- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
st6969 #35902 üzenetére
Ami utángyártott, beszerezhető Aliról, az pont annyira kattog, mint a gyári. Sőt, nagyjából annyi különbség van köztük, hogy nincs az elemfedél alatt TCL logó. Legalábbis amit eddig rendeltem, az mind olyan volt.
Előző generációs távirányító kevésbé kattogós. Többnyire, mert abból sajnos van hangosabb, meg halkabb típus is.
Minőségben szerintem nagyjából ugyanaz. Mindegy, hogy gyári vagy utángyártott. Sőt... megkockáztatom, hogy tökre ugyanaz.
-
boborján2
senior tag
válasz
st6969 #35902 üzenetére
Ez erősen környezet és felhasználó függő is.
Láttam már néhányat belülről. (TCL -t pont nem) Volt amelyik 1-1.5 évesen olyan retkes és ragadós volt belülről ,hogy kis túlzással csak védőltással lehetett megfogni. És ennek a teljes ellentéte is.
Az enyém (65C835) most 14-15. hónapos , az látszik hogy kopik rendesen , hozzáaeszen nem is kímélő űzemmódban van napi 6-8 órában, de attól szépen teszi a dolgát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest