Új hozzászólás Aktív témák

• AssAssynn

addikt

válasz Met #117 üzenetére

Tele van Temu reklámmal a youtube meg minden. Ingyen tablet, ingyen drón annak, aki először tölti le az appot, vagy először rendel az appon keresztül, már nem emlékszem rá. Működik. Ha olyankor rákattintasz a hirdetésre és letöltöd a Temut, akkor ott lesz kijelölve az ingyen cucc, és csak X összegért hozzá kell adogatnod a kosaradba a megjelenő kijelzőn. Talán annyi a "trükk" benne, hogy olyankor nem tudsz teljes értékűen keresni, hanem csak az számít, amit a megjelenő kijelzőn adsz hozzá a kosárhoz. Viszont kb végtelenül görgethetsz lefelé, meg egyik terméket megnyitva és az aljára görgetve hasonló termékeket kapsz, szóval végül is el tudsz odáig hajózni, ami téged érdekel. Ha megvan az összeg és megrendeled, akkor megkapsz mindent.
    Engem egyedül az zavar a Temuban, hogy ilyen szavakra kell keresni. Sokkal jobban szeretem, ha témák szerint van valami részletezve, habár ilyen sok kis apróság mellett lehet úgy nehezebb lett volna. Mindegy. Én a Temut abszolút megbízhatónak mondom a 2 rendelésem alapján.

Új hozzászólás Aktív témák