- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
interstate76 #1851 üzenetére
Van olyan 1080p-s filmem, amihez durván sok a 76-ra állított szín és a 80-as élesség. Az egyik lányom most néz a TV-n egy filmet és annyira sárgás volt minden szereplő bőre, hogy az hihetetlen. Ja, és kikapcsoltam a dinamikus kontrasztot is, így most vállalható. Szóval az előzményben szereplő beállítások a 50DP600-ashoz messze nem véglegesek.
-
interstate76
addikt
válasz
A színhőmérsékletet levettem -5-re. Nem mondom, hogy drasztikus változásokat látok, az is lehet, hogy placebo, de így jobbnak tűnik.
Ill. kipróbáltam konzollal a játék módot és leesett az állam: egy ilyen olcsó, 50 Hz-es paneltől nem vártam volna, hogy jobban fog viselkedni gyors mozgások terén, mint pl. egy Sony 65XF7096 (korábbi TV-m, nemrég adtam el, szintén 50Hz-et tudott), de határozottan jobb! Ebben az üzemmódban egyébként nekem a színek kicsit túl vannak tolva, de játék közben nem zavart, sőt, kifejezetten jól nézett ki. Ennek ellenére biztos nem fogom kibírni állítgatás nélkül - ha sikerül belőni valami kevésbé harsány, de szintén jól kinéző állapotot, akkor majd beírom ide, hogy milyen beállításokkal sikerült elérni (egyébként a speciális videó menüponton belül, ha egyénire állítod a színteret, akkor lehet játszani az RGB alapszínekkel, szóval ott lesz elásva a kutyus). Ja, és az input lag az általam észlelhetetlen kategóriában van, szóval biztosan jobb, mint az átlag.
-
novinyul
veterán
válasz
Belőttem így a képet, asszony szerint így jobb
De ha még tudsz rajta állítani, na azt örömmel fogadom.
-
Ádám16
addikt
válasz
Egyelőre használom én is a te beállításaiddal. Ha tudsz az idő során finomítani rajta, beírnád majd?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG OLED 48C11LB - 122 cm OLED TV
- Keresem: Fiio LT-TC4 kábel
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest