Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
Grillo #34142 üzenetére
Ez olyan, hogy én pl a milyen TV-t vegyek topik kimagasló TCL ajánlásai után beleolvastam ebbe a topikba és a C845 esetén semmilyen negatívumot nem olvastam még akkor a laggolós akadásokkal kapcsolatban.
Arról olvastam, hogy X2-t célszerű venni, más említésre méltó nem volt, így is tettem, X2 lett.Aztán jöttek a Dolbi Vision tartalmak és az akadások. Szóval ha olvastam is vásárlás előtt, akkor is lyukra futottam. Az elvárásokkal kapcsolatban meg nekem aztán tényleg semmi összetett felhasználás nincs. Nem netezek, streamingelek, youtubeozok rajta, csak NAS-ről filmek, meg FIFA játék a PC-ről. Olyannyira fapad módon használom erre, hogy az első dolgom volt átállítani a TV-t csak alkalmazások módba, mivel a netes része nem érdekel.
És azért egy C845 nem a TCL alsópolcos, egypálcás típusa. Engem nem érdekel az SDR tartalom, a TV nézés, a konyhafőnök, a 18 órás leégett/megölték/karambolozott híradók, a megasztár, meg xfaktor, hanem csak ennyi, hogy azokat a nyamvadt Dolby Vision és HDR tartalmakat laggolás mentesen le tudja játszani. Ezt azért én nem nevezném irreális igénynek/elvárásnak.
Nagy nehezen sikerült megoldani, de látod, még egy normálisabb médialejátszót is beszereztem és azzal is simán laggolna a TV, hacsak nem váltok oda-vissza forrást.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- SAMSUNG (QE65QN90BAT) 165CM NEO Q-LED SMART! AKCIÓ!
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- LG 55UT80003LA 55 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval!
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest