Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamhun94
tag
válasz
paulkaresz
üzenetére
Passz, ennyire nem értek hozzá
Nekem az a feltételezésem, hogy a C6xx modellekben valamilyen más fajta erősítő lehet, mint a drágább modellekben, ezért nincs relé kattanó hang.Van egy 20 éves erősítőm, abban hallom, ha beindítom

Szerk: szerintem itt félrement a beszélgetés, eredetileg sípoló hang problémáról volt szó, de valamikor átkanyarodtunk a relére, én csak erre reflektáltam.
-
adamhun94
tag
válasz
Stefanie
üzenetére
Bocsi, csak most tudtam majdnem teljes csendet létrehozni (egy kicsit bejön a rezgés az utcáról az építkezésből..)
Én nem hallok semmilyen zajt elölről. Bebújtam a TV mögé, így jobb oldalról hallottam nagyon halk "sípolást", de ha kihúztam a TV-t akkor is megmaradt. Aztán kihúztam a Telekom modem/routert és akkor mintha megszűnt volna teljesen. Szóval nálam inkább abból jön, főleg, hogy a táp kábel bal oldalra csatlakozik be, tehát szerintem a táp a másik oldalon lehet.
-
adamhun94
tag
Sziasztok, segítséget kérnék:
most vettem át az 55C635-öst, doboz bontás után egyből gyanús lett kicsit a tartozékos zacskó sérülése (kiszakadva, vagy kivágva volt), ezek voltak benne: [link]Megnéztem a beüzemelős guide-ot ([link]), mert 2 pár elem volt benne és ott mutat 2 féle távirányítót (persze megcsillagozva, így nem egyértelmű, hogy mi az igazság), kábelvezető műanyagot, de egy random videóban láttam hozzáadott AV adaptert is.
Tudnátok segíteni, hogy milyen tartozékoknak kéne pontosan hozzá járni?
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Jövedelem
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LEGO klub
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nekem az a feltételezésem, hogy a C6xx modellekben valamilyen más fajta erősítő lehet, mint a drágább modellekben, ezért nincs relé kattanó hang.