Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kr:sz

tag

válasz adlersson #1089 üzenetére

Én eddig is kristálycukor helyett jó minőségű nádcukrot használtam, szerintem működhet a szirup, bár tényleg érdekes, hogy mit kezd majd vele a scoby. Ha eljutok a mézes projekt végére, akkor beszámolok róla :D

Tényleg szép a színe, nekem is tetszik. Ennek milyen ízesítést adtál, ha adtál? Én az oolongot használom mindig alapnak és ahhoz adok egy kis ezt meg azt :D (pl, puert, mert szeretném hinni, hogy komplexebb lesz az íze, de a gyümölcsök mellett, amit hozzáadok nem érzem ki olyannyira...) Extraként legutóbb raktam bele Osmanthus virágot. Apropó, Osmanthus-t ajánlom, hogy ha tudsz beszerezni az oolong tea mellé is. Imádom a mézédes illatát, és ízben is hozzá add az oolonghoz valami pluszt. Kellemes, feldobja, nem feltétlen az első leöntésnél, hanem mondjuk 2-3-tól hozzá adni.

Én mondjuk szeretem ha el vannak tisztítva a dolgok, viszont valahol olvastam, hogy a mosószerektől (vegyi anyagoktól) érdemes tartózkodni, így én vagy forrázzom a dolgokat, fertőtlenítés gyanánt vagy pedig citromsavat használok.

Új hozzászólás Aktív témák