-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy a MIUI-n keresztül szedtem le egy iPhone stílusú témát, viszont pl a lockscreen-nél az akku állapotának kiírása vagy az idő, feloldás szövege stb. kínai. Próbáltam átírni az .xml fájlt. de nem változott semmit. Mi lehet a gond? Valamint ha átnevezem a fullon .mtz theme fájlt akkor nem is látja a témák közt. Tudna ebben vki segíteni? Csatoltam a képet, hogy hogyan módosítottam a szövegeket, próba képp
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Kombat
őstag
-
csabám
addikt
Ezt a naptár widgetet ismeri valaki esetleg?
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
kiskaktusz
addikt
Most csak így..
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
RdsG
csendes tag
Legutóbbi. A fekete háttér előtt minden világít, szóval a valóságban egy fekete telefonon egy fokkal látványosabb, mint itt a monitoron.
-
vagyula
senior tag
... bocs
[ Szerkesztve ]
miui.hu
-
VD
őstag
Kolléga Xperia S-e adott egy kis ihletet.
Semmi extra, de a fekete háttér és a rikító színek miatt a Super Amoled Plus kijelzőn kibeb@szott qrva jól néz ki!Go Launcher EX (MyXperia AV téma)
A háttér és az ikonok a téma része
Óra és időjárás a jó öreg Beautiful Widgetes (Xperia Digital Clock témával) -
bubi92
őstag
haha, dehogy zavar
az viszont sokkal jobban, hogy felraktam egy új romot, és statusbar fc-zik, így notificationt se bírom le húzni, ergo nem tudok másolni memória kártyára, nem tudok új romot felrakni:S van valami más mód rá, hogy aktiváljam az adatkapcsolatot a gép és a teló között?
-
Viper26
nagyúr
Meg is van, de nekem ennyit mutat:
Elvileg nekem kéne skin-t csinálni hozzá?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Viper26
nagyúr
-
randras
veterán
Megjöttem srácok!
Majd egy éve vagyok HTC tulaj, és totál ráuntam a stock launcherre, és a widgetekre, úgyhogy mostantól (egyelőre read only módban) én is itt vagyok, és reményeim szerinte majd jókat alkotok, mert elkezdtem nézegetni az egyedi home screeneket és nagyon megtetszettek!
Most nyálazom az első hszes linkeket, remélem, majd segítetek, ha ötlettelenség lesz!
-
RdsG
csendes tag
Tudtok mondani, olyan widgetet amivel ferdén ki lehet iratni az időt, esetleg dátumot illetve egyéb infókat?
-
bAtt001
addikt
válasz kiskaktusz #6646 üzenetére
még nem, csak reggel pakoltam fel hogy kipróbáljam milyen a program, komolyabban nem foglalkoztam vele csak amennyi látszik
(#6645) Z0C! mármint nem a dock meg noti előhozása lassú mert az megy mint a villám, hanem a mini text beállításai a lassúak, amikor rendezgetem hogy mit hova
-
bAtt001
addikt
válasz kiskaktusz #6643 üzenetére
i9000 galaxy-m van Chipset: Hummingbird, CPU: 1 GHz Cortex-A8, GPU: PowerVR SGX540, 512 MB RAM. ezek a spec-ek, minden alapon van, semmi tuning. furcsállottam én is hogy nem végez annyira bonyolult mutatványokat hogy be kellene akadnia
-
kiskaktusz
addikt
válasz bAtt001 #6642 üzenetére
Milyen vas van a telefonodban? Mert nálam is akad, de az én telefonom régi, és új korában is középkategória volt..
Tavaly még nem akadt a minimalistc text, de 2 hónapja leszedett frissítés után sajnos igen.. :/
x10 mini pro. msm7227 (armv6 arm11core adreno200) +256mb ram
[ Szerkesztve ]
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
bAtt001
addikt
minimalizmus, gesztusokkal elérhető a dock és a noti bar is (le/fel görgetés), megtaláltam ezt a minimalistic text appot, szép és jó kb rainmeter telefonos verziója, de a működése lassú, vagyis nekem szokatlan a telefon többi részéhez képest. gondolok itt arra amikor állítgatom hogy mit jelenítsen meg és hogyan, olyan akadós. na de ez legyen a legkisebb gond
-
Bavid
senior tag
CM weather, a CM9 beépített időjárás jelentője, elég pofás szerintem is.
bordi10: nem tehetek róla, nekem sose állt át telenor-ra a szolgáltató kijelzés. Bár annyira nem is zavar, én így szoktam meg.
Még a lockscreenről kellene valahogy a statusbart eltüntetnem és elégedett lennék vele, vagy legalább áttetszővé tennem, na majd még dolgozok rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Bavid
senior tag
ICS Minimal
-
bubi92
őstag
adw-ben valahogy be lehet állítani, hogy az ikonok mérete nagyobb legyen?
-
RdsG
csendes tag
-
kiskaktusz
addikt
-
fo_di
őstag
egy baromi állat miui témát találtam xdan
[Theme][MIUI] ANGL 1.0 (27.05)
(bocsi, hogy ilyen nagy a kép, de nem találtam róla kisebbet)[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
titán
-
Probert75
addikt
válasz Gubek-Einste #6611 üzenetére
https://hardverapro.hu/apro/corsair_ironclaw_rgb_vezetekes_gamer_eger_elado_uj/friss.html
-
titán
-
bordi10
senior tag
Lock:
[ Szerkesztve ]
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
plejik
addikt
Nem tudja valaki honnan tudok V4 es miuihoz themeket? (új ics)
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / iPad Pro M4 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
RdsG
csendes tag
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 2042
- Asszociációs játék. :)
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...