Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
LOGOUT
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Holnap, hogy megjelenik a Wild Run, a sima The Crew-ra jön is egyből az update, vagy majd egyszer csak?
-
ricshard444
veterán
Q8200-zal maxon 1080p-ben (kivéve élsimítás) 3GHz-n pörgetve városban kb 20fps-m van, a 7790 GPU -ja pedig 60%-n megy. Elkél ide egy i5, hogy városban is legyen azért játszható az fps. Szerencsére én városban mindig keveset jártam, így nem zavar.
-
UFO1
senior tag
Megvan a gépigény? 4 mag (fizikai) mindenképp kell, mert 2-ön akad (tapasztalat)!
Nem hinném, hogy a FFB miatt akad, de menüben lehúzod és nincs.
ESC → beállítások (fogaskerék) → Ő, Ú betűkkel megkeresed.
Min. gépigény:
CPU: Intel Core2 Quad Q9300 2.5 GHz (Xeon E5450)
AMD Athlon II X4 620 2.6 GHz
RAM: 4GB
GPU: NVIDIA GeForce GTX 260, AMD Radeon HD4870 (512MB VRAM)
DX: 10
Darko_addict
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Én teljes mellszélességben veled vagyok, utálom az olyan csalókat, akik tönkreteszik másik játékát is.
Van olyan, hogy unok valamit és csalok, de senki másnak nem ártok vele, csak magamat szórakoztatom.Amúgy az új NFS is ütős lesz, pláne tuningolhatóság szintjén. Lehet majd benne nyomtávot szélesíteni, az milyen alapos már, nem?

Voltak itthon rövid ideig egy nívós német autón, olyan széles felnik (275-ös gumival hátul), amik kilógtak a kaszni alól, látványra naggyon szexi volt, legalább is nekem brutál tetszett, de nem volt jól vezethető, plusz három főnél már beleért a kasztiba egy-egy úthibánál, szóval le lett cserélve egy kicsit kisebbre a felni, de egy játékba nagyon ötletes beletenni! (széles felni + mély agy olyan hatást kelt, mintha kisebb felnihez veszel nyomtávszélesítőt)
-
HartgeH3-2.8
addikt
Kicsit olcsóbb lett, már 23-24 euro körül mozog, változóan: [link]
csaba951 Az lesz

-
csaba951
veterán
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Á, nem! Ez nem egy csaló!

Na, ezt küld el a supportnak! Kíváncsi vagyok, hogy ennél is megkérdezik-e, hogy szerinted milyen csalást használt?!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Darko_addict
üzenetére
Most haverokkal csapatjuk egész jó most így kizárva a külső tényezőket
sikerült felvilágosodnom, hogy nem elég a platinum hanem azon belül még illene nagyobb szintű alkatrészeket feltenni 
Ja ez épp az előbb készült

Nem is értem miért nem sikerült követni [link] -
Darko_addict
őstag
Ez a Crew kimondottan fertőzöttnek tűnik. Ha akarnának tenni ellene, tehetnének. Példának okául ott van a nagyon szigorú BF4. Ők tettek azért, hogy a játékban ne csaljanak.
Külső/belső programokat nagyon régóta nem lehet használni, azonnal kidobott és megpecsételte az accodat. Aztán maradtak azok, akik makrót használtak (recoil csökkentés stb.), de fél éve őket is szűrik egy nagyon egyszerű módszerrel: ha egyik napról a másikra hatalmasat ugrasz teljesítményben (K/D ratio, accuracy stb.) az eddigi átlagodhoz képest, megfigyel, és ha tovább folytatódik ez a tendencia, egyszerűen nem játszhatsz tovább hivatalos, ranked szervereken. És nem kell félni, ha egy-egyszer jó szériád van (de öntehetségből). Nekem is van néha 1 alatti K/D-m, néha meg 3 feletti, de sosem tartottam tőle, hogy oktalanul "elkaphatnak".
Viszont mikor játszok, szinte 2 percenként kiírja, ha egy adott usernek megtiltotta a szerverre történő kapcsolódását a "FairFight ban" miatt.
GTA-ban is sok a csaló, de lehet jelenteni őket 2 gombnyomással és mikor ban-hullám van, ezrek kapnak büntit (ott is van auto-szűrés emellett).
-
Mike Farrel
tag
A játék azért drágább felénk, mert kereset szerint a játékok árazása más és más kontinensenként, plusz ha jól emlékszem régiónkénti beosztás is van. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a világtérkép fel van szeletelve függőleges egyenes vonalakkal és kategóriákra van osztva. Sajnos kicsiny országunk pont abba a kategóriába esik, ahol a német fizetési viszonyokat veszik figyelembe és ezért ilyen rohadt drágák a játékok nálunk is, mert azt hiszik ugyanolyan jól élünk, mint a németek, mármint kereset/megélhetés szempontból vizsgálva.
Sajnos azt a cikket amiben erről a konkrét régiós felosztásról volt szó nem találom, de van helyette másik érdekes olvasnivaló ami segít egy képet alkotni az árazásról és választ ad az árazással kapcsolatos kérdésedre. LINK -
orc88
őstag
Kaptunk egy kis plusz információt!
/a kedves Ubisoft support által
/
Azok, akik birtokolják a The Crew játékot, kapnak majd a megjelenés napján egy 2 órás trialt a Wild Runhoz. Másik: Nem pontosan fogalmazott de az vehető ki, hogy majd a Wild Run-t, a sima Crew játékkal fogjuk elindítani, szóval nem lesz külön játék. (Mint egy sima dlc)
Kérdeztem az árazásról is, hogy miért drágább az EU-ban a játék mint pl Amerikában, de erre sajnos nem tudott válaszolni, mert nincs rálátása ilyen dolgokra.Reddit FAQ: [link]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Már sikerült lenyugodni
Azért nem kevés pénzbe kerül ez a game, hogy egy folyamatos online kapcsolatot igénylő játék mellett így lehessen manipulálni az eredményeket.. Ez nonszensz szvsz. 
Sajnos ezt a Ubi nyíltan engedi és semmit nem tesz ellene ez van. Megértettem
Ha tudom lehet nem veszem meg, de erre álmomban sem gondoltam volna. Az új Summit rendszernek se lesz így sok értelme. Még a végén majd engem bannol ki mert felhívtam a figyelmet a szabálytalanságokra. Nem tudom egyébként, hogy ez nem e sérti netán a végfelhasználói liszensz szerződés valamelyik pontját, ezek szerint sehol nem.APB-ben pl abszolút nem zavar, sőt amikor még így is sikerül belőni őket az nagy dicsőség +Próbálna egy Diablo 3-ban így csalni, úgy kivágják mint annak a rendje.
-
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Szerintem hagyd a francba az egészet. Minden online játékban vannak csalók, akik azért csalnak mert tisztességesen nem tudnak nyerni.
CoD4-ben is amikor találkoztam egy csalóval nem háborogtam, hanem leléptem és kész. Itt még jobb a helyzet mert csak a Skilleket cseszik el, de engem egy cseppet sem érdekel. Inkább élvezd a játék többi részét és kész
. -
Csapoati
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Szerintem neked nem való az online játék, minden bántás nélkül.
-
ricshard444
veterán
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Minden játékban vannak csalók, ha Online játékra fizetsz be, akkor ezt le kell nyelned. Ne háborogj, inkább próbáld élvezni a játékot.

-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Megmondom neki újra, hátha bannol a fórumról és az egész játékból is, az 1 milliárd pontos csaló orosz gyereket meg békén hagyja játszani.

-
HartgeH3-2.8
addikt
Mert kimondtam az igazat és oda küldtem őket ahová valóak:
Dear HartgeH32,
You have received an infraction at Ubisoft Forums.
Reason: Insulted Other Member(s)/Flaming
-------
Hi,You've been given an infraction following your post on the forum in which you've decided to insult multiple entities. Please refrain from doing this.
-------This infraction is worth 1 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire.
A csaló jól lakott napközis hülye gyerek pedig röhög a markában és szétrombolja a játékélményt.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Darko_addict
üzenetére
Na ja
Most abba is hagytam a gamet, de majd küldök neki pár skill mission képet úgy mutatóba. Mert ezek hát biztosan tiszta körülmények között futottak főleg az első a kedvencem:
Hihető lesz, hogy dátumozok neki, folyamatos online twitch "csak neki" meg részletes név, esemény, dokumentáció.

Megveszem a kieget, nem akarom megvenni a kieget, meg kéne venni a kieget, utálom a kieget
-
Xorith
tag
Üdv!
Egy genius speed wheel 5 ( XD ) kormánnyal a trialnál akadozik. Régen a force feedback miatt volt, de a játéknál nem találok lehetőséget annak kikapcsolására. A teljes verzióba az optionsbe van rá lehetőség?
Valaki tudna segíteni? -
Darko_addict
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Jajj Gábor, chill.

Szerintem csak protokollból ír és válaszol. Nehogy már a játék mellett a support se tetsszen a vásárlónak!
- Mondják ők. -
HartgeH3-2.8
addikt
Szórakozik velem a support!?
Hello, Gabor,
Thank you very much for the information on the first cheater you have provided.
Are you able to provide information on the second cheater also? I would like to see to both issues at once when I escalate this issue for you.
If you have any further information please let me know.
Regards,
Gary
Ubisoft SupportIrkáljam itt a neveket, meg rögzítsek, meg dokumentáljak ahelyett, hogy játszanék azzal a játékszoftverrel amit megvettem? Ok legyen, még lenyelem ezt is jelentek párat (ti is adjatok infot nevet bármit ha láttok valamit) és kíváncsi leszek eltűnik e pl az a magas skill mission points amit korábban említettem
-
HartgeH3-2.8
addikt
Jelentettem (felvettem, nevét leírtam stb) az első csalót ahogy kérte a support. Kíváncsi leszek. Ha már egy db skill mission tiszta lesz akkor valamit elértem.
(írjam le pontosan milyen csalást használt a csalás elkövetésekor) ez hülye?!

Mivel tisztességesen játszom, mondjuk talán nem tudom mit használt a hülye gyerek..
Tudom mire gondol a support, de akkor is eleve értelmetlen a kérdése. Nekem nem tisztem megítélni, hogy az épp melyik funkciója volt annak a bizonyos "harmadik féltől származó" szarnak. -
Csapoati
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Szinte szó szerint ugyanezt vártam.
De a hülyékről viszont nem csak a játék tehet, a komoly szimulátorok is tele vannak publicon zúzós hülyegyerekekkel. -
orc88
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Sajnos a lagg nem a playereken múlik sokszor. A játék P2P alapú, és eléggé rosszul kezeli a dolgokat...
-
HartgeH3-2.8
addikt
Így akarjuk, úgy akarjuk annyira sajnáljuk. Most állandóan streameljem online a twitch-et ilyen csaló hülye gyerekek miatt? Meg adjak pontos időpontot meg helyet, meg vizelet mintát? Istenem.

Gary @Ubisoft Support Nov 09, 2015 at 08:41 AM EST
Hello again, Gabor,Thank you for getting back in touch with me regarding the cheating issue in The Crew.
I appreciate the frustration you are experiencing as a result of cheaters making your experience on The Crew less than desirable. We do not condone cheating and we are always striving to make our online experiences, whether in The Crew or across all our online games, as fair as possible. Unfortunately there are instances in which players are able to manipulate aspects of our games to gain an upper hand over other players. This is unacceptable and I share your feelings towards their actions taking away from your experience.
In order to help us stop these cheaters we ask that our players report issues in which players cheat as you have done here. However in order for us to act upon your report and make sure these players do not continue to affect your enjoyment of the game we will require further information as I have previously requested. This helps us identify the cheaters, how they are cheating and other patterns we need to be aware of when clamping down on this behaviour.
If you would like to pursue a refund you may do so by returning to your point of purchase. I would, however, still like to acquire any information from you that I can use to prevent cheaters going forward.
If there is anything else I can help you with please do not hesitate to let me know.
Regards,
Gary
Ubisoft Support -
Csapoati
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Nem fogják visszaadni, főleg ennyi idő után. Én kerültem a pvp-t, talán ezért sem zavart annyira a dolog.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Írtam a ubi supportnak finoman elküldtem őket oda ahová valóak a fejlesztőkkel és mindennel együtt.
..és visszakértem a pénzemet. Kíváncsi leszek ezt hogyan válaszolják meg.
Most ezzel jobban érzed magad? IGEN.
Csapoati Teljesen igazad van én is "kerülném", de csinálom a skill missiokat, crúzolgatok, néha egy egy frakciós küldi, de ezen felül mi a fenét lehet még ott csinálni? Nagyon semmit.
Néha csak ráveszem magam arra a hülye pvp re 
-
HartgeH3-2.8
addikt
Titeket nem idegesít a sok PVP-s lagger,crasher hülye gyerek akik miatt élvezhetetlen az egész játék?
..és ezért fizetünk megint 30 eurot?

-
StormLine
senior tag
Nem kellenek a mentések, bár amúgyis a szerveren vannak, de nem lesznek felhasználva a WRhez. Az alap The Crew mentéseit fogjuk folytatni. Az egész WR bétát le lehet törölni. 17.én jönni fog egy patch ami mindenkinek felfrissíti a játékot WR grafikára, és aki megveszi a WRt annak elérhető lesz a Summit, új specek, stb.
-
Vityaa
tag
A WR béta pl.mentések kell majd a végleges WR-hez? Vagy nyugodtan letörölhetem?
-
orc88
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Trial után és Wild Run megjelenés után is megmarad minden eddig elért cuccod. Legolcsóbban jelenleg csak a 20%os uplay kuponnal lehet megszerezni. Sajnos...
-
HartgeH3-2.8
addikt
OceanStorm lehet hozzátok csatlakozni majd?
Darko_addict Nagyon remélem maradnak, szintek stb mert igen csak morcos leszek
Már nem reménykedek benne , de ha láttok kedvezőbb árat a kiegre írjátok meg pls.
-
orc88
őstag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Folytathatod
(legalábbis azt írták, de szerintem nem hazudnak
) -
Darko_addict
őstag
Azt tudjátok, hogy a Trial végezgtével, ha megveszem a játékot, lehet onnan folytatni, ameddig elértem, vagy elölről kell majd kezdeni?
-
OceanStorm
tag
Este volt egy kis összejövetel.

-
regener
veterán
válasz
regener
üzenetére
Tehát:
Question: If I have The Crew on Steam do I need WildRun there too or Uplay is enough?
The versions of the game are not interchangeable. Be sure to the expansion on steam,only if you have the core game on steam. -
orc88
őstag
válasz
Mike Farrel
üzenetére
Mi is van pontosan a Nuuvemmel?
-
OceanStorm
tag
Ja most nézem én is. Ez viszont hatalmas fail az Ubisoft részéről, ugyanis a a Wild Run oldalán nagy betűkkel ott van a Pre-Order felirat, ami alatt kitették a két legnagyobb online boltot ahol viszonylag olcsón előtudsz rendelni, közbe meg az Uplay shopban ott van ugyanaz többszörös áron. Ezek ennyire hülyék ?

-
Mike Farrel
tag
válasz
OceanStorm
üzenetére
Hát az mondjuk jó lenne, bár a nuuvem lehet alárak megint mindennek, mint anno a crew megjelenésekor. Csak onnan meg trükk nélkül nehéz lesz megvenni, mióta megmakacsolták magukat.

-
orc88
őstag
válasz
OceanStorm
üzenetére
uPlay shopban bent van. Hiába akarsz 6 ezerre számítani. Ubisoft egy pénzéhes köcsög.
-
OceanStorm
tag
válasz
Mike Farrel
üzenetére
Az általad linkelt oldalon a Wild Run Edition átszámítva kb 14 ezer Ft, tehát jó 3 ezerrel drágább mint az Ubisoft által preferált Amazonon. Ha ennyivel drágábban adják a sima WR-t is akkor kb 6 ezer Ft lesz a reális ára a WR -nek, szerintem ilyen árra érdemes számítani.
-
Mike Farrel
tag
válasz
OceanStorm
üzenetére
Fentebb én már linkeltem a WR-t ami külön előrendelhető 28 EUR-ért.
-
orc88
őstag
29.99EUR A WR kiegészítő magában. Ez szemétség...
Sajnos hivatalos az ár.

-
OceanStorm
tag
Volt egy jó cruise tegnap, itt van belőle egy részlet. Benyaltam egy-két civilt sajnos, ne is foglalkozzatok vele, legközelebb majd kevesebbet nézek hátra.

-
ricshard444
veterán
válasz
Darko_addict
üzenetére
4 magos proci + 7790 + 8GB RAM, tehát elfog menni kétségtelenül.
-
Darko_addict
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Cél, hogy egyáltalán elinduljon a játék?
-
ricshard444
veterán
Kipróbáltam E7400-zal 3.5GHz-n + 4870 + 4GB RAM - A totális CPU limit adott volt természetesen, de városon kívül abszolút játszható volt.
Kövi héten jön a kis frissítés a géphez, azzal már biztos elmegy, a kiegészítőn gondolkodom, de számomra sem ér meg 5-6k-nál többet, így nehéz dolgom lesz.
-
regener
veterán
válasz
Mike Farrel
üzenetére
Írtam fórumra, csak válaszol majd valaki.
WildRun-t nyer akinek a legtöbb pontja lesz (valszeg már szétcsalták magukat többezren az első helyért...)

-
HartgeH3-2.8
addikt
Jahh amikor a support a UBI support 10 mondatban taglalja mennyire örülnek és köszönik a játékosok visszajelzéseit , tanácsait. Utána pedig egy mondatban leírja halvány gőze nincs lesz e Complete Edition vagy bármi, miközben a CD Galaxis felületén már ott virít a cucc az úgy eléggé EPIC.
Kíváncsi vagyok az én 10 mondatos levelemre amiben a csalókat az extrém magas Skill Mission pontokat meg az , hogy 0-24 online kapcsolat mellett (csalók paradicsoma) a játék, erre mit fognak válaszolni. Megyek is a UBI fórumra petíciót indítani a harmadik féltől származó programok és csalók ellen amik tönkre teszik a játékot. Amióta látom ezeket az oroszokat el is ment a kedvem a játéktól.

-
Mike Farrel
tag
válasz
regener
üzenetére
Ez egy jó kérdés, mondjuk steames WR-t még nem láttam, csak uplayest. Amit használok webshop összehasonlító oldalt, az is csak uplayes dlc-ket listáz semmi mást. Viszont ha a steames játékod úgy indul, hogy elindítja magának előtte a uplay-t akkor valószínűleg működik úgy, hogy a dlc uplayes. De lehet a support tudna erre rendes választ adni
vagy nem. -
regener
veterán
válasz
Mike Farrel
üzenetére
Vajon ha Steamen van meg a játék akkor ott kell vennem a WR-t is vagy elég Uplayen?

-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
noblem1983
üzenetére
Emiatt "aggódom" én is egy picit. A legjobb ár 29 euro amit láttam, de ha tudtok jobbat majd írjátok meg.
-
noblem1983
senior tag
válasz
Mike Farrel
üzenetére
Az a baj, hogy így elég drága. De remélem olcsóbb lesz más helyen mert 5-6 ezer forinttól többet nem ér ha 10 ezerért van a Wild Run Edition (alap+kieg)
-
Mike Farrel
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Itt a válasz a kérdésre, itt előrendelhető csak a DLC alapjáték nélkül. Tehát árulják majd különálló DLC-ként, plusz akinek nincs meg a crew se az megveheti majd úgy, hogy alapjáték+Wild Run.
-
orc88
őstag
6 hsz-el ezelőtt írtam le azt, amit ti most találgattok.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
ricshard444
üzenetére
Na akkor ez ki fog maradni nekem. Ilyet se nagyon láttam még, hogy a kiegészítőt csak az alapjátékkal lehessen megvenni...
-
ricshard444
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Szerintem csak az alapjáték + kieg verzió lesz ami úgymond szimpla, mert "önmagában futtatható kiegészítő", így ki kell megint fizetni a 10k-t a "kiegért"és 2 külön indító lesz a Uplay-ben, mint ahogy a Beta-nál is volt.
-
regener
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
A WR-hez kell az alapjáték, szóval ha külön megis veszed az alap akkoris kell.
-
orc88
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
A LaFerrarit te is megtudod venni, nem pay-to-win. Engem is idegesítettek a LaFerrarik egy időben, de van Season Passom, és direkt nem használom a LaFerrarit, inkább alázom őket az F1-el, szépen leoltom őket, és kilépnek

ricshard444: Lesz külön Wild Run is amit meglehet majd venni.
-
ricshard444
veterán
Szimplán a Wild Run-t meglehet venni valahogyan az alapjáték nélkül? Tekintve, hogy az megvan Season Pass-szel, nem lenne sok értelme azt is kifizetni. CD Galaxison csak az alapjáték + kieg verziót látom vagy ezt úgy fogják fel a készítők, hogy alapjátékot is odaadják a kieg mellé és külön az utóbbit nem lehet hozzácsatolni a játékodhoz nem kifizetve újra az alapot?
-
Heavyrain
őstag
Grafikai frissítés mikor lesz az alapjátékhoz?
-
HartgeH3-2.8
addikt
Igen azt láttam bétába is volt Evora. Én a ubi beváltható pontokra gondoltam igazából.
Most nagyon elment a kedvem a pvp-től és nem sok kellett, hogy az egész játéktól is. PVP Raid verseny orosz Hummer sziklának nekimegy megelőzöm utána 2mp-en belül mellém ér és legyorsul. Orosz. Aztán P verseny (naná, hogy pay to win guys) mindenkinek LaFerrari hiába fullos a Challanger esélyem nem volt. Ez még hagyján vegye meg csinálja, de hogy egy folyamatos Online game mellett elhúz mellettem láthatóan csalással. Nem vettem fel videóra , de most írok egy olyan levelet a ubinak amit nem tesznek ki. Tudom csepp a tengerben semmit nem érek vele, de nekem jól esik.
Ő az:

Szerk: Ja igen mentem velük még egyet, de csak a PVP küldik miatt de nem is kell az a 20.000 bucks inkább. Itt már nem lőtte be az ovál pályán mert túl egyértelmű lett volna.
Tudom reggeltől estig lehetne , de csináljunk már egy csalók listáját is ahol ezeket összeírjük és aki ahol éri őket jelenti folyamatosan ameddig csak bírja. Hátha megunja a ubisoft és kitalál vmit. Én maradok a solo-nál, cirkálok, skill mission meg esetleg haverokkal majd crew. Komolyan hányni tudnék ettől. Steam fórumon azt írják akik már átestek ezen az idegbajon, hogy hackers world. Ide jutottunk, hogy mindenki csal. Korábban a régi időkben talán 2000-es évek a PC Guruhoz meg GameStarhoz akkoriban még vettük, benne volt a lemezen a Cheatkodex asszem valami egérke rohangált ott jobbra balra. Én bevallom szinte sose használtam max akkor ha tényleg nem bírtam valami fő gonosszal vagy kellett minden fegyver. Öcsém amikor mentem hozzájuk folyamatosan csalt, de VÉGIG konstans GOD mód meg tököm tudja. Mondom ez neked így élvezet? Te így vagy király? Ide jutott a gamer társadalom csalnak folyamatosan MINDENBEN.
Ez a szoftverfejlesztők hibája, hogy nem tudják rendesen tisztára megcsinálni. -
orc88
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Lesz, ha jól emlékszek akkor a legjobb Summit játékosok fognak 2 havonta kapni
-
StormLine
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Jó volt a Viper Racing, sokat játszottam vele régen.

Más téma: Rendberakjuk még egyszer a tényeket:
Wild Run (WR) megjelenés: november 17.
Aki nem rendelkezik induláskor a WRrel az is kap egy patchet amiben benne lesz az új időjárás.
WRrel rendelkező és nem rendelkező játékosok ugyanazon a szerveren lesznek, együtt tudnak játszani, de bizonyos funkciók csak a WReseknek lesznek elérhetők.A Season Passben nincs benne a Wild Run.
A Wild Runt meg lehet majd venni külön kiegészítőként, vagy csomagban:
The Crew Wild Run Edition = The Crew + Wild Run
The Crew Wild Run Complete Edition = The Crew + Season Pass + Wild RunNem összekeverendő az alábbival:
The Crew Gold Edition = The Crew + Season PassA WR megjelenése után is fog jönni új tartalom.
-
UFO1
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Mielőtt leírtam kipróbáltam és tök egyforma bármit tologatok a féket is állítottam és pont ugyan ott állt meg.
(#4809) orc88
Nem is a miatt (bár nem figyeltem, hogy csúszik „basszák meg”), de e miatt igen. Ezt hívják személyre szabhatóságnak, ami ebben van egy vicc, sajnos.(#4818) HartgeH3-2.8
Az Agera R a leggyorsabb ott a full stock valami 438 körül megy az alsó útról kell ráfordulni észak nyugat felé, ha nem azzal megy nagy bizonyossággal csalt.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
My opinion would be to just ignore those, and just strive for your own best. The hackers are those kinds of people who suck at video games and must cheat in order to feel better about themselves while ruining other people's experiences. Király

Nem érdekel jelentem a francba. Állandóan mindenhol ez megy unalmas. Ez egy végig online kapcsolatot létesítő játék és nem tudja ezeket kiszűrni.. (bocsánat, hogy hosszú lett). Soha nem lesz megoldás és zéró tolerancia a csalók ellen? Természetesen már megint az oroszok teszik tönkre.
-
regener
veterán
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Csalással szorzót/bónuszt rak a skill-re és így akár lükvercben is több pontot kap mint bárki.
-
HartgeH3-2.8
addikt
UFO1 Arra értettem, hogy a kormányzás sebességét (steering speed) és a sebességfüggő érzékenységet (steering speed factor) azt tudom állítani, és én érzem az eltéréseket rajta billen is amikor állítom a csúszkát, de igazából teljesen lényegtelen. Értem amit írsz.
Más:
Valaki mondja meg nekem, hogy fent a kiszáradt tónál Speed Skill 83 miért van az, hogy World Recordra rakom a ghost-ot láthatóan le is hagyom (direkt nézem az ellent) és mégis neki adja, továbbá olyan magas pont mellett , hogy annyit nem lehet menni. Csalással vagy mivel? Ford GT, semmi extra amivel megy.

-
UFO1
senior tag
Azt sehol sem láttam hivatalosan.
Link?(#4809) orc88
Need for Speed Official E3 Trailer PC, PS4, Xbox One -
UFO1
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Hogy nyúlsz bele, ha csak a bill, van benyomva nem tudsz semmit állítani (amit tudsz az sem állít semmit), ha be van dugva valami játékvezérlő akkor tudsz, de csak az állítja! Semelyik játékban nincs billentyűhöz beállítás csak billentyű kiosztás. Nyomásérzékeny gombok kénének hozzá és bár létezik valószínű drágább mint egy jófajta kormány. Nagyon egyszerűen ellenőrizheted leteszed a holtjátékot minimumra majd max.-ra és ugyan olyan, kormánynál meg változik.
A WR nem lett valami ütős kieg a drift úgy szar ahogy a játék is nem lehet benne érezni a csuszás-határt, hol tapad hol nem. Szerintem ebben a játékban lett (lesz?) a legrosszabb. Próbaként érdemes egy 2007-es DiRT-el menni pár kanyart és ég és föld a kettő. Ott ott nyikorog a gumi ahol kell ott tapad be ahol a valóságban pedig az sem egy szimulátor és még HC mód sincs (nem is kell) benne (bill.-el is!). Egyszerűen érzed az utat itt sajnos nem.
A drag olyan, amilyen kell lenni kicsúszik kanyarban, igaz még sehol sem láttam kanyart gyorsulási versenyen, de legyen így nem olyan unalmas.
Megj.: a gumiégetés (melegítés) élég nevetséges.A monster tetszik igaz buggos volt a bétában rendesen pl. belesüllyedt a talajba, nem tudott elindulni egy kb. 20-30 fokos hegyoldalon sem stb., (D, R simán elindult).

Ami a legjobb lett az a motor persze nem egy Moto GP, de nem is kell, mert akkor mindig a földön feküdnénk. Azért nem ártott volna, ha HC módban ki tudna csúszni, ill. lehetne vele bukni stb., mert a beta-ban annyi volt az F. A. és a HC között a különbség, hogy utóbbiban kanyarban megcsúszott (nem ki) a gumi, tehát kicsit sodródott és füstölt.
És jön a NFS 2015 a WR előtt és ha jó lesz ezt nem veszi meg senki → árcsökkentés.

-
HartgeH3-2.8
addikt
Fene tudja nekem változott az élményem amikor belenyúltam a bill beállításokba de való igaz ott nyomod megy kész
Ezért (is) maradtam a billnél ott rántom és megy. Többinél akkor jól sejtettem van késés.
Igen nálam pl az egyik Lambo ami nagyon bejött és szívesen cirkálnék vele pályán, de "bucks-ért sok". WR alatt mire gondolsz? Ha már WR futott már valaki esetleg world record időt valamelyik skill-ben? Amennyire tetszett a Summit annyira nincs kedvem most a PVP-hez , meg mintha nem is erőltetnék annyira vagy nem tudom.Csapoati Értem köszi, akkor így már tiszta.
Szerk: Arra akartam én is rámenni, de megint a pc vonalt húzzák meg (nem érdekel milyen indokkal) a konzolosok meg megint röhögnek rajtunk. Szóval egyék meg az NFS-t
Majd jövőre talán.... -
UFO1
senior tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Billentyűre nincs beállítás nyomod megy/fékez/fordul nem nyomod nem megy/fékez/fordul. Gémpadra kormányra már van igaz tök feleslegesen, mert nagyon nem tudtam tökéletesre beállítani a kormányom (késik). Elvileg kontrollerre van optimalizálva a játék.

(#4785) ricshard444
Egy Xeon E5450-et (kb. 10+ pénz itt az aprón) bele tudsz faragni abba a lapba és tökéletesen fogja vinni a játékot, 2 maggal akadni fog különösen MP-ben (tapasztalat!). A WR-hez is elég lesz!
(#4797) HartgeH3-2.8
Teljesen felesleges bármilyen DLC-t megvenni (hacsak nem vagy autógyűjtő), mert van 2-3 típus minden spec-ben ami mindent elver és ezeket meg tudod venni IGC-ért is! SP-s autót nem is nagyon látok PvP-ben.
A WR az más tészta az egy másik játék szinte, ki kell várni lesz az 4-5E-ért is. Jön a NFS 2015!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Darko_addict
üzenetére
A Wild Run kiegészítő, nem dlc, így nincs benne a Season Passben.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Csak pontokért vehetsz perket, a láthatóság pedig direkt technikai korlátozás.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Mit össze kerestem, erre ott van cd galaxisba
Sebaj én el akartam kezdeni tehát adott volt a téma
Most majd erősen gondolkozhatok, hol vegyem a kieget. Viszont haver egyből rácsapott a lehetőségre, hogy ennyit bőven megér neki, szóval király.Na igen ezekkel mindig az a probléma, hogy elég nehéz összehozni valami PH eventet. Nagy randomban nyomtátok ti is gondolom. Pedig ha jól láttam valami területfoglalós crew csapatás is van ott.
Kérdés: Perket honnan tudok még szerezni azon túl , hogy venni lehet pontokért?
Másik: Az elején bedobja mennyi játékos van fent szerveren. Ehhez képest csak azokat látom akik hozzám vannak közel (én ezt tapasztalom). A perkeknél kellene emelni a playerek láthatóságát is?!
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- Iphone 11 Pro Max 64gb zöld kártyafüggetlen
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vidéken, ahol ki volt használva a VGA, simán ment.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Néha csak ráveszem magam arra a hülye pvp re