- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Sosem volt még Temun csomagvisszaküldési igényem, de ennek is eljött sajnos az ideje. Pár alkalom után széttört a rendelt termék anyaggyengeség miatt. Kitölöttem az űrlapot, feltöltöttem a fotókat, erre megkaptam a visszaküldési kódot és pár instrukciót. Viszont ennél elakadtam:
"3. lépés: Add meg a visszaküldési kódot a(z) Packeta munkatársának, és ők majd kinyomtatják és felragasztják a címkét"Nos, az a Packeta pont ahová érkezett a csomag, azon egyetlen numerikus konzol van, semmi egyéb. Nem látom rajta, hogy bárhol bármilyen nyomat kijöhetne belőle. "Packeta munkatársak" meg pláne nincsenek itt, tekintve, hogy ez egy automata.

Ezek szerint van olyan csomagautomata, ahol nem lehet feladni csak csomagot fogadni? Vagy mi pontosan a visszajuttatás módja?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- További aktív témák...
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest