Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaki58
senior tag
válasz
Cartmenn
üzenetére
Aki megteheti azt, hogy mint a kocsiját, a tv-jét is 3 évente cseréli, akkor igen, oled. Én nehezen kaparom össze a rávalót, az idén nem is lesz meg, ezért hosszabb távra gondolok. Nem láttam még 855-öt, de a 845-nek is igen jó képe van. Ha feltételezem, hogy ettől lényegesen jobb a 855, akkor én feltétel nélkül helyezném az oleddel egy dobogóra.
Hogy miért? Azért, mert volt szerencsém beégett oledet látni, azért mert volt szerencsém sárgult oledet látni, és azért, mert kérdésemre hozzáértő emberek azt mondták, hogy ok-ok, javult de nincs kiküszübülve a probléma.
Ha csak a feketét nézzük, a mini led nekem tökéletesen megfelel. Ritkán nézek homogén fekete képet, ahol valóban az oled a nyerő. Azért a 855 2304 local dimming zónája nekem már elég feketét csinál. A qdot miatt a színhelyesség, ami nagyon számít nálam szintén közelít az oled-hez.
Összegezve: ha nem három, hanem tíz évben gondolkodom (pénz!!), akkor a fenti megfontolás miatt simán a 855 a nyerő nálam. A tartósságot nem ismerem egyiknél sem.
Szigorúan magánvélemény!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor