Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
mszl
aktív tag
Szia!
A mate ilyen, mert egy cserje,fa levelei + zsenge agai vannak felhasznalva. Es kimondottan van "mindegyikbe' por es egy kis szár keverve hogy finomabb legyen. Mar sok matet ittam, de szerintem nem akarsz te csak tiszta levelbol keszultet inni , en alig vartam, hogy elfogyjon sokkal finomabb egy sima mate mint a csak levelbol keszult.
A teautjan olvasd at a teahoz irt kis ismertetot es abban Dénesék tudatjak veled hogy kb. Mire szamits.
De ugyis csak a sajat tapasztalatod mondja meg hogy mit szeretsz.
Ha tudsz akkor rendelj eloszor kis mennyiseget 100gr-ot tobbfelebol es amelyik tetszik abbol egy csomagot.
A por es a szár az szerves tartozeka a matenak nema rosszabb minoseget tukrozi!!!
A rosamontet es a Kraust (ebben kevesebb por es szár van) ne hagyd ki!Udv. Laci
Es ami meg nagyon fontos szanj ra egy kis idot, hogy az oldalt atolvasgatod, mert nagyon sok jo dolgot tanulsz az oldalon, mert ez nem csak egy webshop. Igy atolvashatod a teak tortenetet feldolgozasi modszereit....
Ahogy irjak a teat hirdetik!
Nem reklam en nagyon megvagyok elegedve veluk!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest