Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Na aki hasonlóan pórul járt volna mint én: A térkép bal alsó sarkában van Los Angeles alatt jóval. Nem fogja jelezni a térkép mert a hülye kígyókhoz tartozik ez a küldi. Én a sasoknál vagyok.
Privát Konklúzió: Az, hogy kihagyták belőle a "jellegzetes" Ferrari kürtöt az banális hiba. Hangjával nem vagyok elégedett, útfekvése, irányíthatósága nem rossz. Belső tér és látvány nem rossz.
Vállalható, be fogom szerezni, de többet vártam. TDU-ban én jobbra emlékszem.Egy felemelő érzés volt vissza ülni a Paganiba , főleg amikor híd alatt mentem át és akkorát zúzott a kipufogó, hogy zengett az egész tér. Imádom ezt az autót. Ha tényleg kapott C-t, hát az elég alpári lesz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na igen a Pagaaaani az Pagaaaani..LaFerkó megéri a millát.
Szerk: Még nem vettem meg, csak gyűjtögetek, de feelingre oda vissza veri az F40-et. Nem tudom az F40 C-t kap majd e, de hát..... 
-
Ha rámész a térképen a küldetésre, még nem mutatja a kis képen,hogy Ferkával fogsz menni,hanem valamelyik p-s autód lesz ott,de az indulásnál már előbújik a kicsike.

-
StormLine
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
"F40 küldetést égen földön sehol nem találtam"
Ma írtad
"Csekkold a délnyugati (mexikói határ mellett közvetlenül) Community Challenge küldetést!"
A térképen a "Faction & PVP" szűrőre kell állítani.Micsurin:
Mind3 új küldin kölcsön autóval megyünk, tegnap írtam hogy mikkel.
"Ferrari F40 perf / Mazda RX7 drift / Hummer monster" -
Micsurin
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
F40-et én sem lelem sajnos... Bár nekem a Monsteresre a kisképen a Raptorom adja be, majd a küldin adja a Humveet!

-
HartgeH3-2.8
addikt
Nem is kell ide qual meg %, rommá pvp-zed magad és felkerülsz pikk pakk platiba és megvan. Főleg ha még 1-1 küldibe kiemelkedőbb eredményed van és top100-ban vagy akkor is.
Jók lettek a módosítások nekem a KTM nagy kedvencem és tetszik ahogy krossz motorosan dobálgatja magát nagy gáznál. Lehet én vagyok a noob, de F40 küldetést égen földön sehol nem találtam, vagy megint sikerültjólértelmeznem az információkat![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mindegy csak jöjjön már a kövi summit. Ezer év mire ez lemegy.

Más:
Valaki tudja véletlenül, hogy egyedi aspect ratiot és fov-ot lehet e valahol megadni a játékban?
Beállításokban ugye ilyen nincs, csak több játék esetében lehet hasonló megoldással élni. -
tipuka
addikt
válasz
Mike Farrel
üzenetére
igen igen ,nagyon az
köszike 
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Na akkor lesz egy Ferkónk? Na lehet nem kell venni
Remélem a fizikáját, belső terét nem cseszték el. 
Most már érdemes lesz megint belépni a játékba.(#6281) hmm hát érdekes. Kíváncsi lennék milyen technikai/műszaki átalakításon esnek át ezek az autók, hogy bírjanak ilyen terhelést. Alapvetően ez a típus nagyon nem driftre készült. Az oké, hogy kvázi bármit át lehet alakítani akár egy wartbit is, de amikor ezek az autók állóhelyzetben gázfröccsentések miatt le tudnak égni, és ehhez mérten ilyen terhelést adnak neki, hát megnézném mit és hol módosítottak rajta.
Mondjuk Lamboval ilyet tenni szerintem barbárság, de ez csak személyes.
Remélem jó lesz és akkor nem kell 1 milláért ferkót venni.
..hogy a klasszikust idézzem: [link]
"A legendás Ferrari F40, a következő havi Summit platinum nyereménye"
Csekkold a délnyugati (mexikói határ mellett közvetlenül) Community Challenge küldetést!
Valaki próbálta? Ha igen milyen? A fizika tényleg sokat változott? -
tipuka
addikt
válasz
OceanStorm
üzenetére
köszi, tetszik a mix is

-
OceanStorm
tag
-
OceanStorm
tag
-
OceanStorm
tag
Fogalmam sincs. Ebből a mixből vágtam ki.
-
tipuka
addikt
válasz
OceanStorm
üzenetére
mi a muzsika címe?
-
UFO1
senior tag
Na végre ez a peccs azt tette a játékkal amit mindegyiknek kéne, javított rajta és nem rontott.

A motortok fantasztikusak lettek, kanyarban megcsúszik a hátsó kerék ahogy kell minden spec.-ben. Lehet
kézifékkelhátsófékkel is csúsztatni őket és nem bicskáznak vissza mint eddig. Legjobb talán a P-s KTM ami olyan szűken fordul, így mintha egy super moto-t hajtanánk.
Azért az Indian Scout-nál eltúlozták az szerintem azzal felépítménnyel nem csúsztatható így a valóságban.
A rally és a túraenduro (dakar) mocik is nagyon jól kezelhetőek (a nagy bömös is), lehet gázelvétel nélkül is fékkel fordulni és nem lassulnak 0-ra. Talán csak a D-s KTM nem lett az igazi, mert furcsán beszitál farolás után salakon és utcán nem gázadásra kezdi el csúsztatni a hátsó papucsait hanem gázelvételre?!A drift végre tényleg drift lett, hosszan lehet keresztben szánkázni az összes géppel és ami fontos irányíthatóak is maradnak. Eddig pl. az olyan drift-re termett járgányok mint a 370z, vagy a Z4 alig akart visszatérni egyenesbe, de többek között nagyon lomha volt a BRZ és a Ford GT (az RT 35-ről nem is beszélve + amcsi vasak) nem mintha az utóbbi kettő (3) különösen drift-re teremtődtek volna. Az eddig fizika olyan volt mintha adtak volna egy kis jeges aszfalt érzést + egy kis tapadást, hogy lehessen gyorsítani is, pedig egy épített drift jármű az teljesen más mint egy széria.
Remélem egyszer arra is rájönnek (+ 1 félév?), hogy az egyenes ara való, hogy felkészüljünk a kanyarban kilincsel előrére, belengessük azt és nem arra, hogy ott keljen kacsázni egy platina miatt!
Mondjuk azt még most sem értem mit keresnek a drift listán olyan szuper-sport autók mint a Murci az Aventador vagy az Agera. Mondjuk Porsche-t (RUF) sem nagyon láttam még.
Már az sem érdekel, hogy a Zonda R úgy csúszik mint az új M4-es C-s BMW (meg, hogy nem lehet kilépni a mobil menüjéből változtatás után ESC-vel csak M-el). Talán egyszer rájönnek, hogy az épített versenyautók tapadása többszöröse a széria autókénak, tehát ragadnak az úthoz mint a 3,14csa.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Na, a Ferrari F40 elvileg a következő havi summit díja lesz. :-)
-
OceanStorm
tag
A Maestro tapasztalataim szerint MO-n bárhol teljesen jól használható, ám a külföldi vásárlásaim során elég sokszor falakba ütköztem vele mert nem fogadták el. A PayPal az meg olyan mint egy alias hogy ne a valós adataidat használd egy vásárlásnál, ha valahol nem fogadják el a kártyád akkor a PayPalon keresztül sem fogják elfogadni, fel kell töltsed a balanceod. A MasterCard az viszont mindenhol király.
-
OceanStorm
tag
Itt egy rövid videó egy pár nappal ezelőtti gurulásról. Van hibája ugyan a játéknak, ettől függetlenül teljesen élvezhető.

-
-
StormLine
senior tag
válasz
StormLine
üzenetére
"Kaptunk 2 új faction missiont"
Egyet kihagytam. Nem 2 új faction mission van hanem 3, csak az egyiket tegnap nem vettem észre. Mindegyiket úgy hívják hogy Community Challenge. Ferrari F40 perf / Mazda RX7 drift / Hummer monster autókat kapunk kölcsön bennük.Stunt race trailer

A Bonneville summitban lesz, szóval nem ma jön hanem hétfőn. -
StormLine
senior tag
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Kaptunk 2 új faction missiont, az egyikben azzal lehet menni. Amikor a küldi kezdődik akkor lőttem a képet. Gondolom később rendesen is megkapjuk az autót.
Egyéb újítások a mai patchben:
Camera mode: egyedi kameranézetből lehet nézni a saját járművet vagy a crew társakét. A smartphone-ban a térkép helyére tették be, de csak pad módban. Kár hogy nincs egyben a photo mode-dal.
FDC-ket el lehet menteni és megosztani egymással.
Stunt race a motorokkal nemsokára.A drag jobban irányítható lett: kevésbé melegszenek túl a gumik és jobban kanyarodik nagy sebességnél.
A drift irányítással eddig se volt különösebb bajom, de sokan panaszkodtak rá, és most könnyebben irányítható lett az is.
A motorok irányításán is változtattak, erre szükség is volt a stunt race miatt.
Új beállítás: Options - Controls - Controller type.
- Autodetect: kontrollertől függ, ahogy eddig volt.
- Pad: akármilyen kontrollert használsz, XInputként működik.
- Wheel: akármilyen kontrollert használsz, DirectInputként működik. Így már billel is lehet gyorsan kanyarodni, nem kell külön kormányt vagy DirectInputos gamepadet beszerezni. És a wheel controls menü elérhető billel is (nincs beszürkítve), így pl be lehet állítani a kézi kuplungot. -
Emunem
őstag
Még tdu2-s kép

-
StormLine
senior tag
válasz
Mike Farrel
üzenetére
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Mike Farrel
üzenetére
BRZ-t szeretem... de az a zonda! Instant get!

-
-
regener
veterán
válasz
Mike Farrel
üzenetére
S mikor jön? Vagy már bekerültek?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Annyival nem érzem lasabbanak a 1299-es accelerationra fittelt vöröset a speed Ageramnál!

UFO:
FA bent hiába... kell nem tudom miért mindjárt peregnek az első helyek multiban is! 
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
regener
üzenetére
Na igen. Jut eszembe a belenyúlásról. Mentem most próbakörre a LaFerkóval, hát nagyon tetszett. Teljesen más élményt adott nekem mint korábban. Az az alcantara (hatású) belső, a hangok, a viszonylag élő műszerfal. Húú nagyon tetszett. Agerat akartam a sebessége miatt, de iszonyat mennyire jól éreztem magam a ferkóban. Erre még rápakol egy lapáttal az UltraWide az tuti

Meg kéne szabadulni egy millától. Van egy tippem hiába akciózzák le a CC pontra még úgy is sok.
Biztos lassabb a piros szekér, de igényesebb.
-
UFO1
senior tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Ez nem NFS és végképp nem NFSW!
Korántsem jó a fizika minden kocsinál, mert ez nem szimulátor, de az Agera az egyik legstabilabb köztük.
Nem kell HC módban menni, mert sosem lesz Race 07 szerű kikapcsolt segítségek nélküli fizika.
Senki sem fog lenézni, ha F.A.-ban mész.Pár dolog amitől stabilabb lesz minden:
- F.A.
- Minden alkatrész grip (nálam mind acc.és úgy sem csúszik HC-ban sem).
- Nagy első és hátsó szárny (ki kell próbálni melyikkel a legjobb. Tipp: a dupla ívelt)
- Diffúzor a kocsi alá.
- Motorházról kormányozni (belülről jobb csak nem lehet kilátni), így stabilabb igaz hátulról jobban fordul.HC-ban úgy kell vezetni mint a valóságban: kitapasztalom a maximális kanyarsebességet, kanyar előtt fékezek, a kanyar feléig csak motorfékkel gurulok a fele után gyorsítok.
Persze lehet a fék után tökig nyomni a gázt, de akkor meg fog csúszni, ugyebár ez egy 1100LE-nél erősebb jármű ami kb. 1200NM-t ad le a hátsó kerekén ami „kicsi”
túlkormányzottságot okozhat.Nem ez a leggyorsabb a játékban, de jégen (P-ben, F.A.-ban) ez tapad a legjobban.
A Pagani-k gyorsabbak, stabilabbak is, de HC-ban azok is megcsúsznak (verhetik a La Ferrari, ha a stabilitás jobban számít mint a gyorsulás).
A La Ferrari jobban gyorsul (P-ben a legjobban), viszont végre a fentiek jobbak.
Az is igaz az üres verzió gyorsabb valahol 440 körül van a vége ez már így van a kezdetektől.A megjelenéskor sokkal irreálisabb volt az irányítás na az volt a szar mára sokat finomítottak rajta.

Megj.: első kerék hajtás kanyarban az orrát tolja (alulkormányzott), hátsókerekes a farát (túlkormányzott), összkerekes keresztben csúszik 4 kerékkel (semleges), ezt jól belőttek a játékban ezért nem érdemes pufogni, mert kint az utcán sokkal előbb fejreálnál ezekkel a szupersportkocsikkal.
Javaslom a Mini-t nagyon tapad, nagyon megy, nem szál el (minden spec.), kicsit lassabb és kevésbé gyorsul, de városi pályán és szerpentinen használható.
-
regener
veterán
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Béta óta szinte mindegyik kocsiba belenyúltak az idő során, így inkább várj csalódást mint előtted legyen hogy milyen jó autó bármelyik is.
-
A 458 C-ben az egyik legjobb,de P-ben gyenge közepes.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
458-al tényleg az SP a baj!

-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Nekem van egy Zonda nagyon szeretem, én sprinternek használom ahova kell. Végsebességgel nem vagyok elégedett, de nem is arra tartom. Jól tapad, jól gyorsul vagány gép. Szerintem neked még a Ferrari 458 Special lenne jó. Bétán próbáltam nagyon tetszett, de csak emiatt nem veszek SP-t. Azt hittem benne lesz WR-ben, de francot. Megint jön valami patch ha jól láttam.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Meg ne vedd.... nem olyan ám mint freedriveban ott még csak csak !

-
HartgeH3-2.8
addikt
xenon2 Ez az UltraWide gaming valami elképesztően jó Crew esetében is. Teljesen új dimenzióba hozza a játékot szó szerint. Kár hogy menüben nem lehet kicsit részletesebben állítani aspect ratiot, fovot, ez mintha automata lenne teljesen.
Micsurin Akkor mégse jött be az Agera R? Én is arra gyűjtök elvileg, csak mint elverem a pénzeket.
Nekem bejön a kocsi, csak az a műszerfal valahogy nem az igazi. Ferrariba legalább van fantázia. Még amit kaptunk ajándékba CC pont az is megvan kb 140k, csak pl Ferrarihoz meg kevés. Agera esetében tele van adatokkal a kijelző, de mindegyik fake. Elég gagyi ez így. Némi fogyasztás mérés, vagy megtett km a kijelzőn nem fért bele a fejlesztésbe? Hihetetlen. -
Gigi01
őstag
Okés,felveszlek titeket!

Játékoslistán már kezdetektől ott vagyok.(B4L33)
Ma este is mehetünk,bár én max. 9-ig szoktam lenni. -
Micsurin
nagyúr
-
StormLine
senior tag
Akkor ma este szerveződjünk

Mondjuk 20 órától éjfélig ráérek. Ha játékban vagyok akkor csatlakozzatok a crewhoz amiben vagyok. Ha nem vagyok játékban akkor írjatok rám Uplayen. -
Szokott,de kevesen vagyunk és a legtöbbször elkerüljük egymást. Engem is felvehetsz,én is szoktam FDC-belül gurulni csak úgy.

Micsurin. Én a helyedben a LaFerrari helyett a Pagani Huayra mellett döntenék. Jó az előbbi is,de ha nem tartod 100%-ban irányítás alatt ,időt veszthetsz a túlkormányzott viselkedése miatt .
-
Micsurin
nagyúr
Ez az Agera R mekkora egy f*s....
Hihetetlen az egy dolog, hogy a Stock sokkal erősebb mint a maxos perf (na jó lusta vagyok a másik két platinát is betenni... 1273) de ez egy f*s, olyan szinten túlkormányzott, hogy már jó nézni....
Hardcoren gamepaddal egyszerűen nincs tapadás vagy besokall a legkisebb kanyartól is... 
Kár érte... NFS
-ben imádtam ezt az autót... remélem a Laferka jobb lesz... már csak 2-3 pvp és meg van. 
-
StormLine
senior tag
-
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
-
Szelep
senior tag
Közben feliratkoztam a PH! listára, aki gondolja nyugodtan felvehet.
-
Micsurin
nagyúr
"Elvileg nem vész el semmi, mert mindent rögzítenek.
" Kíváncsi vagyok akkor holnap mennyi pénz foghirtelen láthatóvá válni.... 
Sajnálom ha érhetetlen voltam már csak nullákat és ezreseket láttam...

@feri1014: Azzal fejeztem végül be annyira nem akarta adni magát a stunt....
-
UFO1
senior tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Én sem értem mit írsz, de ha az a kérdésed, hogy ugrálsz a monster arénába és arra számol kp.-t (free jump) azt elvileg automatikusan hozzáadja a pénzedhez, ha nem egy M → ESC megoldja, ha mégsem akkor a szerverrel van gond. Elvileg nem vész el semmi, mert mindent rögzítenek.

-
Micsurin
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Kell az Agera R
Már csak 50k kell, egésznap farmoltam rá
Piros? Szekér? Olasz? Pfff Haddjanak engem az Olasz vasakkal ! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Micsurin
nagyúr
Segítség kéne, csináltam ma 502.000 pénzt a KTM 450-nel tökre élveztem de az utolsó fél órában nem adja oda, elszámolja szorzóval--->final: 2610 Bucks és nem adja hozzá a "számlámhoz", kilépés sem segített.... Mi a gond ?
szrk.: van valami max limit vagy mi?
vagy az a baja, hogy csak a monster arénában akarok farmolni ? -
sunny84
senior tag

-
Micsurin
nagyúr
A bajor literesre nincs tükör ? (csak gyári van ?) Mert a H2-re van, a RR-re is lenne a HQ-ban de csak a gyárit listáza ki, tunnernél meg semmi, ha van azt smárt lootból kell nyitni vagy mi?

-
Micsurin
nagyúr
válasz
Mike Farrel
üzenetére
Köszi, át volt állítva gamepadra és ott valamiért egy üres gomb volt a képe
Most már jó! 
-
válasz
Mike Farrel
üzenetére
Elég egyszerű trükk, viszont kormány kel hozzá.
Kormány bedug -> wheel settingsbe kuplung manual-ra + a váltót is manuálisra -> billentyűzeten pl.: tab-ra beállítani a kuplungot és kész.
Innentől fel kell váltogatni max sebességbe, utána ha nyomogatod folyamatosan a kuplung gombját akkor gyorsul az autó. Így lehet Drag CTR-3-al 680-al csapatni és rekordot futni
-
.LnB
titán
Rég nem játszottam a Crew-val, de most, hogy végeztem az NFS-sel visszatérek.

-
Micsurin
nagyúr
Volt már tudom , nem is régen de nem találom, motort mégis, hogy kapjam fel kerékre ?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Mike Farrel
üzenetére
Én aztán nem vagyok kíváncsi exploitokra, az tuti.
-
pook20
aktív tag
Köszi a tippet a sivatagrol bejott! :-) viszont van valamelyik ugratokal amelyikel könnyű elérni a max szintet?
-
Micsurin
nagyúr
Ez a játék hihetetlen... amig megy tök jó stb... de most már nem csak az 5/6-os cuccot adja elő most már el sem indul... app crash indítás után
bármi ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk: Még nem vettem meg, csak gyűjtögetek, de feelingre oda vissza veri az F40-et. Nem tudom az F40 C-t kap majd e, de hát..... 

(kijelző)
) Meg van az új kedvenc circuitom!