Hirdetés
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Cenzúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kr:sz
tag
válasz
adlersson
üzenetére
Én eddig is kristálycukor helyett jó minőségű nádcukrot használtam, szerintem működhet a szirup, bár tényleg érdekes, hogy mit kezd majd vele a scoby. Ha eljutok a mézes projekt végére, akkor beszámolok róla
Tényleg szép a színe, nekem is tetszik. Ennek milyen ízesítést adtál, ha adtál? Én az oolongot használom mindig alapnak és ahhoz adok egy kis ezt meg azt
(pl, puert, mert szeretném hinni, hogy komplexebb lesz az íze, de a gyümölcsök mellett, amit hozzáadok nem érzem ki olyannyira...) Extraként legutóbb raktam bele Osmanthus virágot. Apropó, Osmanthus-t ajánlom, hogy ha tudsz beszerezni az oolong tea mellé is. Imádom a mézédes illatát, és ízben is hozzá add az oolonghoz valami pluszt. Kellemes, feldobja, nem feltétlen az első leöntésnél, hanem mondjuk 2-3-tól hozzá adni.Én mondjuk szeretem ha el vannak tisztítva a dolgok, viszont valahol olvastam, hogy a mosószerektől (vegyi anyagoktól) érdemes tartózkodni, így én vagy forrázzom a dolgokat, fertőtlenítés gyanánt vagy pedig citromsavat használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest