Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Végül a Rossmannba mentem inkább, mert ott kapni filteres Dilmah teát (DM-ben nincs), pure green-t vettem. Itt jókat írtak róla úgyhogy vettem azzal a szándékkal, hogy ha nem érek rá akkor gyorsba filterest dobok össze, ha ráérek akkor meg szálasat. Szálasból a zöld dobozos Dr. Chen-t vettem, kezdésnek szerintem megfelel. Chunmee tea azt írja a doboz.
Mivel csak fém szűrőm van így a szálasat egyelőre hanyagolom későbbre amíg szerzek be készletet, most a filterest iszom, úgy készítettem ahogy a nagykönyv írja, pontosan betartva mindent. Meglepődtem, mert valami erős ízre számítottam, de pont hogy enyhe. Soha nem ittam még zöld teát, ilyen lazább széna, fű, rét ízvilág, enyhén növényes aromával. Tartottam tőle, hogy valami undi kesernyés íze lesz, de ez pont, hogy jó. És nem pörget, inkább csak lazít, nekem pont megfelel. Eddig nagyon bejön.

Szálas teát elvileg lehet többször is használni, azt hogyan szokás? A reggeli adagot benne hagyom a kancsóban nedvesen, de persze víz nélkül és délután megint felöntöm csak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Unigine Superposition Benchmark
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vicces képek
- Gitáros topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- iKing.hu Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/256GB fekete használt 6 hónap garancia
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest