Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
kkp900
üzenetére
Nekem NTFS-re formázott 2.5"-os SSD van rákötve egy 4-es USB hubon keresztül. Nem használom ugyan a belső lejátszóját (nem is tudom minek lóg rajta az SSD), de amikor teszteltem vele, két DV filmet is simán lejátszott, szóval nem annyira szar az a proci. A külső feliratnál meg csak a technikai részt irtam le, de megmondom őszintén, nem emlékszem rá, hogy a felirat külső volt e, amikor próbáltam.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
kkp900
üzenetére
NTFS -t is elfogadja, de nem szereti. Vannak azért TCL -nél tárhelykezelési problémák, ha ez esetben is erről van szó. Még ha nem is mindenkinél. PC -ről osztva, ha van, és nem mennek óriási folyamatok a háttérben, meg nem keményebb PC, akkor azért 25-40W között meg lehet úszni a fogyasztással Win11 mellett is. Pl. Plex -en keresztül.
Nyilván erre a feladatra legjobb egy NAS, de az már nagyobb költség. Annál nem sokkal lejjebb pl. N100 mini PC aktív hűtéssel, vagy egy olcsóbb, kisebb méretű Optiplex. Én inkább ezeket ajánlom, ha belefér. Vagy van otthon valamelyik.
LED -re pedig egy pici, fekete szigetelőszalagot, ha nem kikapcsolható. Őszintén megmondom erre nem emlékszem, nem is néztem, mert senki nem alszik abban a szobában, amiben a TCL van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor