Hirdetés
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Cenzúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kr:sz
tag
válasz
adlersson
üzenetére
Igen, egyedül a scoby neveléshez adtam én nádcukrot a teához és onnantól semmi egyéb nem került hozzá. A gyümölcsöket átmostam, felszeleteltem és ment is bele az üvegbe, utána a scobyt félre raktam és a teás kombucha levet ráöntöttem a gyümölcsökre. Itt a gyümölcscukrot kezdi el felfalni a kombucha és ennyi elegendő is tudomásom szerint.
A mangós kicsit lassan indul be, de az eper már 3 nap után úgy fest, hogy jó. Most az a terv, hogy átszűrőm az egészet szűrővel és gézlapon (gézlapot még nem használtam) . Utána megy a hűtőbe és jól behűtve lehet fogyasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest