Hirdetés
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecdzo
senior tag
A két pip még elviselhető (oandánál 0,9 a minimum, bár van, hogy 1,8, híreknél mindenütt nagyobb), de van e valami más díj nekik beépítve mert valami ilyet is hallottam róluk. Az pedig daytradenél nagyon fontos. Nameg a teljesülés....bár az általában éles számlán derül ki.
Ez is egy lehúzás, hogy csak bizonyos összeg felett használhatod a platformjukat. Oanda felülete egy java felület, aminek vannak hiányosságai bőven, de azért elég jól használható. Kár h még mindíg nem lehet össszehozni MT4-el (ingyenes nagyon kafa progi) vagy ninjával ( elemzésre ingyenes, kereskedésre kell megvenni vagy fizetni érte).
Szóval azt javaslom, azért nézz szét a piacon, olvass bele forumokba ki mit mond...elitetrader.com pl...
A tegnap nekem nagyon szép volt! Egy egyszerű trendvonal kereskedés tegnap gyönyörű eredményeket hozott. (EURUSD).
Az alakzatok közül én a dupla tetőre és áljra, háromszögre és ékre esküszöm. Nameg támasz-ellenállás, 123, plusz egy ergodik meg egy macd. Mindent tudok mérni és más meg nem számít.
Hát, valljuk meg, a nagy emelkedés meg a nagy esés elég relatív dolog....
ha nagyon ragaszkodsz ehhez akkor legalább próbáld mérni valamely indikátorral.....talán trendkövető kéne mert "nagy" mozgást keresel....
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest