Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Bírom az ilyen írásokat. Úgy tálalják mintha eddig nem lehetett volna tudni hogy Parsons unta meg a sorozatot.
[link] -
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
új sorozatban, együtt folytatja Shamy (pontosabban Jim Parsons és Mayim Bialik, természetesen más karakterek bőrébe bújva)
-
rétisün
veterán
-
Ventur@
senior tag
Feltűnt nektek valami érdekes a záróepizód utolsó másodperceiben, mikor mindannyian együtt voltak (közben szólt a főcímzene gitárkísérettel)
?
Vagy volt ilyen alkalom a 12 évad alatt?Emlékeim szerint, minden alkalommal mikor így együtt volt a csapat, soha sem ült székben/fotelben Raj. Most meg ő is ott ült a többiekkel .
Apróság az egész, csak ez úgy megmaradt a fejemben
. Jah és szinkronosan még mindig nem jó a sorozat, pedig az első két évadot úgy néztem. Pl. Sheldon záróbeszédét a Nobel-díj átadáskor, sem tudták nekem úgy át adni, mint eredeti hanggal. Meg valahogy egyes szereplők hangja is olyan fura volt.
-
janos666
nagyúr
válasz
Ventur@ #3674 üzenetére
Én azt végig sem néztem. Túl erőltetettnek tűnik, nem tudom másnak tekinteni, mint egy teljesen különálló szereplés, egy meta-színészet. De nem is tudom miért kell ennyire szomcsinak játszani egy szórakoztató sorozat végét (olyan színészek siratják, akiknek állítólag bőven elege volt belőle ahelyett, hogy segítenének "elengedni" annak, akinek jobban hiányzik: némely nézők). Főleg ha érzelmesen, de alapvetően boldogan zárult az alap. Minek kell direkt megpróbálni szomorkodhatni a nézőt a "harmadik fal előtt" állva...?
Nálam amúgy kb. 2-3 órán át hiányzott a sorozat az utolsó rész után, eddig tartott "elengedni" (az alatt kezdtem nézni az unravel részt).
-
Ventur@
senior tag
Végső zárásként megnéztem a Unraveling The Mystery: A Big Bang Farewell-t. Jó volt, de azért csalódott is vagyok. Kevésnek tartottam azt a kb. 22 percet, amit kiadtak. Főleg hogy ennyi éven át ment a sorozat és hogy már mióta nagy dérrel-durral nyomatták a szomorúságot, hogy vége, meg jaj, meg izé. Az sem tetszett, hogy Penny és Leonard volt a két host....és ennyi. Bevágták a többieket néha, meg jeleneteket, de itt kifújt. Igazi kulisszatitokat sem tudtunk meg, amit az eltelt 12 év alatt ne tudott volna meg a néző, innen-onnan.
Egy volt, ami tetszett, hogy Wolowitz anyjának a hangjának, hogy állítottak emléket a sorozat szereplői és készítői. Az tényleg szép gesztus volt.
...és ezzel részemről tényleg vége A nagy bumm elméletnek
.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
janos666
nagyúr
válasz
.Szaki. #3665 üzenetére
Én nagyon régóta már csak a Sheldon karakterhez hasonló mániák miatt néztem, miközben folyton szidtam, hogy ez már rég nem az eredeti ötlet folytatása, és csak szimpla romantikus vígjáték (amiből van ezer és jobb is), de a vége felé úgy éreztem, hogy elindult vissza felfelé a színvonal, így újra szívesebben néztem a befejező évadot, ugyanakkor emiatt kicsit rossz érzés volt az is, hogy vége lett.
Szerintem is szépen sikerült befejezni. Arra tippeltem, hogy a Friends-hez hasonlóan (ha jól emlékszem, bár az nagyon régen volt) szétszélednek a világban, mennek a párok a maguk dolgára (szerintem szándékosan is volt erre nézve pár utalás). Ez így sokkal jobban tetszett (még akkor is, ha most azzal lehet őket vádolni, hogy szándékosan folytatható módon hagyták inkább csak félbe, mintsem valami természetes módon tényleg teljesen lezárták volna egy éles vágással).
A mit nézzünk helyette nosztalgiázásképp kérdéshez pedig máris adtak egy tippet ők maguk: Buffy a vámpírok réme. Nemrég elkezdtem nézni (némileg újra, mert láttam pár részt gyermekkoromban, de közel sem mindet, vagy nem emlékszem rá), de valamiért elakadtam. A másik ötletem pedig a fent említett Jóbarátok (feltéve, ha hozzám hasonlóan akkor látta valaki utoljára, mikor még folyamatában gyártották). Aztán 10-15 év múlva esetleg újra neki lehet ülni a TBBT-nek is az elejétől, hogy ha újra lepergett nekünk egy korszak az életünkben, akkor hogy fest újranézni.
Amúgy igen, nekem is adott egy ilyen kis szentimentális hangulatot a dolog, hogy mennyire más emberek vagyok, mint mikor legelőször láttam a pilot epizódot (és nem hezitálok magamnak beismerni, hogy nem csak pozitív értelemben változtam, de ami biztos, hogy nagyon más irányba haladtam, mint akkor hittem). Nekem máig az első néhány évad az "igazi", a közepétől pedig "híg pótlék", de azért szép munka volt egészében is.
Viszont annak még mindig örülök, hogy megszabadulok Chuck Lorre-tól, mert a legutóbbi USA választások óta már gyűlöltem a vanity card-jait (ok, hogy van véleménye, de szerintem túlzásba vitte a dolgot így, hogy állandóan totális apátiában lesajnálkozóan nyafog Trump miatt, mint ha vége lenne a világnak és jön a dögvész...).
-
ToBeY
nagyúr
Egy dolog maradt ki a fináléból(ami kicsit zavar engem): Nem tudtuk meg Penny rendes nevét!Valahogy belecsempészhették volna a végére,mondjuk egy bemutatkozással,vagy egy meghívóval ahol kell a teljes név..
-
ToBeY
nagyúr
válasz
leslieke #3668 üzenetére
Itt trailer-e,egy esélyt én is adok majd neki szerintem.Bob Hearts Abishola
-
.Szaki.
addikt
válasz
leslieke #3662 üzenetére
Este megnéztem.
Nagyon jó lett a befejezés, reméltem, hogy ez lesz a sztori. Viszont szerintem úgy fejeződött be, hogy ha nagyon akarják, akkor legyen lehetőség a folytatásra. (Igen, tudom, hogy erre kb 0 az esély)
Hiányozni fog ez a sorozat, ez volt az egyedüli, amit szívesen néztem. Ismét vége egy korszaknak.
-
ToBeY
nagyúr
Én is megnéztem az évadzárót és szerintem rohadt jól összerakták!Minden dominó a helyére kerűlt, és szépen elvártak minden szálat!
-
rétisün
veterán
válasz
.Szaki. #3658 üzenetére
"egy ilyen döntés meghozatalakor amikor egy egész sorozatnak a beszántásáról van szó a többi színész véleménye is számít, akik pedig folytatták volna a produkciót."
és folytatta volna Parsons úgy, hogy már abszolút unja az egészet, nem érzi úgymond magáénak a karaktert csak azért, mert a többiek folytatták volna? biztos, hogy az jó lett volna nekünk, nézőknek? szerinted ez nem látszott volna meg az egész sorozaton?
nem védeni akarom 'Sheldont', nekem is hiányozni fog a sorozat, de azt is meg lehet érteni, hogy 12 évad után elege lett, és kiszáll, akármennyit is kaszált volna a további évadokkal.
-
.Szaki.
addikt
válasz
radi8tor #3657 üzenetére
Nem tudom, ha egy Stuart, vagy - Penny kivételével - a csajok közül valamelyik mondta volna azt, hogy unja, akkor nem mondanám ezt, viszont a sorozat alapvetően a Sheldon szerepre van kihegyezve, ezzel megölve a sorozatot. Ha az előbb említett színészek közül mondja valaki azt, hogy elég, akkor a sorozat mehetett volna tovább, maximum mást raknak az adott pozícióra. Egy Sheldonnal, vagy a többi alapkarakterrel (Leonard, Howard, Raj, Penny) ezt nem lehet megcsinálni úgy, hogy a sorozat ugyanaz maradjon.
Lehet mégis én vagyok önző, mint néző, ettől függetlenül úgy gondolom, hogy egy ilyen döntés meghozatalakor amikor egy egész sorozatnak a beszántásáról van szó a többi színész véleménye is számít, akik pedig folytatták volna a produkciót.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Ventur@ #3654 üzenetére
Egyébként ez szerintem elég önző döntés volt a színész részéről, mert neki szinkronhangként ugyanúgy megvan a melója a Young Sheldon produkcióban. A többiek pedig folytaták volna. Utoljára azt olvastam, hogy ezek után már a Raj-ot alakító színész sem folytatná már ha szóba kerülne egy esetleges újabb évad indítása.
Az utolsó részeket még nem töltötték fel a jobbmintatv-re, így egyelőre még nem láttam őket. Nem tudom mi lenne a jobb. Őszintén szólva az utóbbi időben már kezdtek riktulni a jó részek, így lehet jobb, hogy még időben befejezik és nem úgy lesz vége, hogy már nézhetetlen. Visszagondolva viszont pl az általam utoljára látott 22. részre, az teljes mértékben hozta a sorozattól elvárt színvonalt. Szóval ha akarnak tudnának még bőven jó sztorikat csinálni, lenne még benne potenciál.
-
Ventur@
senior tag
válasz
rétisün #3650 üzenetére
Tudom, hogy Parson kiszállásával már nem akarták folytatni a sorozat készítői. Meg is látszik, hogy mennyire egy karakterre épült mind a 12 évad...és akkor emellé még Sheldon kap egy előzmény sorozatot is
.
Számomra egyébként az évadok alatt teljesen semleges lett Sheldon karaktere. Igaz, hogy ha nélküle folytatják, akkor más lett volna. De őszintén megmondom, hogy én a Raj-Wolowitz kettőst imádtam a sorozatban. Számomra mindig ők voltak a legviccesebbek
.
Mindegy, kapott a sorozat egy szép lezárást és mostantól időként néha előkapok majd egy-egy részt és nosztalgiázok
.
-
iguana
őstag
nekem nagyon hiányozni fog, nagyon szerettem. nyilván ebben benne van, hogy emocionálisan kötődik az ember egy sorozathoz. vagy nem.
no meg az állandóság: lesz egy új rész, megnézem!
igen, én is fintorogtam néha egy-két részen, de összességében azt adta, amire vágytam:
vicces, kikapcsoló, lehetetlen helyzetek, pihi a kanapén akár nehéz nap után, vagy 2-3 epizódot begyűjtve egyszerre.aztán újra és újra éreztem, hogy lássuk a következő részt: kikapcsolódás.
hétről-hétre egy "biztos" pont volt nekem.ahogy kezdtem: nekem nagyon hiányozni fog, még úgy is, hogy az első néhány évad már nem feltétlen arról szól(t), amiről indult...és nem bánom.
befogadtam, szerettem.szép lezárása volt
az érzések kettősek: bárcsak lenne még, de jó hogy lezárták. (sokak szerint későn)tényleg nagyon szerettem ezt a sorozatot.
furcsa lesz, hogy nincs. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
rétisün #3650 üzenetére
"Az Agymenők másfél órás befejező része csütörtök este debütált a CBS csatornán, melyet egy félórás beszélgetős műsor követett Johnny Galecki és Kaley Cuoco vezetésével."
Jól félre fordították. Nem másfél órás volt a befejező rész, esetleg a talkshow-al meg reklámokkal lett másfél órás.
-
rétisün
veterán
válasz
Ventur@ #3649 üzenetére
Sheldon (Jim Parsons) nem vállalta már tovább a Sheldonkodást, nélküle meg nem lett volna értelme folytatni.
így hirtelen a google ezt dobta fel elsőnek, de több oldalon is volt róla szó.
-
Ventur@
senior tag
Nem mondom azt, hogy jó volt, inkább csak megható volt a sorozat lezárása. Pár könnycsepp ezért beficcent a végére, bevallom férfiasan
. Kicsit azért hiányozni fog a sorozat, mert bármennyire is voltak gyenge évadok, de azért mindig akadt egy-egy, ami vicces volt. 12 év sok idő, de jó volt azért a sorozat
.
Kár hogy nincs ilyen vicces sitcom, ami érdekelne és tudnám nézni
. Young Sheldon-tól agyf*szt kapok. 3 részt sem bírtam megnézni az első évadból, mert eszméletlenül unszimpatikus a kissrác benne. Nekem ő nem kicsi Sheldon, hanem csak egy tudálékos okostojás, akinek a neve Sheldon Cooper.
The big bang theory - Szép volt, jó volt, köszönöm, ennyi
!
Ui: Csak nekem volt kicsit olyan érzésem, hogy ezt az évadot ennyire elhúzták, mintha a készítők arra játszottak volna, hogy esetleg a Netflix, vagy a Disney+, netalán az HBO felkarolná őket és hogy legyen még 1-2-3 évad (sorozatmentés. Lásd: Lucifer)? Lehet csak bennem van a hiba
.
-
rétisün
veterán
végére értem én is,
nem volt nagy meglepetés a Nobel-díj, de azért fura lett volna úgy befejezni, hogy nem kapják meg. Rajnak azért kijárt volna egy 'normális' befejezés, de azért összességében (sztem) jó volt a dupla sorozatzáró. hiányozni fog a sorozat, akármennyit változott is az első évadokhoz képest. persze, ha marad ugyanolyan, akkor meg alighanem ennyi évadon keresztül már unalmas is lett volna.
[ Módosította: radi8tor ]
-
DS39
nagyúr
az utolsó 5(6) részt egyben ledaráltam, így egész jó volt.a várt befejezést valósították meg. [ Módosította: radi8tor ]
-
törölt tag
Megnéztem a lezáró dupla epizódot is.
Nem mindig ugyanolyan szinten, de remekül szórakoztatott a sorozat az elmúlt sok évben.
Számomra valami gyötrelmesen rossz volt az első 35 perc és nem akartam elhinni, hogy ennyi a vége.
Az utolsó 5 viszont tökéletes lezárás volt és jó érzéssel és szomorúan álltam fel előle.
A young sheldon 2. évad befejező pillanatai is tökéletesen ide illettek. -
leslieke
Jómunkásember
-
ToBeY
nagyúr
S12e22 Szerintem ez most egy kifejezetten jó rész volt,volt benne minden mai kell.
-
rétisün
veterán
"A The Big Bang Theory sorozatzáró részének mindössze az utolsó jelenetét vették fel titokban, a helyszíni közönség nélkül." (Sorozatjunkie)
jövő héten dupla résszel véget ér a sorozat, bár ezt gondolom amúgy is tudta mindenki, aki nézte/nézi. a topik hsz-eit olvasva nem csak nekem nem jött be, amerre a sorozat (talán Bernadette és Amy felbukkanása után?) elment, ezzel együtt azért hiányozni fog.
(#3637) leslieke: annak idején láttam jópár részt tv-ben, de nem értettem, miért volt akkora durranás.....ez persze csak az én véleményem, és lehet ha most elkezdeném, tetszene, bár amennyi néznivalóval el vagyok maradva (főleg, hogy az aktuális GoT epizódokkal párhuzamosan elkezdtem az egészet darálni) erre nem mostanában kerül sor.
-
rétisün
veterán
persze hogy néztem, 4-5 résszel a vége előtt már nem fogom kaszálni, meg amúgy se.....és nem azt írtam, hogy kár, hogy folytatták (egyáltalán nem baj, sőt) hanem azt, hogy ha akkor abbahagyják, nem süllyed jóbarátok szintre egy addig elég egyedi sorozat. (bocs, leslieke)
-
ToBeY
nagyúr
Az ember kiváncsi,hogy hová fut ki a story (nyilván lehet sejteni),de minden epizód után megy "faceplam" nálam mostanában...
Meg ha már végig pörgette az ember a 11évadot,nem kaszálja el finále előtt 4 résszel! -
ToBeY
nagyúr
S12e20 felejthető volt...Talán nem is baj,hogy nemsokára vége...
-
ToBeY
nagyúr
S12E19 egész jó kis rész volt szerintem!
-
Bogyi007
veterán
Van egy elképzelésem a befejezésre: Korábban sokszor volt hangsúlyozva hogy Amynek és Pennynek a havija egyszerre van. Nos erre utalva az uccsó részben kiderül hogy mindketten terhesek lesznek...
És ezzel kvázi egy utódsorozatnak is meg lehetne ágyazni ha már van kvázi előzménysorozat az Ifjú Sheldonnal miért ne lehetne majd valamikor a gyerekekkel is egy másik...
-
rétisün
veterán
így valahogy......
más: "Ahhoz képest, hogy a The Big Bang Theory az utolsó évadjában jár, elég mostohán bánik vele a CBS. A konstans egyhetes szünetekre küldés nem tesz jót neki, most például évadminimumra került, és ami rosszabb, most többhetes pihenőre vonul." Sorozatjunkie
-
MT90
csendes tag
A sorozat nálam csak addig volt jó, míg a barátnők meg nem érkeztek. Ha addig 10/10-es volt a széria, utána évadonként fél-egy pontot csökkent a színvonal.
-
Ventur@
senior tag
Én is úgy vagyok vele, hogy le is zárhajták ezzel az évaddal. Ha belegondoltok, mindenki elérte amit akart:
Leonard "megszerezte" a szomszédcsajt, akiért úgy odavolt. Felesége lett, jól el vannak, boldogság van.
Wolowitz szinténmegnősült, apa lett, de ami a legfontosabb, járt az űrben, híres lett.
Sheldon is eljutott a házasságig - szerintem ezt sem gondoltuk volna soha- rengeteget szocializálódott és most ott van a Nobel-díj küszöbén. Innen már feljebb nem lehetne jutni.
Stuart-nak is végre lett nője, mondhatjuk nyugodtan hogy sikeres az életben.
....egyedül Raj, aki nem jutott el a boldog párkapcsolatig, de talán lezárásra neki is összejön az indiai csajjal. Viszont felfedezett egy új bolygót, szóval ő is híres lett.
Csajoknál is mindez érvényes. Férjhez mentek, sikeresek a szakterületükön, szóval mindenkinek win-win.
Függöny le
.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
rétisün #3614 üzenetére
Szerintem valahol a 8.évad végén, esetleg a 10.végén kellett volna kaszát kapnia a sorozatnak.(csak hát van az a pénz amiért büdösödik a lábuk ugyebár...)
Minap volt a tv-ben az a rész amikor Pennynek kimegy a válla, és Sheldon viszi orvoshoz.
Nah,az még 100x nézve magyarul is viccesebb volt számomra, mint a mostani részek bármelyike. -
.Szaki.
addikt
Én is sajnálom, hogy vége lesz. Lehet, hogy hoax, de több helyről hallottam, hogy a színészek folytatnák, csak a Sheldon-t alakító színész az oka, mert ő nem akarja. Ami viszont ha igaz, akkor elég önző dolog, lévén, hogy neki ugyanúgy meg van a munkája, hiszen a Young Sheldon-ban ő a narrátor.
-
iguana
őstag
köszi a válaszokat.
csak furcsa volt, hogy nem látni, mikor jön a következő rész. emlékeim szerint bármely sorozatnál ha volt szünet az adott évadban, akkor is láttam pl. trakt.tv-n, hogy mikor jön a következő.sajnálom, hogy vége lesz, de érthető is. nem sok olyan sok-sok évados sorozat van, amit tényleg végig követtem. nosztalgikus, már-már szentimentális ragaszkodást vált ki belőlem ez a sorozat.
hiányozni fog. -
iguana
őstag
jan. 18-án lement a 12x13 epizód, megnéztem. én nem látom, hogy mikor jön(nek) a következő részek. (trakt.tv, gugli keresés) mit nem értek?
24 részes az évad, nem? ...és ha jól tudom ez az utolsó évad?
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest