- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bloodaxe
aktív tag
Sziasztok srácok.
Eléggé gyermek problémával fordulnék hozzátok. Kezdő androidos vagyok, és szeretnék beállítani magamnak egy háttérképet, de csak a kép egy bizonyos részét tudom kiválasztani, mérettől függetlenül. próbáltam kicsinyíteni a képeket, de annak is csak egy részét lehet kijelölni. Hogyan tudnék hátteret beállítani? 5 lap van a kezdőkijelzőmön, zte Skate-m van főtt Rommal (ezt bezzeg megtudtam csinálni...)
-
zozyk
addikt
Találtam egy nagyon jó kis lockscreent.
Magyarítom gyorsan és felrakom...kymco
Igen
-
zozyk
addikt
-
zozyk
addikt
-
Z0C!
őstag
Van MIUI-ra egy nekem tetszetős lockscreen
de az óra fekete, szeretném fehérré varázsolni. Mezei total cmd-ben a csere nem működik.
vkinek rá vmi 5let? -
HUTCHDB
nagyúr
egy kis
érdekesség! -
kymco
veterán
Leszedtem a widget lockert, mert kényelmesebb nélküle az életem. Van aki g lockert használ esetleg miui alapon? Nekem pont most két lockeren is át kellett vergődnöm, hogy a telefonomhoz jussak, mert a go nem kapcsolta ki a miuit saját lockerét...
Ez ellen mit lehet tenni? -
errrtu
aktív tag
válasz
alikah88 #4262 üzenetére
Szerintem nem ugyanarról a note-ról beszélünk mert nálam ilyen nincs, sajnos
version 2.1.1
ja és magyarított alkalmazás tehát nem tudom marketen frissíteni mert "nem megfelelően aláírt csomagfájl" hibát dob. Elképzelhető, hogy frissítéssel jött az általad leírt beállítási lehetőség.sssz köszönöm, meglesem ha ua. jó a listája akkor cserélem is le
-
errrtu
aktív tag
Sziasztok
Az átlátszó colornote widgetet, hogyan hozhatom létre? Nekem sehogyan sem sikerül...
-
fo_di
őstag
sziasztok!
miui lockokhoz ugye lehet időjárást tenni, és el kéne érni, hogy a beautiful widgetbe programozzák bele a content providert
ehhez kéne minél több szavazat itt: http://feedback.levelupstudio.com/forums/79679-beautiful-widgets/suggestions/2454299-add-content-provider
tegyétek már meg, hogy dobtok rá egyet, hogy gyűljön a szavazat, hátha felkarolják az ötletet, és akkor ejteni lehetne a genie widgetet
köszi -
xnace
őstag
Remélem, tetszik.
-
fo_di
őstag
valaki lecsekkolná ezt stock/cm7 romon? https://market.android.com/details?id=com.miui.home
elvileg miui lock mtzket lehet vele stock romon/cm7en is futtatni
ide kell tenni az mtzket: sdcard/miui/themes/
mondjuk ezzel ki tudnátok próbálni? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1340028ja és elvileg hdpi only
köszi
-
Agyzuzo
addikt
Persze.
A launcherem ADW EX, azzal ugye bármilyen ikont le lehet cserélni (a dock barban is) + a dock bar skinjét is. Az ikonok MIRROR ill. DEVINE nevű ikonpakkból vannak, a neveket értelem szerűen hol csak átírtam, hol pedig töröltem.Az óra Sense Analog Clock Widget, a hangerős rész Volume Control +, a WiFi a kreatív "WiFi Manager" néven fut és Kostya Vasilyev követte el (csak mert több hasonló nevű is fut a marketen). A wifi-gps-stb kapcsolók pedig Wigetsoid-dal lettek odapakolva, akárcsak a battery.
A dock bar egy nagyon egyszerű kis fekete átlátszó kép, innen túrtam: KATT
Az app drawer ikonja pedig a REDUX ikonpakkból való. -
alikah88
tag
Ha launcherpro-t használsz, akkor annak van beépített scrollozható calendar widgete, névnapokkal meg mindennel amit akarsz. Van rá egy határ skin, van köztük átlátszó is. A Colornote widgetét lehet szinezni is, meg átlátszóságot is állítani.
Hívás/sms: MissedIt! (van olyan beállítás h csak akkor mutassa ha volt elmulasztott hívás/sms) -
Joke21
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni a következőkben?
Keresek egy calendar widgetet, ami átlátszó és scrollozható, egy sticky notes-t ugyan így átlátszót? Ami még érdekelne: van-e olyan widget, ami átlátszó és csak akkor ír ki bármit is, ha volt elmulasztott sms vagy hívás?
-
baandii
senior tag
Tudnátok mutatni/ajánlani olyan oldalt ahol dock gyűjtemények vannak...
-
Vanir
veterán
válasz
urbanjozsi #4231 üzenetére
Ha már így engem kérdezel
Nem, de szerintem nem érdemes. Androidból iOS-t csinálni... -
dokee78
félisten
Jelen:
-
r4z
nagyúr
-
Avainer
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #4204 üzenetére
persze
[link] -
dokee78
félisten
Alap home,semmi buhera.
-
ko9
addikt
Mi az ideális méret MDPI (HVGA) készülékre háttérképnek?
-
sssz
őstag
válasz
HUTCHDB #4208 üzenetére
adw launcher EX-ben, bemész az adw beállításaiba, UI beállítások, ott a fő tálca és azon belül dock mérete (hány ikon hely legyen benne) valamnt a dock ikon mérete (a legalsó az oszlopban) az pedig a dockban az egyes ikonok mérete.
a homescreenen a dockokat egyszerűen úgy tudod cáltoztatni (akár a sorrendüket is) hogy megfogod és oda húzod ahova akarod. természetesen minden ilyen művelet előtt fel kell oldani a homescreen lezárását (menügomb asztal feloldása).
-
HUTCHDB
nagyúr
van olyan launcher, ahol az alsó "állandó" ikonok ugyan olyan méretűek, mint a többi, valamint nincs középen home "gomb"?
és természetesen olyan kellene, amelyeknél ezek szabadon cserélhetőek. -
Vanir
veterán
Amúgy a status bar-t véletlenül eltűntettem, azt vissza lehet valahogy varázsolni? Csak homscreenen nem látszódik, locknál, illetve menüknél igen. Cache-t töröltem, profiles.xml-t szintúgy, de egyik sem működött. (Elvileg egy mClock skint tettem fel ami letörölte, de nem vagyok benne biztos.)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR