Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dzoli

tag

válasz indigo #2791 üzenetére

Jó lenne tudni a jövőt mi?! :DDD
    Nagyon optimista vagy: "nyerni is fogok a trade-n, nem csak nullszaldós". Néha mindenkinél előfordul még egy harmadik variáció is. ;]
    Csak főműsoridőben (8-9-től 17-18-ig) érdemes kereskedni. Ilyenkor van rendes likviditás, és ilyenkor a legkisebb a bróker jutaléka is.
    Én is több idősíkú indikátorokat használok, és mindig a magasabb idősík jelzéseinek az irányába kötök a percesen.
    Most legújabban perces charton figyelem az 5 és 15 perces bollinger szalagokból való kilépést. Mivel az ár mindig igyekszik visszakorrigálni a szalagok közé, így jó beszállási lehetőségeket lehet találni. Hacsak nem valami erős trendről van szó, ami tolja maga előtt tovább a szalagot, de ez más indikátorokkal kiszűrhető, pl ADX.

• SaNyEe

aktív tag

válasz indigo #2791 üzenetére

használj MTF indikátorokat, vagy nyiss meg több idősíkot :)
    Rövid egypercesen én nem venném észre ezeket a dolgokat, mtf indik nélkül.

többieknek:
    Továbbra is megvan az a gondom, hogy backtestnél nem tudok 60 pipnél közelebbi SL-t beállítani és fogalmam sincs, hogy ezt backtestnél, hogyan tudnám kiküszöbölni.
    Bedobtam demon live tradre a számlát úgy szépen működik az általam kigondolt bemeneti adatokkal. Gondolom azért nem megy a backtesten mert ész adatok vannak, magyarul csak az egész egyperces gyertyákon tudna futni a progi, aminek a mérete sokszor nagyobb mint a stopom és/vagy profitom. Najó nem sokszor, csak néha-néha, de a 130-as error az fennáll mindig.

Új hozzászólás Aktív témák