- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
bdominik98 #35075 üzenetére
Az akadás az nem lep meg, a kép az igen.
Általában az akadásos példányok gazdái is dicsérik a képet és én is vásárlás előtt side by side hasonlítgattam LG oleddel. Nem képeken, videókon, hanem élőben. És úgy voltam vele, hogy kérdés nélkül kifizettem volna a felárat, ha annyival szebbnek látom. Nem így lett.
Anno még írtam is, hogy nem éreztem a +250e felárat az LG képét nézve. Ha az 1 millió Ft feletti (azt hiszem Sony) oleddel hasonlítottam össze, na ott egyből látszott, hogy más kávéház a kettő, de az LG esetén nem volt markáns különbség.
Igaz én C845-öt hasonlítottam, nem C765-öt, de nem hiszem, hogy a 765 képe alapban annyival rosszabb lenne a C845-nél.
Egyébként akkor azt tapasztaltam, hogy a C805 és C845 képe között kisebb a különbség, mint a C845 és C855 között. Az valami brutális volt. Még a feleségem is (akinek amúgy nincs szeme ehhez, az akadásokat sem látta, amíg nem mutattam mit és mikor figyeljen) egyből rávágta a C855-re, hogy hú ez még szebb. De árban meg LG oled volt.Mondjunk esetedben mindegy is, hogy azért rossz-e a kép, mert nagyon el van állítva, valami hiba van, vagy egyszerűen nem ehhez szoktál. Ezek mind lényegtelen kérdések, ha a TV tagja az akadós TCL miniled TV-k klubjának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest