Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
A kodi maven build jól kezeli, de ott sincs frekiváltás , ezért írtam hogy a médialejátszásra alkalmatlan. A plex sem olyan mint a shielden pl. Meg azt nem is szeretem mert buta mind a föld. A streaming appok viszont jól működnek, YouTube, netflix, smart tube. Netflixen megy az dvision/Atmos. Shield ről minden formátumot jol kapcsol..
-
turho
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Szerinted (tudod, én vagyok az alaplapcserés 65c728 akinek el-elment a HDMI input, ami a cserével tökéletesen megjavult) fossak feltenni a 083-at vagy 082-t, vagy ne?
Én most csak a vrr mód vibrálására (pláne ha HDMI-vek kombinálom) haragszom. Amúgy minden elég jól megy. Semmi képhiba. Egy halál elenyésző felhősödés maximum, vaksötétben.
(Illetve nincs standby ledem
elfelejthették rádugni a panelra).
Valaki egyébként, aki frissítette pl. 072-ről a c728-ast ezekre, tapasztalt valamiben pozitív változásokat?
Kinti fórumon most olvastam olyat, hogy az újabban vásárolt tv-ken 082, 083 van. Igaznak tűnik.
Linkelem, ez egy viszonylag épkézláb külföldi fórum, nagynehezen találtam.... hátha hasznos a dzsobordnak.
Nehéz infót szerezni a neten.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- Samsung UE40M5002 LED Tv eladó (40"/101cm)
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 50UM7450 4K WEBOS Magic Remote + ajándék!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
elfelejthették rádugni a panelra).