Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kr:sz
tag
válasz
adlersson
üzenetére
Én eddig is kristálycukor helyett jó minőségű nádcukrot használtam, szerintem működhet a szirup, bár tényleg érdekes, hogy mit kezd majd vele a scoby. Ha eljutok a mézes projekt végére, akkor beszámolok róla
Tényleg szép a színe, nekem is tetszik. Ennek milyen ízesítést adtál, ha adtál? Én az oolongot használom mindig alapnak és ahhoz adok egy kis ezt meg azt
(pl, puert, mert szeretném hinni, hogy komplexebb lesz az íze, de a gyümölcsök mellett, amit hozzáadok nem érzem ki olyannyira...) Extraként legutóbb raktam bele Osmanthus virágot. Apropó, Osmanthus-t ajánlom, hogy ha tudsz beszerezni az oolong tea mellé is. Imádom a mézédes illatát, és ízben is hozzá add az oolonghoz valami pluszt. Kellemes, feldobja, nem feltétlen az első leöntésnél, hanem mondjuk 2-3-tól hozzá adni.Én mondjuk szeretem ha el vannak tisztítva a dolgok, viszont valahol olvastam, hogy a mosószerektől (vegyi anyagoktól) érdemes tartózkodni, így én vagy forrázzom a dolgokat, fertőtlenítés gyanánt vagy pedig citromsavat használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Arc Raiders
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Milyen monitort vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett új állapotban
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest