Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
st6969
üzenetére
Ami utángyártott, beszerezhető Aliról, az pont annyira kattog, mint a gyári. Sőt, nagyjából annyi különbség van köztük, hogy nincs az elemfedél alatt TCL logó. Legalábbis amit eddig rendeltem, az mind olyan volt.
Előző generációs távirányító kevésbé kattogós. Többnyire, mert abból sajnos van hangosabb, meg halkabb típus is.
Minőségben szerintem nagyjából ugyanaz. Mindegy, hogy gyári vagy utángyártott. Sőt... megkockáztatom, hogy tökre ugyanaz.
-
boborján2
senior tag
válasz
st6969
üzenetére
Ez erősen környezet és felhasználó függő is.
Láttam már néhányat belülről. (TCL -t pont nem) Volt amelyik 1-1.5 évesen olyan retkes és ragadós volt belülről ,hogy kis túlzással csak védőltással lehetett megfogni. És ennek a teljes ellentéte is.
Az enyém (65C835) most 14-15. hónapos , az látszik hogy kopik rendesen , hozzáaeszen nem is kímélő űzemmódban van napi 6-8 órában, de attól szépen teszi a dolgát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Peugeot, Citroën topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- Bestbuy játékok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Vhiktor