Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
-
fatpingvin
addikt
válasz
Kergeboci
üzenetére
ja igen, nagyon erős színe van, festéknek is elmenne
az én celadon gaiwanom és a hojin készletem már stabil sötétbarna belülről.a végére eléggé földes íze lesz, én mondjuk azt is szeretem. az első 2-3 felöntést érdemes kifejezetten rövidre hagyni szerintem, nyilván a legelsőnél az ébredés idejét is beleszámolva.
egyszer elkészítettem a kenyaihoz hasonlóan hosszú áztatással... hát azt hittem az agyvelőmet szétkeni a hátam mögötti falon amikor belekortyoltam
majdnem olyan durva mint az "ork puer" amit a pult mögött ittunk annak idején (olcsó szálas puerből tizensok gramm egy hojinba, forró víz rá és megvárod amíg kihűl benne, majd egyben megiszod. konkrétan savanyú és viszkózus főzet, olyan mint a kőolaj. de egyenesben tart alvás és evés helyett is
) szerk: a burmait én kifejezetten szeretem úgy inni ahogy az egyszerűbb sötét puereket: egy csipetnyi sóval
ajánlom mindenkinek egyszer kipróbálni, egészen megváltoztatja a teázás dramaturgiáját. egy nagy csészébe tényleg csak egy késhegynyi só. -
Elektrosokk
veterán
válasz
Kergeboci
üzenetére
gondolom keserűbb mint kéne, de az utóíze tetszik, van egy sejtésem, hogy ez némi gyakorlás meg jobb tea választás után be fog jönni.
Ez így van. Nagyon szèles skálán mozog az amit nyújtanak, vannak olyan gyógynövényes keverèkek amik kimondottan az adott règió gyógynövényeit tartalmazzák, erre utal a compuesta megnevezés. A Rei Verde compuesta az egyik kedvencem, ez Uruguay-i stílus, kicsit rá kell èrezni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
az én celadon gaiwanom és a hojin készletem már stabil sötétbarna belülről.