- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
baandii #34507 üzenetére
Ha van türelmed, idegrendszered, helyed, és tőkéd arra, hogy esetleg megrendelj es TCL-t, majd nem biztos hogy beválik, és visszaküldd, akkor TALÁN megpróbálhatod...
...De előtte mindenképp legyél tisztában azzal, hogy sajnos nem hibátlanok a készülékek legtöbb esetben.
Igen, érdemes hsz-eket visszaolvasni, pl. az enyémeimet. Én 65c765-t rendeltem, sajnos visszaküldésre vár már becsomagolva. Képi hibája nem volt (nem igazán felhősödött, nem volt pixelhibe). Pedig 6 éves alap LG-t váltott volna, de a hibái nekem sajnos nem fértek bele. -
turho
addikt
válasz
baandii #34507 üzenetére
A legkevesebb megjelenítési hiba valószínűleg a mostani LG-ddel lesz. Mielőtt döntesz, olvass vissza legalább párszáz hsz-t, keresőzz a típusokra, még eldöntheted, szánsz-e valamivel több pénzt és időt, hogy minőségibb márkára cseréld. (LG például, nem véletlenül mondom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest