllomást/repteret akkor azzokkal eltudsz menni még felfedezetlen területekre.
A 10-es szint viszont lehet kevés lesz a PvP-hez. Ajánlom hogy elsőnek vidd ki a sztorit mert sokkal jobb kocsijaid lesznek (mármint fejlesztettek).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- Több db 512GB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
több mint 2 év alatt (az saját hiba nem a játéké), vagyis volt a NFS-ben mikor kevés RAM volt a gépbe (beestem a semmibe). Amint megtoldottam 8GB-al többet nem jött elő.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha meg világos van akkor meg a semmiből bukkan fel egy kocsi és telibe találod.
Játszhatatlan.