- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi0323
csendes tag
válasz
matyi0323 #39252 üzenetére
Mindent újraindítottam vagy kétszer, aramtalanitottam a beltérit, illetve a net modem/wifit is, így most működik.
Vissza raktam a régi 10 éves hdmi kábelt, ezzel megy, de gondolom ez nem befolyasol semmit.Brutál képe van, egy meccs nézés vagy netflix is nagy élmény így számomra.
Egy kérdés, 4 darab HDMI csatlakozó van a tvn, mindegy melyikbe rakom? Valamelyik 60hz, 144hz , illetve arc/earc. Én most az utobbiba csatlakoztattam, jelentsen az bármit is.
-
matyi0323
csendes tag
Sziasztok!
Ma vettem egy 65" c6k készüléket.
Eddig az előző tvn ami egy 10 éves sima hd ready tv, a telekom set top boxrol mentek úgymond a mezei tv adások hdmi kábellel. Ma vettem egy új kábelt is, régi tvbol kihuztam, ebbe bedugtam..a box bekapcsol, kiirja kapcsolódott az internethez, de mégis csak tölt és nem lép tovább.
Az előző tvnel ez max 1 perc volt..
Esetleg tudja valaki mi lehet így a gond?
Netflix, YouTube minden működik a tvn egyébként. -
matyi0323
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok abban segíteni, hogy a 65C6k tv-nek a lábai milyen távolságra vannak? Sajnos nem találok róla pontos méretet, kellene az elhelyezés miatt. Gondolom egy 85 centi széles polcra nem fér el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Windows 10
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Monitor hiba topik
- Mobil flották
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest