Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
ZCoyote
üzenetére
Szerintem vedd meg nyugodtan. Nekem c715 van és kijelenthetem hogy nem ips szint mert az volt előtte. Normálisan be kell állítani és figyelembe kell venni hogy nincs ld benne. Sok samsungnál azért tűnik feketébbnek mert ld be van kapcsolva ami igaz hogy látványos is lehet viszont sok negatívumot is generál. pl sok részlet elveszlik a képből illetve ami nagyon idegesítő az a blooming.
-
szasanyi
félisten
válasz
ZCoyote
üzenetére
Pont ez a lényeg, hogy elvileg VA de gyakorlatba nekem inkább IPS-nek tűnt. Ennek több oka lehet, mint pölö..
- túlzott elvárás részemről (bár láttam hasonló árú, VA panellal készült Samsungot aminek sokkal jobb feketéje volt)
- a gyártó trükközik , és olcsósít (mondjuk nem ua. a panel kerül mindbe, mint anno az EISA díjas versenynél, vagy azt nem elnyerték hanem meg vették
)
- kifogtam egy gyenge darabot
De végül mégis csak egy dolog biztos, és csak ez a lényeg: amit te veszel az milyen lesz, és te hogy leszel megelégedve azzal.
Ezt pedig csak úgy tudod eldönteni mint én, azaz netes rendeléssel megveszed és ha az lenne mint nálam akkor elállsz. Tökmind1 ki mit mond, kinek hogy tetszik és milyen tesztben mi van mivel az adott esetben kicsit sem számít. Még áruházban megnézve - már ha erre egyáltalán van lehetőséged - sem vagy sokkal előrébb, mert túl világos és nagy térben nem látható a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Vhiktor