Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
válasz
wwenigma
üzenetére
Köszi, hazaértünk egy ideje. Az egyik hátsó foga nőtt meg, ott volt beakadva egy tüske (gondolom a szénából), úgyhogy azt kiszedték és azt a fogát lecsiszolták. A műtét után fecskendőből etették és normálisan evett is. Hazaérve hagytam kicsit pihenni, most meg akartam etetni ugyanolyan péppel, mint amit bent kapott, de még talán jobban kapálózott szegény mint ezelőtt. Gondolom fájhat Neki a helye (legalábbis remélem, hogy most már nincs még valami), fel is írtak rá valami erős és jó drága fájdalomcsillapítót, abból is adtam Neki, de fél fecskendő táp-pép után megunta. Pedig jó táp, 275gr 900Ft.
Na mindegy, nagyon remélem most már rendbe jön. Ajánlom mindenkinek, akinek elérhető, a Szent István Egyetem kisállatklinikájának Egzotikus osztályát, végre egy hely, ahol tényleg hozzáértéssel és gondoskodással állnak a malacokhoz (is).
Ja és a műtéthez "gázosították" a malacot, azt mondták nagyon minimális az esélye annak, hogy rossz vége legyen; ehhez képest máshol még papírt is alá kell írni, mert annyira kockázatosan altatnak.
Ha van bogyó az jó, akkor kezdődik a legnagyobb gond, ha nincs.PindurAnna:

Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Nintendo Switch 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Asztalos klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- SSD kibeszélő
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI receptje szerint
- További aktív témák...
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Volkswagen Lupo 2002-es évjáratú eladó.
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest