Új hozzászólás Aktív témák

• gulupeti

senior tag

válasz Elektrosokk #1223 üzenetére

Holnap reggel kipróbálom én is, hogy kihagyom a kv-t és helyette egy Assammal indítom a napot. Azt még nem tudom, hogy minden nélkül vagy esetleg egy kis tejjel. :U A második variáció, nos, az még teljesen járatlan út számomra... :D

Én azért ott még nem tartok, hogy tanfolyamra menjek, de ki tudja, idővel bármi lehet.

Este megkóstoltam a Pu Erh-t, ez is nagyon finom, ízlett, egészen más jellegű, mint a zöld tea, valóban érezni benne a földes ízt. Viszont túl forrón fogtam hozzá, úgy szerintem annyira nem lehetett érezni az ízét, hirtelen azt hittem, hogy ez csalódás lesz... kicsit hűlt, úgy bizony egészen más lett a leányzó fekvése.

Végre használatba vettem a korábban beszerzett bögrémet is (egyszer már volt elhatározás egyébként, hogy teázni fogok, de kb. a bögrevásárlásnál elsikkadt a dolog. :DDD )

#1224kr:sz
    Szerintem is az lehet, és ami érdekes, ez a fentebb említett Dilmah márkájú tea jóval inkább "Gunpowderebbnek" tűnik kinézetre, mint ami ma futárral érkezett (és amúgy drágább). Persze azt még nem kóstoltam, így gyakorlati tapasztalatom nincs, nem akarom elkiabálni.

Új hozzászólás Aktív témák