- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- borg25: Kórházi beszámoló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swami
senior tag
válasz
TSD001 #23750 üzenetére
Nekünk kicsit több, mint két hete van 65c805, de ilyen problémákat nem észleltem. Viszont volt már úgy, hogy lefagyott a rendszer, illetve egyszer nem volt hang. Mindkettőnél segített egy áramtalanítás. Én egyelőre nem bántam meg, hogy ezt a tv vettem. Ár/érték arányban verhetetlen, HDR, DoVi nagyon szép, viszont a Poirot felügyelő meg A csúnya lány, Isaura, Onedin család, meg egyéb Jockey illetve Kiskegyed csatornás műsorokat ne ezen nézze a nagyi, mert arra nem jó. Hangját mondjuk meg se hallgattam, mert 2.1-es soundbar lett rákötve azonnal. Játszani nem játszom, arról nem tudok nyilatkozni.
-
Celtis
veterán
-
vonSux
őstag
válasz
TSD001 #23750 üzenetére
Hello,
- game mode és vrr közben nem találkoztam hibával (ps5, series x).
- hibás (zöld game módban, minden másban halott) pixel miatt várom, hogy kicseréljék a készülékemet. Ezen kívül itt a topikban még két készülékről olvastam ugyanezzel a hibával. Ami nem a legjobb arány.
Új hozzászólás Aktív témák
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest