- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
odafigyelés alatt mit értesz?
Ha jól tudom úgy megy, hogy nyitok egy devizaszámlát. Mondjuk dollárban. Átutalom a kívánt összeget a Saxsos számlámra, ahol szintén dollárban lesz.
És a programban, amiben kereskedek real-time mutatja az aktuális egyenleget. Ugye nemtomhány egység kötés alatt jutalékot kell fizetni, ez kb 6-15$, és ez egyből meg is jelenik a számlán, illetve levonódik a pozi zárásával. Tehát még ezt is ki kell ugye termelni. De a lényeg, hogy minden real timeban látszódik. Utánna pedig ha van profit, vagy ahogy érzem visszautalok az itthoni számlámra. És kész. Több jutalék vagy levonás nincs. Persze az itthoni adókat most nem számolom.
Szal nem teljesen vagyok tisztában vele, hogy mire is kell figyelni... =/ -
Dany007
veterán
EURUSD 2pip...
a chartokkal még nem vagyok kiigazodva teljesen... A gyertyákat tanulgatom épp, viszont amiket olvastam trendek, oszcillátorok mozgóátlag diagrammok stb... azokat nem találom... Küldtél egy anyagot kezdőknek... ott olvastam az indikátorok fajtáit, viszont egyiket se találom a programban. Lehet csak a nevét tévesztem el.
Akkor kérdés... az Oandánál milyen programot használhatsz? Mert mint megtudtam, a Saxonál 10.000$-ig csak a Webtradert lehet használni... És magát a programot csak 10.000$-os számlanyitás fölött. Persze nincs sok különbség, csak a WebTrader mégiscsak egy böngészőben futó program... Sokkal sebezhetőbb, mint egy a gépről futtatott progi. Ez mondjuk nagyon nem tetszik benne. És sajna csak 2500$-ral fogok indulni, ha fogok.
Jelenleg Daytrade-t próbálom tanulgatni, amit ajánlottál...3 napja kezdtem szimulált, de valóságnak megfelelő összeggel... Sajna csak +54$-ban vagyok, bár reggel még -320-nál voltamNehéz volt visszahozni.
utánna olvastam az alakzatoknak is.. és fel is ismerem, sokszor mégsem úgy mozdul az árfolyam =/ Nem nagyon megy még az előrejelzés.
A kanócok alapján már 50%-ban megtudom tippelni, hogy merre megy majd az árfolyam.
Inkább az egyik fő szabállyal jáccok, ha hirtelen nagy esés történt, akkor azt emelkedés követi és fordítvaEddig bejött, viszont tényleg itt kell ülni, figyelni és stresszelni.
Igazad volt, tényleg érzelemmentesen kell kereskedni! És nagyon nehéz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo IdeaPad Y700 17"3 17ISK i5-6300HQ, GTX 960M 4GB, 32GB DDR4 2133MHz
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- ASUS ROG Swift PG348Q 34 UWQHD Gamer Monitor
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest