Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
Én írtam nekik,hogy nem fogadja el a dátumot,csesztek válaszolni,csaló banda.
Ha beszarik 5 éven belül a fejükön töröm szét a vackukat. -
TIT
veterán
válasz
Stiletto107
üzenetére
Budaőrsi Auchanba ki van rakva mind2 ha jól rémlik.
-
TIT
veterán
A tv hátán a matricán van a serial,az a gyári szám.
Én a tv képét tettem fel,mert itt azt írták,a képem után,mondjuk semmi értelme egyiknek sem mert kérték a számlaszámot,dátumot,mást ne akarjanak,de nagyon nem egyértelmű,majd ha nyügjük van szólnak.
Mozillával nem sikerült még a dátum se,azt írta kifutottam a promocióból,persze mondom biztos,Microsoft Edge-vel ment,ott a tv-t is kitöltötte,a másiknál csak üres volt minden. -
TIT
veterán
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Beállítások,rendszer...
-
TIT
veterán
válasz
Zsoltpeter
üzenetére
Nekem nem sikerül,valami cseh szöveg van a dátumnál,pedig 21-én vettük.
-
TIT
veterán
Üdv.
A böngészőnél ha beírok valamit,kiadja a találatok között,de nem tudok felmenni a találatra,végig kell pötyögjem,ez normális?
A digionline app.miért nem kompatibilis? -
TIT
veterán
válasz
Kiskutya
üzenetére
Hát igen csak nincs ips 32-esbe csak lg,az meg 80 és hd ready,ami vicc.
Szoftverre valami 10 jegyű számsort írt,de ne hiszem,hogy a kép jobb lenne+nincs üres pendrive.
Csatirendezés mindegy,néha csinálta tegnap,csak egymás után.
Melyik tv-je van anyósnak,neki is ilyen tucat rózsaszínes a kép mint minen multiba az összes tv-n? -
TIT
veterán
válasz
Kiskutya
üzenetére
Köszi.
Képjavítóból 1 van ami a gyors mozgásokat javítja,a tv2 hd-n a transformersnél gyors mozgásoknál zajos,szemcsés a kép.
Oldalról a színek világosodnak,nem lesznek olyan teltek,a fejek is olyanok mint az 50ezres tvk-nél,maszat az egész,egybefolyik.
Tlc maga gyártja a panelokat?
A csatornarendezésnél néha begolyózik és amikor jobbra megyek felugrik a bal sarokba és nem megy sehova,ki kell lépni és vissza.
Fhd meg 32-esbe 100 körül van,blaupunkt elég gagyinak tünt képre. -
TIT
veterán
Megvettem a 32S615-öt de nagyon nem tetszik a képe,a színek néha mosottak és rondák és a kép se éles.
Ez ilyen gyenge vagy képbeállítás?
Azért mert hd még lehetne éles a kép. -
TIT
veterán
Sziasztok!
Van a tcl-nek hivatalos szervize?
32-esbe csak a 615 van? Mert az már 2 éves modell.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Samsung UE40M5002 LED Tv eladó (40"/101cm)
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Vhiktor