- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
új sorozatban, együtt folytatja Shamy (pontosabban Jim Parsons és Mayim Bialik, természetesen más karakterek bőrébe bújva)
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
válasz
.Szaki. #3658 üzenetére
"egy ilyen döntés meghozatalakor amikor egy egész sorozatnak a beszántásáról van szó a többi színész véleménye is számít, akik pedig folytatták volna a produkciót."
és folytatta volna Parsons úgy, hogy már abszolút unja az egészet, nem érzi úgymond magáénak a karaktert csak azért, mert a többiek folytatták volna? biztos, hogy az jó lett volna nekünk, nézőknek? szerinted ez nem látszott volna meg az egész sorozaton?
nem védeni akarom 'Sheldont', nekem is hiányozni fog a sorozat, de azt is meg lehet érteni, hogy 12 évad után elege lett, és kiszáll, akármennyit is kaszált volna a további évadokkal.
-
rétisün
veterán
válasz
Ventur@ #3649 üzenetére
Sheldon (Jim Parsons) nem vállalta már tovább a Sheldonkodást, nélküle meg nem lett volna értelme folytatni.
így hirtelen a google ezt dobta fel elsőnek, de több oldalon is volt róla szó.
-
rétisün
veterán
végére értem én is,
nem volt nagy meglepetés a Nobel-díj, de azért fura lett volna úgy befejezni, hogy nem kapják meg. Rajnak azért kijárt volna egy 'normális' befejezés, de azért összességében (sztem) jó volt a dupla sorozatzáró. hiányozni fog a sorozat, akármennyit változott is az első évadokhoz képest. persze, ha marad ugyanolyan, akkor meg alighanem ennyi évadon keresztül már unalmas is lett volna.
[ Módosította: radi8tor ]
-
rétisün
veterán
"A The Big Bang Theory sorozatzáró részének mindössze az utolsó jelenetét vették fel titokban, a helyszíni közönség nélkül." (Sorozatjunkie)
jövő héten dupla résszel véget ér a sorozat, bár ezt gondolom amúgy is tudta mindenki, aki nézte/nézi. a topik hsz-eit olvasva nem csak nekem nem jött be, amerre a sorozat (talán Bernadette és Amy felbukkanása után?) elment, ezzel együtt azért hiányozni fog.
(#3637) leslieke: annak idején láttam jópár részt tv-ben, de nem értettem, miért volt akkora durranás.....ez persze csak az én véleményem, és lehet ha most elkezdeném, tetszene, bár amennyi néznivalóval el vagyok maradva (főleg, hogy az aktuális GoT epizódokkal párhuzamosan elkezdtem az egészet darálni) erre nem mostanában kerül sor.
-
rétisün
veterán
persze hogy néztem, 4-5 résszel a vége előtt már nem fogom kaszálni, meg amúgy se.....és nem azt írtam, hogy kár, hogy folytatták (egyáltalán nem baj, sőt) hanem azt, hogy ha akkor abbahagyják, nem süllyed jóbarátok szintre egy addig elég egyedi sorozat. (bocs, leslieke)
-
rétisün
veterán
így valahogy......
más: "Ahhoz képest, hogy a The Big Bang Theory az utolsó évadjában jár, elég mostohán bánik vele a CBS. A konstans egyhetes szünetekre küldés nem tesz jót neki, most például évadminimumra került, és ami rosszabb, most többhetes pihenőre vonul." Sorozatjunkie
-
rétisün
veterán
senki nem látta az új részt? vagy csak szóra sem érdemes?
nekm kicsit 'sokan voltak benne', de pár poén azért akadt, mindenesetre ha
Raj menyoszonya(?) eltűnik, nem fog hiányozni. -
rétisün
veterán
közben meg is lett a felirat, meg is néztem, és szerintem jó rész volt. (agy csak ezért tetszett, mert már régen volt az utolsó ez eleőtti rész?)
ja, és eléggé 'összeért' a young sheldonnal, de valami ilyesmire már szerintem lehetett is számítani.
-
rétisün
veterán
tud valaki (magyar) feliratot az új részhez? ilyenkorra azért már szokott lenni, young sheldonhoz általában már szombat estére megvan....
-
rétisün
veterán
felirat az új részhez, ami nekem valahogy most nem igazán tetszett. lehet, hogy csak Raj menyasszonya miatt, aki valahogy elég unszimpatikus, és agyoncsapta az egész részt, de ez a rész
-
rétisün
veterán
felirat a hatodik részhez, ami (szerintem) az évad eddigi legjobb része volt
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
S12E03: sztem ez most elég gyengécskére sikeredett, persze lehet, hogy csak az újból felmerült
miatt, illetve eléggyerek téma (Leonard és Penny) meg az is lehet, hogyösszecsapottnak tűnik, hogy gyorsan Rajnak is legyen valakije mindenesetre ez a rész talán még az évadkezdésnél is kevésbé tetszett.csak nem volt szimpatikus Raj újdonsült jegyese továbra is Bernadett az általam legkevésbé kedvelt karakter, ez mondjuk nem pont a részhez kapcsolódóan, úgy általában....
-
rétisün
veterán
magyar? a young sheldont már megnéztem, TBBT-hez akkor még nem volt felirat.....
mod: magyar!
kár, hogy este már nem tudom megnézni, mindjárt meló
(majd ott
)
-
rétisün
veterán
jövök én is, szerintem is jó volt
-
rétisün
veterán
már van felirat, és ez a rész egész jó is volt
-
rétisün
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #3475 üzenetére
szépen összefoglaltad
tényleg kár volt a gyerek meg anyaság témát behozni, ebbe a sorozatba az nagyon nem kellett
-
rétisün
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #3456 üzenetére
én is ezt néztem pont.
nem baj, addig nézzük a régi részeket, lehet jobban is járunk
-
rétisün
veterán
s11e17: (nekem) túl sok volt a Berny meg a gyerekekkel kínlódás
lassan oda érek, hogy Amy-t jobban elviselem mint Bernadettet (ez csak a karaktereknek szól!)
-
rétisün
veterán
válasz
leslieke #3421 üzenetére
van, sőt már felirat is van.
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
vártam a feliratot az új részhez, mintha muszáj lenne, aztán most este esett le (miután megnéztem az imdb-n) hogy nem is volt új rész. 'kölcsönkértem' a múlt hetit, és totál meg voltam róla győződve, hogy ez volt most a héten.....
na mindegy, nézek stranger things-et, ide meg kellemest kívánok mindenkinek!
-
rétisün
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #3352 üzenetére
egyetértek, nem ez lett az évad legjobb epizódja
-
rétisün
veterán
lehet off, de azért young sheldon e02 felirat.
-
rétisün
veterán
ahogy balog tibi mondta a mekis csajnak (akibe nem kár a golyó
) 'szerintem is'
-
rétisün
veterán
s11e07
csak én láttam? vagy annyira nem tetszett senkinek, hogy jobb inkább nem is beszélni róla?
pedig (sztem) simán hozta az évad eddig nem is olyan rossz színvonalát. hiába mentek el jóbarátok irányba, én azért minden héten várom az új részt
-
rétisün
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #3306 üzenetére
szerintem is, jó rész volt
-
rétisün
veterán
nagyjából egyet is értek vele, leginkább ezzel: "most simán úgy érzem, hogy heti 20 percem mindig lesz a The Big Bang Theory-ra"
az alapkoncepción (kockák+csini szomszéd csaj) ugyebár már évadokkal ezelőtt túlléptek, aki ezt el tudta fogadni (többé-kevésbé
) annak szerintem még mindig elég jó szórakozás heti 20 percben, kissé hullámzó minőségben.....
-
rétisün
veterán
évadzáró: nagyjáól (szerintem) hozta az utóbi évadok szintjét, sőt voltak már ennéll laposabb részek is. azt mondjuk továbbra is tartom, hogy sokan vannak az epizódonkénti ~20 percre, de hát így van, mióta bernadette meg amy is fő(bb)szreplő lett.
az lenne a vicces, ha amy nem egyedül lett volna, bár a korábbi 'pasizásai' alapján nem túl vlószínű, hogy most hirtelen összejött volna neki valaki amúgy 'bosszúból' sheldon miatt. elég lapos évadkezdés lenne, ha csak simán igent mondana -
rétisün
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #3250 üzenetére
igen, szerintem is egész jó rész volt (és nem volt benne gyerekkel nyüglődés
)
-
rétisün
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #3247 üzenetére
kb. egyet is értek veled, főleg a
de sajnos most már nem lehet csak úgy kiírnigyerekkel nyűglődéssel (sztem ez az, ami a legkevésbé kellett egy TBBT-be, bár azt hiszem ezt már írtam)
-
rétisün
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #3232 üzenetére
csak (sajnos) mióta 'jóbarátokosodott' (ilyen szó eddig tuti nem volt
) a sorozat, azóta nézik szerintem annyian, hogy amellett is érdemes folytatni, hogy már semmi köze nincs az eredeti koncepcióhoz.
ahogy mondani szokták, van az a
pénznézttség..... -
rétisün
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #3214 üzenetére
(szerintem is) ott kezdett el süllyedni a színvonal, hogy behozták amy és bernadett karakterét. egy kicsit azért is, mert heten már sokan vannak erre a heti ~20 percre, másfelől meg mindenki villámgyorsan levetkőzte a 'kocka' énjét, ami ugye a sorozat lényegét jelentette.
az új részt még nem láttam, ma szerintem nem is fogom, legfeljebb este, ha addig lesz hozzá felirat. de a múltkorinál ezek szerint talán jobb lett.
-
rétisün
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #3205 üzenetére
egyetértek, meg az eggyel feljebbi hsz-eddel is.
nem tudom, hogy állnak a tárgyalások újabb évad(ok)ról, de abba kéne ezt hagyni. ha a csúcson nem tették, legalább ne rontsák tovább.
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
ezmiezafa****g? most már csak 2 hetente van új rész? így akarják húzni, hátha nem tudnak megegyezni a folytatásról a szereplőkkel?
-
rétisün
veterán
válasz
Ventur@ #3183 üzenetére
....és már itt is van
kár, hogy már csak este lesz időm megnézni
-
rétisün
veterán
ahogy mondani szokták 'na, ez is megvolt' mármint az új rész, és ez is elég jóra sikerült
amúgy ha valaki (velem együtt
) nem érti teljesen angolul, itt a felirat, mindenféle verzióhoz.
-
rétisün
veterán
ez hamar meglett: felirat....
-
rétisün
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #3146 üzenetére
egyetértek, nekem is tetszett
-
rétisün
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #3146 üzenetére
illetve töbször szerepelt már a sorozatban (a háttérben) valamelyik magyar egyetemi rendezvény plakátja.
-
rétisün
veterán
jó az új rész
-
rétisün
veterán
vacsora közben megnéztem egy random epizódot a régebbiek közül (3x22, A lift titka) kellemesen elvigyorogtam rajta sokadszorra is
-
rétisün
veterán
csatlakozom, nekem is tetszett, sztem jó rész volt......
csak úgy tűnik, raj-howard-bernadette trióval nem nagyon tudnak mit kezdeni
persze a terhesség meg a kapcsolódó dolgaik vannak most központban, de valahogy nem sikerülnek túl viccesre a jeleneteik. szerintem.
-
rétisün
veterán
van már magyar felirat, kíváncsi vagyok segít-e a szezonnyitó rész megítélésén, ha jobban értem a 'poénokat'
-
rétisün
veterán
angol felirattal megnéztem, szóval nem értettem minden szót, de sztem a magyar felirat se fogja ezt a részt megmenteni.....gyenge kezdés, kétségkívül
-
rétisün
veterán
elkezdtem a silicon valley-t, egy évadot megnéztem, de elég is volt....nekem nem jött be. vígjátékban akkor már inkább a brooklyn 99, elborultabban az angie tribeca, animációsban az archer vagy a rick&morty.
(#3051) pilóta: ahogy mondani szokták, a csúcson kell abbahagyni... (szerintem) azon már túl vannak, úgy hogy akár vége is lehet. valahogy pl. a wolowitz baba körüli hercehurca nem annyira érdekelne egy TBBT-ben
-
rétisün
veterán
elég kihalt a topik (ennyire süllyed a sorozat színvonala?
) szóval itt az utolsó rész felirata
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
az új rész (sztem) talán az évad leggyengébb része....és
még inkább távolodik a sorozat az eredeti iránytól.howardék gyerekével -
rétisün
veterán
9x11: jó rész volt, talán az évad legjobbja eddig
-
rétisün
veterán
válasz
Ventur@ #2903 üzenetére
angol felirattal nézted, vagy van már valahol magyar felirat?
mod: közben találtam magyar feliratot, de úgy nézem, ezt más készítette, mint amik a feliratok.info-n szokott lenni.
-
rétisün
veterán
épp most olvastam/akartam linkelni.....
hát hova süllyed még ez a sorozat
kiváncsi vagyok, hogy 'oldják fel' Sheldon mindenfajta testi kapcsolat iránti ellenérzését. vagy csak ennyire hajt Amy-re, hogy 'erre is képes'?
persze addig még van 3(?) rész, bármi lehet. mint tudjuk, a "srác egy laborbalesetnyire van attól, hogy szuper gonosz lény legyen belőle"
(s02e07)
-
rétisün
veterán
válasz
Ironizer #2892 üzenetére
akkor lehet megnézem angol felirattal (anélkül hallás után kutyafülét se nagyon értenék meg belőle
) bár ennél az évadnál eddig mindig megvártam a magyar feliratot.
az előző (1-2) évad részeit megnéztem először angol felirattal, aztán ha lett magyar, még egyszer, de aztán ez a 'lelkesedés' valahogy elmúlt. pedig ez az évad se rosszabb, mint az előzőek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest