-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
vétó
aktív tag
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
Adamis
őstag
blueMiui CM7 téma
Advanced Clock Widget
Simple Calendar -
fgo
tag
Bocs a hülye kérdésért de az általam kreált témàkot ,hogy tudom elmenteni,hogy bármikor cserelhetőek legyenek?
-
fgo
tag
Hogyan tudok app drawerben háttérnek képet betenni és hogyan lehet beállítani,hogy a 4 képernyőn külömböző háttér legyen?
-
RootRulez
félisten
Wajk féle MIUI-ban nem lehet átállítani a betűtípust Font Installerrel?
═════════════════════════════════════════
-
kakukkmarci
senior tag
válasz RootRulez #5390 üzenetére
Nekem is Font Installer-rel lettek lecserélve a betűk, és nincs ilyen probléma, két sorba megtöri az alkalmazás cimkéit, vagy elkeni, letakarja a cimke az előzőnek a végét, de olyan is van, ahol ... van a végén.
Ilyen kis téglalapok ott jelennek meg, ahol "Ő" betű van például... (Nem zavar !)
Stock Froyo, Launcher Pro.noob... rooter... geek
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Lecseréltem a betűtípust és ha valaminek a neve nem fér ki az alkalmazáslistában, akkor kockákkal fejeződik be a programnév. Egyéb esetekben is előfordul...
A Font Installer-el csináltam. Más programmal is fellép ez a galiba?
Képek:
Másnál is ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
fgo
tag
Smooth Calendarban hogy tudom be állitani ,hogy magyar legyenek a névnapok?
-
fgo
tag
Lockscreen szeretnék készíteni a meglévő hátteret ,hogy tudom kicserélni csak a lockscreenben?
-
VD
őstag
Ez egy CM7-es téma. Ha ilyen romod van (és a leírásod szerint igen) akkor az alkalmazások között kell lennie egy Theme Chooser-nek a telefonodon, valami ilyesmi az ikonja, de lehet más színű, mert a témák cserélgetni szokták: .
Ebbe belépve fogod látni a választható témákat. Miután beállítasz egyett, javasolt egy újraindítás.[ Szerkesztve ]
-
fgo
tag
Teljesen új vagyok a témákban most kezdek szemezgetni velük letöltöttem egy[link] fel tudom a telefonomra tenni ha igen hogy ,feltelepitette de nem tudom meg nyitni , a telefonom Motorola defy cm7.1.0.11 van rajta
-
xnace
őstag
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
Z0C!
őstag
Frissítettem a Dozo oldalt.
Később fo_di leírása alapján egy ájfon WP7 öszvér lockscreent kreáunk
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
-
-
Probert75
addikt
Lökd föl ezt és megkapod azt! Ráadásul magyar beállítással. Nekem ez van és nagyon szeretem, hogy ki tudom benne cserélni a 4 alkalmazást, amire csak akarom. És az ikonjait is cserélheted bármire.
https://hardverapro.hu/apro/corsair_ironclaw_rgb_vezetekes_gamer_eger_elado_uj/friss.html
-
RootRulez
félisten
A System Tuner tudja kiírni, ha vmi ikonkészletet telepítek hozzá.
-
szezso15
addikt
3Gs mellett visszaszorultam Blade-re Home-ot mókolni...
Most ilyen rajta: [link]*Hajrá Loki!* i15+
-
Probert75
addikt
-
fo_di
őstag
Z0C!: elvileg működnie kéne így is, ha normálisan le van kódolva
ko9:a launcher2.apk layout folderjében nézegesd szerintem meg az xmleket, azokban megtalálod, a méretet kell átszabni meg a paddingokat/margókat és jó lesz szerintem
a gyári lock szerintem mindig is dipben volt, mert azt nem mtz, hanem a framework kódolja le valamelyik xmlben meg a smaliban, így annak dip kell (custom lockon még nem lehet dipet használni) -
Damien124
csendes tag
Igen tudom, hogy rendelhető, de az ára eléggé borsos de nem csodálkozom. Az Meizu M9 gyári témája nem az igazi. Én az MX-nek a gyári témáját keresem. Nekem az mikor először megláttam az MX telefon menüjét, meg a HomeScreent ami készült kép róluk engem tejesen lenyűgözött. Nemcsoda, hogy szeretném megszerezni a témát,
-
ko9
addikt
Ja az alap az 480 x 800-os (DesireHD), és Xperia Mini Pro-ra folyik fejlesztés (480x320), az meg MDPI. Az ikonok át lettek méretezve 0,75x-esre, így már van hely köztük...
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Z0C!
őstag
nem.
lockscreenen viszont lehet változtatni.
@Fo_Di
lockscreenen, hogy érem el a duplatap-ra előugró zeneappot?
csak mert most csak akkor jelenik meg ha elindítom a zenét és majd utána zárom le a képernyőt. Tehát zárt képenyőnél nem jön elő duplatappra..
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
ko9
addikt
Konkrétan igen. Az asztalon lévő ikonokat már átméreteztem, de elég csúnyáskán néznek ki, mindjárt dobok fel screenshotot, egyből látni fogod mi a probléma.
A lockscreen érdekes, de tökéletesen megy. Átálltak a dip-re a MIUInál?[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
Na szóval a Default témát akarom átméretezni, de a Default.mtz-ben összvissz egy preview mappa, és egy description.xml van Ez kavart meg most engem nagyon...
-
ko9
addikt
Igazából nem tudom, hogy mit kellene átírni Mármint melyik fájlt? Ilyet még sose csináltam...
-
ko9
addikt
Valaki tud segíteni MIUI v4 téma újraméretezésében? Sajnos ilyenben sose voltam otthon. Pár dolog megy alapból, de pl az ikonokat nem tudom a helyükre parancsolni
-
VD
őstag
válasz RootRulez #5336 üzenetére
Widget locker
Status sor eltüntetve.
Felül az óra a Widget Locker gyárija.
Az időjárás Beautiful Widgets előrejelzése Tick témával, háttér kilőve.
A naptár Smooth Calendar (ikon és háttér kilőve, a dátum formátum átállítva MMM dd-re)
Az akkumulkátor szintén Beautiful Widgets, alap téma háttér kilőve.
A lock bar pedig: MNML Gradient [link][ Szerkesztve ]
-
porse
őstag
válasz RootRulez #5332 üzenetére
Múltkor kaptam asszemmh.. Probert75 től egy adag ékezetes betűtípust.
[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
RootRulez
félisten
válasz kakukkmarci #5315 üzenetére
hehe, tök jó, de ez se tud ékezetet. (árvíztűrő tükörfúrógép)
-
errrtu
aktív tag
válasz kakukkmarci #5329 üzenetére
CM7.1.0 RC1.5
Launcher pro plus
wind ikonpack
Beautiful Widgets-blackboard thememás esetleg?
[ Szerkesztve ]
OnePlus3
-
errrtu
aktív tag
ma, reggeli helyett
[link]
mondjuk az LS-nek sok köze nincs a témához de a szívemnek kedves úgyhogy marad...[ Szerkesztve ]
OnePlus3
-
Damien124
csendes tag
Nekem ez a home screen tetszik:
meg ez a menü:
Már keresem ezt a témát, de idáig hiába. -
xSide
őstag
Ja menüről volt szó
Félre értettem...
Megoldásként írni kell egy saját apk-t, ennek hiányában ki kell cserélni egy full ikonokkal teli pakk apk képeit a kibontás, csere, kép optimalizálás, becsomagolás, apk szignózás folyamattal a szintaktikai hibákat elkerülendően...
Segítségként fel tudom ajánlani, ha megvannak a mit-mire cserélendő ikonok és azt letölthetővé teszitek, akkor készítek egy ilyen módosított apk fájlt go launcher ex-hez![ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
Basszus köszönöm . Én a Phone appban kerestem, a Contacts eszembe se jutott...
A telefonálás közbeni tárcsázó tökéletes, a hívás előtti tárcsázó túl nagy.
Köszönöm mégegyszerÉpp portolom a MIUIv4-et Xperia Mini Pro-ra, ez az egyik legnagyobb hiba most.
Bocsi, hogy nem válaszoltam anno, nem volt sajnos időm visszamenni MIUI-ra, ICS-ztünk. Most viszont már v4 kompatibilis vagyok, ha kell valamit tesztelni keress nyugodtan--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
Üdv!
Lenne egy kérdésem a MIUI-sokhoz! A dialert lehet témával módosítani? Esetleg nem tudja valaki, hogy honnan szedi a számok méretét?
Köszönöm előre is--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
natë
nagyúr
válasz kakukkmarci #5316 üzenetére
Tovabbgondolva :
[link] -
kakukkmarci
senior tag
válasz RootRulez #5307 üzenetére
I Hate Comic Sans
Ilyen is van, persze, ez csak vicc...noob... rooter... geek
-
natë
nagyúr
Meg egy mai verzio:
[link] -
janes74
senior tag
CM7-hez tud valaki olyan témát amiben átlátszó a statusbar?
-
RootRulez
félisten
-
xSide
őstag
válasz opticus #5303 üzenetére
Bármely ikonon hosszan nyomvatartva lecserélhető az ikon go launcher ex-el külön ikonpakk telepitése nélkül!
A dokksávon is cserélhető és itt még az ikonokon felfelé csúsztatásra, akár egy másik alkalmazás is inditható (kézmozdulat)...
Pl dock egyik ikonja a tárcsázót inditja, ugyanezen felfelé csúsztatva a go dialer indul
A statusbar már más történet...[ Szerkesztve ]
-
opticus
tag
Sziasztok! Újra megfogalmazva a kérdésem: a menü ikojait go launcher alatt valahogy lehet változtatni egyenként?olvasom itt hogy "apkban cseréli". csak a kíváncsiság kedvéért ez mit takar? Pl tetszik,amikor a statusbaron színes az ikon (sms/gmail). ezeket hogyan kell?
Béka? Béka? Béka? Béka? Így szól a béka: Ki a f.szom az a Rubint Réka?
-
RootRulez
félisten
válasz kakukkmarci #5298 üzenetére
Azóta találtam egy másikat, amit PC-n is előszeretettel használtam (MSN-en volt beállítva). Szóval most az van és ismeri az ékezetet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen széket vegyek?
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Milyen processzort vegyek?
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- új Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- ÚJ! Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- VILEDA Cleaner VR 302 porzsák nélküli robotporszívó
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával