- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
Viszlát #1699 üzenetére
SPOILER
Szerintem az hogy Raj pia nélkül is tud kommunikálni a nőkkel, elég nagy durranás így hat év távlatából.Egyébként nagyon hullámzó volt az évad. Voltak igazán jó részek, de sok volt az erőlködés is. Remélem nem fogynak ki a szuszból. Vagy ha igen remélem észreveszik és időben lezárják a sorozatot.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Viszlát #1658 üzenetére
Biztos bennem van a hiba, de mikor megláttam FB-on ezt a képet, nekem semmi spoiler-es dolog nem volt benne
. Ez már sejthető volt/lesz, hogy valami komolyabb fog kialakulni Penny és Leonard között, hiszen ők jönnek a sorban
. Legalábbis nekem az utóbbi részekből ez jött le.
Azért Shamy-ék is egyre szorosabban vannak, már amennyire a két karakter között lehet ezt mondani
. Raj, meg még csak most fogja bedobni magát, szóval így most Penny és Leonard következik...Szerintem
.
Csak kár, hogy ma vége az évadnak és sok sok hónapig csend lesz Kockafalván
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Viszlát #1463 üzenetére
Ez tényleg jó jelent volt. Meg is néztem tegnap és könnyeztem
.
Az új évadban, ami még nagyon tetszett az elején jelenet, az az mikor Howard megkéri Bernadettet, hogy ejtsen már le valamit, mert hiányzik neki a gravitáció. Vagy 10x néztem meg egymás után és röhögtem végig azon is
.
-
rétisün
veterán
válasz
Viszlát #1406 üzenetére
pont a napokban néztem bele pár részbe az első 2 évadból, maximálisan egyetértek veled, van különbség....persze azért még ne temessük a TBBT-t, mert bőven jók ezek az újabb részek is, amikor már 6-an vannak.
a mélypont az volt sztem, amikor howard űrállomásos kalandjai voltak, azóta sokkal jobb részek vannak
és persze továbbra is kedvenc sorozat
-
rétisün
veterán
válasz
Viszlát #1308 üzenetére
még évad előtt írta valaki (talán leslieke?) hogy ebben az évadben raj-nak is lesz csaja, szóval eélyes a dolog
(a gyerekmegőrzős/gitáros csajszi a raising hope-ból
)
igaz, arról is mintha lett volna szó, hogy stuart állandó szereplő lesz (még az is felmerlt, hogy ő lesz raj csaja, ahogy kinézett egy-két részben
) de aztán nem lett.....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Quadro FX 570 eladó
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest