- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaki58
aktív tag
válasz
Cartmenn #29950 üzenetére
Aki megteheti azt, hogy mint a kocsiját, a tv-jét is 3 évente cseréli, akkor igen, oled. Én nehezen kaparom össze a rávalót, az idén nem is lesz meg, ezért hosszabb távra gondolok. Nem láttam még 855-öt, de a 845-nek is igen jó képe van. Ha feltételezem, hogy ettől lényegesen jobb a 855, akkor én feltétel nélkül helyezném az oleddel egy dobogóra.
Hogy miért? Azért, mert volt szerencsém beégett oledet látni, azért mert volt szerencsém sárgult oledet látni, és azért, mert kérdésemre hozzáértő emberek azt mondták, hogy ok-ok, javult de nincs kiküszübülve a probléma.
Ha csak a feketét nézzük, a mini led nekem tökéletesen megfelel. Ritkán nézek homogén fekete képet, ahol valóban az oled a nyerő. Azért a 855 2304 local dimming zónája nekem már elég feketét csinál. A qdot miatt a színhelyesség, ami nagyon számít nálam szintén közelít az oled-hez.
Összegezve: ha nem három, hanem tíz évben gondolkodom (pénz!!), akkor a fenti megfontolás miatt simán a 855 a nyerő nálam. A tartósságot nem ismerem egyiknél sem.
Szigorúan magánvélemény!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest