- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
hááát ez a bajom, hogy a stoppom a fejemben volt... Úgy gondoltam, ha mégis folytatja a terndvonalban, akkor zárom... A target érték is fejemben volt... Amikor láttam, hogy megszakad a folyamatos esés, lezártam... tehát ott ültem 15 percen át és figyeltem...
és így utólag tényleg nem esett akkorát, mostmár emelkedésbe is kezdett...
Viszont ha pont időben szállok ki, akkor 35$-helyett 65-öt is nyerhettem volna a dolgon...
Sajnos nincs mire alapozva kiszámolnom a kiszállási pontot... Nem tudom még mi alapján tudnám meghatározni...A könyvnek már a végén tartok, de ilyen számítási téren nem lettem okosabb. Még párszor úgyis elolvasom...de akkoris.Valójában emlékszem miket mondtál. Hogy 6-3 arányban kell lennie a nyereség - veszteségnek... Tehát 3% veszteség ha 6% nyereségre hajtok...
Viszont itt is az a szitu, ha 3%-ra belőttem volna a stopot, akkor a 70$-os mínusz környékén kidobott volna... Így meg nyertem 35-öt... Igaz ezek szerint totál mázli volt az egész.
Szal magát a %-okat ki tudom számolni, annyira nem voltam gyenge matekbólDe meghatározni a beszállási és kiszállási pontokat, na az az amiről sajnos fogalmam sincs. Mégha meg is látok egy alakzatot (fibonacci retracement ami a legtöbbször bejött) a kilengések miatt, akkor se tudom jól belőni a beszállást.
Majd keresek egy estet amikor ez a Fibonacci féle 38,2 - 61,8%-os dolog tökéletesen bejött, viszont előtte kilengések voltak, amik kiütötték volna a stopomat. Mondjuk ebben az esetben meg tudnám határozni a kiszállási ponton, mivel a szabály szerint ha átlépi a 38,2-es határt, akkor 61,8-ig esik biztosan! És ha a 100%-os határt is átlépi akkor 161,8%-ig esik... Ez már sokszor bejött hajszál pontosan. Viszont a beszállás és stoplimitet nem tudom meghatározni ennél sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- League of Legends
- Otthoni időjárás-állomás
- Ingatlanos topic!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- HP Elite Dragonfly G2 360 2in1 i5-1135G7 16GB 1000GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- Samsung ZFlip7 5G. 12/512 Black
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB
- HP Elite Dragonfly G2 2in1 i5-1135G7 16GB 512GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest