Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskaktusz
addikt
root nélküli screenshot progi nincs véletlenül? nem buzergálom a telefonom annyira, viszont ide lőnék 1-2 képet
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
kiskaktusz
addikt
óköszi! csak sajnos nem találja a marketem... 2.1es androidom van... ezen is futnia kéne?!
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
kiskaktusz
addikt
[ Szerkesztve ]
-
kiskaktusz
addikt
a dockot letöltöd, a szöveget meg rávarázsolod Simple Text-tel
-
kiskaktusz
addikt
engem is érdekelne az ikon alól a rogramnév eltüntetése csak én ADW ex-et használok...
Ace owner: mi a baj a widgetlockerrel?
-
kiskaktusz
addikt
TayRol, sssz Köszi szépen!
-
kiskaktusz
addikt
elrendeztem a dolgokat, úgyhogy most 1-max 2 hétig így marad
-
kiskaktusz
addikt
-
kiskaktusz
addikt
hali!
cyanogenROM van fent a telefonomon. a widetlocker-t feltelepítem 20-24 óráig bent is van, aztán a cyanogenROM saját zárképernyője lesz látható.. a widgetlocker fut továbbra is, de a belső locker valamiért felülkerekedik rajta... nem tudtok erre megoldást?
-
kiskaktusz
addikt
az a durva, hogy fut a héttérben! legalább is a mini info alkalmazás ezt mutatja...
tehát nem zárja be! szerintem a cyanogen ROM lockscreenja akar mindképp elsőbbséget élvezni.. néztem beállítások, de nincs a cyanogen beállításoknál elsőbbség beállítás...
amennyiben átvált a widget locker a cyanogen screenlockra, a megnyitott widget locker csak fekete képernyőt mutat... semmi mást, akár percekig, vagy amíg meg nem unja az ember...
ha kernelnél jársz, már többet tudsz az androidról, mert ennyire nem vagyok benne, így elfogadok minden tanácsot
kernel: 2.6.29 SEMCUser@SEMCHost #1
ezt látom...
-
kiskaktusz
addikt
az operának más ikont is találhattál volna
a háttér viszont nagyon jó! link?
[ Szerkesztve ]
-
-
kiskaktusz
addikt
[ Szerkesztve ]
-
kiskaktusz
addikt
-
kiskaktusz
addikt
helóka! lehet hivatalosan a kérdés nem ide tartozik, de ti is tudtok segíteni, mivel láttam már megoldva a problémát...
Beautiful Widget-nél hogy tudok skin-t állítani? akár óra, akár időjárás skint szeretnék állítani, az idők végéig pörögne a kis cucc középen eredmény nélkül... nem értem... havonta 1* legalább megpróbálom, de sosincs eredmény...
-
kiskaktusz
addikt
na zsír... letöröltem, SDről letöröltem az alkalmazást, leszedtem megint és most már skinezhető...
köszi a tippet!
most, hogy minimalba "száműztem" a telefonomat, fekete-fehér témával, nem fért bele a standard skines BW"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
kiskaktusz
addikt
-
kiskaktusz
addikt
én visszatértem erre..
ez feküdt a legjobban, meg már nem változtatgatok olyan hévvel, mint "régen"
-
kiskaktusz
addikt
válasz Recon666 #3860 üzenetére
én a sajátomra 1 hete tettem vissza az gyárit, de a cm romokon a beállítokon belül a cyanogen beállításoknál el tudod tüntetni!
biztos, hogy vooltál ott, mert a zárképernyődön is változtattál legalábbis x10 mini pro cm7 romon nem ez volt az alap zárképernyő skin..
meg nekem a zöld aksijelző nem tetszett.. mondjuk orvosoltam 1 white témával a fekete-fehér elgondolásomhoz, de aztán tényleg eltüntettem
[ Szerkesztve ]
-
kiskaktusz
addikt
jó, én a saját telefonomból indultam ki és x10 mini pro "régi" 4 sarkos felületén nem lehetett leszedni a status bart... de lényegtelen, mert adw exet használok, ott meg le lehet szedni
-
kiskaktusz
addikt
-
kiskaktusz
addikt
a home felület nem az én világom, de a lock screen és a nyitott mappás lockscreen kurvajó!
ha WL, elárulod hogy "mappázod"? mert vagy régebbi verziót használok, vagy vagyok
[ Szerkesztve ]
-
kiskaktusz
addikt
tudom, h 2 külön dolog, csak megjegyeztem
a mappa névválasztását kitaláltam volna saját kútfőből is, de azért köszönöm ezt is és a megoldás ismertetését is
vajon elég a sima is, vagy meg kell venni a pro-t? mindjárt kiderül
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest