Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• orkester

őstag

válasz wwenigma #3119 üzenetére

Köszi, hazaértünk egy ideje. Az egyik hátsó foga nőtt meg, ott volt beakadva egy tüske (gondolom a szénából), úgyhogy azt kiszedték és azt a fogát lecsiszolták. A műtét után fecskendőből etették és normálisan evett is. Hazaérve hagytam kicsit pihenni, most meg akartam etetni ugyanolyan péppel, mint amit bent kapott, de még talán jobban kapálózott szegény mint ezelőtt. Gondolom fájhat Neki a helye (legalábbis remélem, hogy most már nincs még valami), fel is írtak rá valami erős és jó drága fájdalomcsillapítót, abból is adtam Neki, de fél fecskendő táp-pép után megunta. Pedig jó táp, 275gr 900Ft.
    Na mindegy, nagyon remélem most már rendbe jön. Ajánlom mindenkinek, akinek elérhető, a Szent István Egyetem kisállatklinikájának Egzotikus osztályát, végre egy hely, ahol tényleg hozzáértéssel és gondoskodással állnak a malacokhoz (is).
    Ja és a műtéthez "gázosították" a malacot, azt mondták nagyon minimális az esélye annak, hogy rossz vége legyen; ehhez képest máshol még papírt is alá kell írni, mert annyira kockázatosan altatnak.
    Ha van bogyó az jó, akkor kezdődik a legnagyobb gond, ha nincs.

PindurAnna: :R

Új hozzászólás Aktív témák