- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Végül a Rossmannba mentem inkább, mert ott kapni filteres Dilmah teát (DM-ben nincs), pure green-t vettem. Itt jókat írtak róla úgyhogy vettem azzal a szándékkal, hogy ha nem érek rá akkor gyorsba filterest dobok össze, ha ráérek akkor meg szálasat. Szálasból a zöld dobozos Dr. Chen-t vettem, kezdésnek szerintem megfelel. Chunmee tea azt írja a doboz.
Mivel csak fém szűrőm van így a szálasat egyelőre hanyagolom későbbre amíg szerzek be készletet, most a filterest iszom, úgy készítettem ahogy a nagykönyv írja, pontosan betartva mindent. Meglepődtem, mert valami erős ízre számítottam, de pont hogy enyhe. Soha nem ittam még zöld teát, ilyen lazább széna, fű, rét ízvilág, enyhén növényes aromával. Tartottam tőle, hogy valami undi kesernyés íze lesz, de ez pont, hogy jó. És nem pörget, inkább csak lazít, nekem pont megfelel. Eddig nagyon bejön.

Szálas teát elvileg lehet többször is használni, azt hogyan szokás? A reggeli adagot benne hagyom a kancsóban nedvesen, de persze víz nélkül és délután megint felöntöm csak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 10
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Arc Raiders
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yettel topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest