- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
válasz
Ádám16 #18746 üzenetére
Youtube-on néztem nagyobb felbontású videókat, és kb 3 másodpercenként (mindig ugyanakkor) van egy kicsi szaggatás a képben. Ez mitől lehet?
Egyébként leesett az állam, a mérete is brutál az 50"-hoz képest, a rendszerről, képminőségről pedig ne is beszéljünk. Jó vásár volt.
-
interstate76
addikt
Szia!
Én egyelőre így találtam a legjobbnak (Redmi Note 5-tel készült képek és a T-Cast segítségével állítottam be, szóval semmi profi kalibrálás nem történt, ill. film- és/vagy meccsnézés után lehet, hogy módosítok rajta):
Képmód: HDR-javítás
Háttérvilágítás: 100
Élesség: 80
Szín: 76
Dinamikus kontraszt: be
Színhőmérséklet: -3
Zajcsökkentés: alacsonyBiztos lehet még közelebb hozni a valóshoz, de nem volt időm többet játszani vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Samsung LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged