Új hozzászólás Aktív témák

• BonFire

veterán

válasz Grafirka #1118 üzenetére

Ez jó, de valami órabért muszáj mondani, már csak azért is, hogy véget vessünk a végtelen változtatási kedvnek. Meg olyan munkánál, aminél nem tudod, mennyit is ér valójában.

A múltkor egy diákgyerek logót akart terveztetni velem. Valami YouTube Gaming csatornához. Csapatlogót. Konkrét elképzelésekkel. És mindenáron úgy szerette volna, hogy háromezer forintból még ő alkudhasson, mondván: ők diákok (így többes számban), és kevés a pénzük. Mondtam neki, hogy amennyiben az én igen szerényen szabott áraim nem felelnek meg, lehet fordulni grafikai stúdióhoz az én áraim tízszereséért.

Még visszaírt, próbált alkudozni, de nem válaszoltam neki többé, erre lekopott.

Lemegyek egy hétvégén egy zenés szórakozóhelyre, látom, hogy ezek a csóró diákok mind szívják az ezer forintos cigit, meg Jack Danielst meg Jim Beam-et isznak. Érted. Mert amikor én voltam csóró diák, mi a faszeszt ittuk. Nem a whisky-t.

Igyon kommersz vodkát dobozos sörrel, és fizesse meg kreatív munkát rendesen!

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Új hozzászólás Aktív témák