Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
gab1ka
üzenetére
Nincs kedvem most végignézni megint a videót hogy hol hangzik el benne, de én úgy emlékszem benne van vagy ha nem ebben akkor azokon a linkeken amit korábban linkeltél (szerk: nem Te linkelted hanem valaki más, talán displayninja vagy tftcentral cikk volt).
Hova tovább én sem tapsztaltam eddig, pedig jó pár tv megfordult nálam.
Még szép, hogy tudom mi az a VRR, többek között 6 évet dolgoztam játékfejlesztésben is.
Attól hogy ingadozik az fps az még önmagában nem indokolja ezt a jelenséget. Ezért ez lehet render hiba is, ha render hiba akkor minden tv-nél látszódnia kell (ha csak adott játéknál jelentkezik akkor megintcsak lehet render hiba), esetleg lehet a panelek közötti szórás is (ez egészen jó magyarázat arra, hogy ugyanazon modellek közül miért nincs mindegyiknél jelen). Illetve még az is lehet, hogy néhány tv kikapcsolhatatlan interpolációt használ és ez okozza a problémat. Valamint gamma oivershoot is lehet, de akkor ez nem csak VRR esetében kellene hogy jelentkezzen, hacsak ott nem viselkedik máshogy a panel.
A lényeg, hogy amik eddig nálam voltak teszt tv-k azokon ezt nem láttam, pedig mindegyiket megnézem ugyanezzel a jelenettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini PC
- Gumi és felni topik
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- 43" LG UHD AI UT80 4K Smart TV 2024 (43UT80003LA)
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- iPhone 13 emelt kapacitású 3500mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor