- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamhun94
tag
válasz
paulkaresz #14375 üzenetére
Passz, ennyire nem értek hozzá
Nekem az a feltételezésem, hogy a C6xx modellekben valamilyen más fajta erősítő lehet, mint a drágább modellekben, ezért nincs relé kattanó hang.
Van egy 20 éves erősítőm, abban hallom, ha beindítom
Szerk: szerintem itt félrement a beszélgetés, eredetileg sípoló hang problémáról volt szó, de valamikor átkanyarodtunk a relére, én csak erre reflektáltam.
-
adamhun94
tag
válasz
Stefanie #14329 üzenetére
Bocsi, csak most tudtam majdnem teljes csendet létrehozni (egy kicsit bejön a rezgés az utcáról az építkezésből..)
Én nem hallok semmilyen zajt elölről. Bebújtam a TV mögé, így jobb oldalról hallottam nagyon halk "sípolást", de ha kihúztam a TV-t akkor is megmaradt. Aztán kihúztam a Telekom modem/routert és akkor mintha megszűnt volna teljesen. Szóval nálam inkább abból jön, főleg, hogy a táp kábel bal oldalra csatlakozik be, tehát szerintem a táp a másik oldalon lehet.
-
adamhun94
tag
Sziasztok, segítséget kérnék:
most vettem át az 55C635-öst, doboz bontás után egyből gyanús lett kicsit a tartozékos zacskó sérülése (kiszakadva, vagy kivágva volt), ezek voltak benne: [link]Megnéztem a beüzemelős guide-ot ([link]), mert 2 pár elem volt benne és ott mutat 2 féle távirányítót (persze megcsillagozva, így nem egyértelmű, hogy mi az igazság), kábelvezető műanyagot, de egy random videóban láttam hozzáadott AV adaptert is.
Tudnátok segíteni, hogy milyen tartozékoknak kéne pontosan hozzá járni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows Insider Program
- Nintendo Switch
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- ÚJ Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k (2024/2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- TCL 55C745X2 FALD, 144Hz, 2029.07-ig gyári garanciás, dobozában, fóliás, karcmentes TV.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest