Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
XbandX
tag
Naggyon szépen köszönöm a türelmedet...asszem nagyjából már értem a dolgot...tényleg nagyon érthetően mondtad el a dolgot...mégegyszer Köszi!
Valszeg spórolás lesz belőle:d...és ahhogy nekem gyűlik a pénzem úgy megy majd le az Asus Xonar d2-je..legalábbis remélem...mostmár meg lehet kapni 38-40k-ba...asszem várok még egy két hónapig...:d...mondjuk ezt nem biztos hogy itt a Terratec topicban kéne hangoztatnom

Nah mégegyszer köszi a segítséget!
-
XbandX
tag
Nah elolvastam hsz-eket...előzőleg is megtettem...de vhogy nem ez érdekelt spec...ami azt illeti nem is nagyon tudtam, hogy hogyan is megy ez a játékok terén....kifjezetten inkább filmezés...és hangfelvevés céljából veszem a (ha vaszem) a hangkarit...nyilván amikor hangot akarok fölvenni...(keverek és arról készítek felvételt)...és olyankor nyilván nincs is semmi gond mivel stereóban megy a dolog, úgy néz ki a filmezésnél sincs semmi gond...van optikai digit ki/bemenetem az alaplapi hangkarin...azt viszont nem tudom, hogy tudja-e ezeket a DTS Connect és DD Live-ot...valszeg nem mivel az alaplap összesen került 27k-ba
...namámost még mindig vannak dolgok amiket nem értek...(sorry láma kezdő vagyok ezen a téren...igazából ezekről a DTS ésDDL-ekről is most hallottam először)...szóval az optikai kimenet nem csak küldi az adott alkalmazás által "létrehozott" hangjeleket...bele az erősítőbe??(bemenet nem játszik...csak stereóra lesz használva!)...vagy ottan még a hangkártya konvertál vmit - vmivé? (hallottam ilyen EAX meg THX meg ilyenekről a Játékok terén...ezek mik?... -
Cifu
félisten
A Creative megcsinálta ezt, ez az ALchemy, ami csak X-Fi-re és Audigy-re érhető el. Továbbá minden játékhoz külön meg kell csinálnia a portolást, tehát dolgozni is kell rajta (talán ezért lett az Audigy tulajok számára fizetős az ALchemy).
Ha valóban Dolby Digital hangképzést használ egy játék, akkor annak Vista alatt is tökéletesen kell szólnia minden segítség nélkül...
-
Cifu
félisten
Telepísd fel az alaplapi hangkártyát is, és erre a célra akkor használd annak a ki és bemenetét.
Szerintem még a drágább C-Media kártyák sem tudják azt, hogy párhuzamosan használják a digi és az analóg kimenetet.
Alaplapi hangkártya esetén (pl. Realtec 888) van olyan, hogy 7+2 csatorna, ott biztos működnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

...namámost még mindig vannak dolgok amiket nem értek...(sorry láma kezdő vagyok ezen a téren...igazából ezekről a DTS ésDDL-ekről is most hallottam először)...szóval az optikai kimenet nem csak küldi az adott alkalmazás által "létrehozott" hangjeleket...bele az erősítőbe??(bemenet nem játszik...csak stereóra lesz használva!)...vagy ottan még a hangkártya konvertál vmit - vmivé? (hallottam ilyen EAX meg THX meg ilyenekről a Játékok terén...ezek mik?...