Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Végül a Rossmannba mentem inkább, mert ott kapni filteres Dilmah teát (DM-ben nincs), pure green-t vettem. Itt jókat írtak róla úgyhogy vettem azzal a szándékkal, hogy ha nem érek rá akkor gyorsba filterest dobok össze, ha ráérek akkor meg szálasat. Szálasból a zöld dobozos Dr. Chen-t vettem, kezdésnek szerintem megfelel. Chunmee tea azt írja a doboz.
Mivel csak fém szűrőm van így a szálasat egyelőre hanyagolom későbbre amíg szerzek be készletet, most a filterest iszom, úgy készítettem ahogy a nagykönyv írja, pontosan betartva mindent. Meglepődtem, mert valami erős ízre számítottam, de pont hogy enyhe. Soha nem ittam még zöld teát, ilyen lazább széna, fű, rét ízvilág, enyhén növényes aromával. Tartottam tőle, hogy valami undi kesernyés íze lesz, de ez pont, hogy jó. És nem pörget, inkább csak lazít, nekem pont megfelel. Eddig nagyon bejön.

Szálas teát elvileg lehet többször is használni, azt hogyan szokás? A reggeli adagot benne hagyom a kancsóban nedvesen, de persze víz nélkül és délután megint felöntöm csak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Baldur's Gate 3
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Acer Predator Rift Essential gamer szék
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest