Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mszl
aktív tag
Szia!
A mate ilyen, mert egy cserje,fa levelei + zsenge agai vannak felhasznalva. Es kimondottan van "mindegyikbe' por es egy kis szár keverve hogy finomabb legyen. Mar sok matet ittam, de szerintem nem akarsz te csak tiszta levelbol keszultet inni , en alig vartam, hogy elfogyjon sokkal finomabb egy sima mate mint a csak levelbol keszult.
A teautjan olvasd at a teahoz irt kis ismertetot es abban Dénesék tudatjak veled hogy kb. Mire szamits.
De ugyis csak a sajat tapasztalatod mondja meg hogy mit szeretsz.
Ha tudsz akkor rendelj eloszor kis mennyiseget 100gr-ot tobbfelebol es amelyik tetszik abbol egy csomagot.
A por es a szár az szerves tartozeka a matenak nema rosszabb minoseget tukrozi!!!
A rosamontet es a Kraust (ebben kevesebb por es szár van) ne hagyd ki!Udv. Laci
Es ami meg nagyon fontos szanj ra egy kis idot, hogy az oldalt atolvasgatod, mert nagyon sok jo dolgot tanulsz az oldalon, mert ez nem csak egy webshop. Igy atolvashatod a teak tortenetet feldolgozasi modszereit....
Ahogy irjak a teat hirdetik!
Nem reklam en nagyon megvagyok elegedve veluk!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest